Gizli Üye(30-35)+1 yılya abicim tamamda cok cok güzel olanlarıda var simdi :D ha bide turk erkeklerinde de tipsiz cok ama senin nerede gezdiğinle neler gorduğunle alakalı. simdi taksime inaniyorum, kızlar ya cok güzel ya da cok tarz. erkeklerde de aynı durum geçerli tabi hepsi değil bir çoğu. ardından eminonune iniyorum erkekler barzo kızlar bakımsız. öyle yani :D genelleme yapma derim, gorus acın dar cunku
01 Yorumla
Soran+1 yılHanım efendi bu kadar ciddiye almayın siz hariç
En İyi Cevaplar
Ben 2 aydır jiletle kolumu alıyorum şu an agda gibi ama ilerde erkek gibi olabiletesi yüksek herkes öyle diyo :D ama ilerde para kazanır epilasyonla alırım diye dayıyorum jileti nolcak halim bilmiyorum :D agda yapmak zor geliyor :D Bunu burdan itiraf etmek istedim :D ama şu an agdayla yapmış gibi çıkıyor
413 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu senin durumunda yanlız değilsın ama seni olardan ayıran özgüvenin ve kendinle barışık olman
Soran+1 yılBir gün kız arkadaşımla koltuk altı nı beraber aldık ona ağda yaptım oda beni jiletle temizledi bir dahakine benden 1 hafta önce aldı ve genel olarak dikkat ediyorum kızlar bıyıklı bu sıcaklar ter ortaya seriyo :-D
Soran+1 yılBen zevkle yapıyordum sevdimi insan onun için herşeyi zevkle yapıyo
Soran+1 yılSen sanki değilsin :-D
Soran+1 yılEİC me laf yok ulen :-D
Soran+1 yılÜşengeç kızçeler sizi :-D
+1 yılHepsi değil be kardeşim abartıyosun. Nezih temiz yerlere git tamam türk kızları biyere kadar güzelleşiyor. Ama rusyada çek cumhuriyetinde değiliz malesef.
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğiller ağda yapıyo güven bana :-D
- +1 yıl
Onların sorunu kardeşim beğenilcek kız kendini beğendirmesini biliyo :D
Moda & Stil konusunda 491 cevap paylaştı. "Neden türk erkekleri göbekli ve kıllı " diye soruyor mu kızlar? :D
03 Yorumla
Soran+1 yılSormasınlar hamur işi yapmasalar göbeğimiz çıkarmıydı
Soran+1 yılYapmasınlar ne onlar ne biz yiyelim :-D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
kıllı kılsız diye bir şey yok arkadaşım Türk kızlarının çoğunun ten rengi esmere yakın olduğu için kıllarımız tüylerimiz de siyah çıkıyor beyaz tenlilerde de kıl var ama görünmüyor sarı olduğu için. Kıl herkeste vardır
11 Yorumla
Soran+1 yılAydınlatdıgın için tesekkur ederim :-D
+1 yılYa sen nesin ki acaba türk kızlarını yargılıyosun o zaman baska ülkeye git abi. Orda da seni bekliyolardir ya..
37 Yorumla
Soran+1 yılMilliyetçi yim ondan yakınıyorum
- +1 yıl
Kendi biskolata erkegi sanki olsan zaten gizli yapmazdin bendekide laf.
Soran+1 yılKendimi gizlemem onun içinmi sanıyorsun yav sende cok kezbansın kıllı kızların tauruzuna uğramamak için gizledim
- +1 yıl
Su yazdıklarınla türk erkeklerinin ne kaar basit oldugunu bir kere daha göstermis oldun. Kıllı diyosun verecek olsa nefes almasin kime adamlık yapiyosun huyunuzda yokken ben anlamadım. Kezbanda kezban almis gidiyo basini gereksiz varliklar.
Soran+1 yılSen önce terbiyeni takın kadın ol benim adamlığma laf söylemden önce ağzını yıka seviyesizleşme yaran olmaz ise gocunmazsın
- +1 yıl
Türk erkekleri basit ha
- +1 yıl
Ben gayet terbiyelim kendimce. burada neden turkiyede yasayarak türk kızlarını küçük düsürüyosun ki begenmiyosan yolunu degistir bizdede söylencek cok laf var ama söylemiyoruz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHeç güleceğim yoktu :)
https://i.hizliresim.com/pvJ2Nz.jpg33 Yorumla- +1 yıl
Bu adama makine versen makine bozulur jilet versen bıçağı körelir. Ağda versen olmaz. Krem versen içinde kaybolur gider nolmuş l*n bu adama :D
Cevap sahibi+1 yılSoru soran arkadaşa gönderme yaptım "dinime küfreden Müslüman olsa bari" misali :)) bunu buldum
Soran+1 yılHangi kadının oğlu şimdi bu
+1 yılTürk erkekleri çok temizler sanki. Kişisine göre yorum yap bence. Gizli sorduguna göre sende bir ayı olabılırsın en kıllısından :D
14 Yorumla
Soran+1 yılLütfen hanım efendi hakaret etmeyin kıllı değilim ama erkekte tüysüz oldumu siz kızlar dalga geçiyorsunuz
- +1 yıl
Eee sende dalga geçtirme, kılsız erkek candır can sizde kılsız kız can oldugu gibi. Kılsız erkek gayet ıyı
Soran+1 yılKeske öyle düşünseniz nden hiç kolunda kıl yok nden göğsünde kıl yok nasıl olur erkekte kılsız olurmu bunları söyleyenler kız arkadaşlarım
- +1 yıl
Onları bılmem ama ben kılsız isterim şahsen. Erkek kıllı olmak zorunda değil tamam belki kolu bacagında normal düzeyde vardır ama fazlasını ıstemem özellikle göğüs ve özel bölge koltuk altı hiç gelemem
Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Erkekler de kıllı olduğu içindir... Bu arada amacın ne, liderin kim? Sıkıyönetim niçin geldi, biz neden burdayız?
02 Yorumla
Soran+1 yılEKK ya destek timi harekete gecti komutanım
+1 yılgaleri.uludagsozluk.com/.../...%B1-lopez_44609.jpg
yabancılarda da var :)11 Yorumla
Soran+1 yılAslını araştırsan ne çıkar acaba :-D
secebiliyoruz tabiki ekiyoruz vücudumuza -.-
ama tabiki almak gerek killari ben minicik cikmis olsa bile alirim killari asla killi gezmem yakismaz.
yakinda laser da yapcam insAllah ömür boyu kurtulcam :D04 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Soran+1 yılSakin ol sampiyon :-D
+1 yılCok genel konusuyosun ve onune hep boyle bahsettigin tur kizlar cikmis biraz gez gor bakimli kizlara bak. Genel dusunceleri sil aklindan pls
01 Yorumla
Soran+1 yılSen hariç :-P
+1 yılsn tam bir salaksın dön bak çevrene öyle görmek istiyorsun bide adam gibi bakmayı dene...
05 Yorumla
Soran+1 yılSendeki kaşlarda recep ivedikte yok hani
- +1 yıl
teşekkür edrim iltifatına ben bu kaşlarla sevgili buldum ama sen bu kafayla bulamazsın
Soran+1 yılHelal bea nerden buldun ormandan mi? :-D
- +1 yıl
yok ormandan gelmiş ama işlenmiş :D
Soran+1 yılHayrını gör :-D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBune be yok kıllı yok kezban yok şişman Allah bilir onlar bile yüzünüze bakmio sanki siz dünyanın en yakisiklisisiniz disarda tipinize bakılmaz burada paşa tavirlari
18 Yorumla
Soran+1 yılSakin ol sampiyon öncelikle hoş geldin kıllı şişman bacım :-D
Cevap sahibi+1 yılSen benim kıliima kurban ol :)
Soran+1 yılSenin kıllarına ıtalyan pireler kurban olsun :-D
Cevap sahibi+1 yılÖnce sen :) ayrıca yeryüzündeki tüm insanlar kıllıdır aldırırsın kılsız olursun bakim meselesi sana çok bakimsizlar denk gelmiş yokluktandr işde naparsn
Soran+1 yılyer yuzundeki tum ınsanlar kıllı değil kadınla 6 ay yasadım 1 kere bacaklarını almadı yok kadında tuy yok ama bızımkıler yolunmus kaz bacagı gibi bakımlı olsa kaç yazar :D
Cevap sahibi+1 yılSenin dunyan farklı uzayda olan o kadınla 6 ay yasadan herhalde :) ayrıca aldigini sana gösterecek değil :) belki de lazer yaptrmistir bir insanin kilsiz olması hastalık dısnda imkansizzzz !!!
Soran+1 yılOkadar kıllısınki kılsız insan düşünemiyorsun :-D
Cevap sahibi+1 yılBize laf edion da sen baya baya kılsın yani
+1 yılne alaka bende kıl yok bir çok arkadasımda benim gibi
04 Yorumla
Soran+1 yılSen özelsın maria
- +1 yıl
kilsiz cok kiz var bence
Soran+1 yılYok beya :-D
- +1 yıl
kollardan anlıyorum
Arkadaşım sen mükemmelmisin de kızlara laf atıyon. Cesaretin varsa suraya foronu atta görek
27 Yorumla
Soran+1 yılSenin neden zoruna gitti sende recep ivedik gibisin anlaşılan :-)
Soran+1 yılSenin gibi yalakalar üniversitedede vardı ama ne biliyormusun senin gibi yalakalarla kızlar anca dertlesir dünyanın kuralı bu şimdi yalaka herif soru benim toz ol rahatsız olduğun konularada cevap yazma hayatım boyunca senin gibi yakaları sevmedim :-)
Soran+1 yılallahın veledı gıt işine kaç yasındasınki sen bebek :D zorla konusturuyosun beni keko
Soran+1 yılSen yürü git yalakaliginı baska kapıda yap hadi kapıda ite ihtiyaçım yok nas nas saray oğlanı seni
Nedir bu Türk kızları ile alıp veremediğiniz arkadaş :D
11 Yorumla
Soran+1 yılAzıcık bakımlı olsunlar cok şeymi istiyoruz?
haahhahhahaahaha ben boyle soru gormedim ahahaahahahaha
01 Yorumla
Soran+1 yılBende böyle cevap ilk defa görüyorum :-D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbi kimse şimdiye kadar sormadı iyi yere parmak bastın hakketten çok kıllı kızlar var bence büyük ihtimal testesteron hormonu fazlalığı
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen hacı bıyıkmı ararsın sakalmi ararsın hepsi var
Cevap sahibi+1 yıl:))
Evet hatta kollarında çok oluyor benden fazla ya ve her kızda da var kollarında kıl
04 Yorumla
Soran+1 yılsorma o kollar aynı carlı :D benım kolumda kıl yok kızlarda var sasılacak sey kardeşim
Soran+1 yılla insan içine cıkıyolar bide afra tafra bizim oğlanları beğenmiyolar :D
+1 yılMini veya sort giyenlerin kac tanesinin bacağında kıl gördün? :)
01 Yorumla
Soran+1 yılYolunmus kaz bacakları :-D
+1 yılBence genelleme yapma haksızlık etmiş olursun tüysüz manken gibi kızlarımızda var :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAğdasiz yokki :-)
Bir seni de görseydik tipini özgüven yok gizli tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılSakal traşı olup sana tipimi yollarım :-P
Gizli Üye(30-35)+1 yılnekadar ayıp çirkin demek. kıl mevzusuda hormonlarla alakalı genelde esmerlerde çok oluyor
12 Yorumla
Soran+1 yılÖzür dilerim bida demem :-D :-P
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana fazla kıllı ve bakımsızları denk gelmiş. ben çok dikkat ederim mesela. düzenli olarak epilasyon yaparım.
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşin 30 olunca soruma tekrar cevap isterim :-D
Cevap sahibi+1 yılokey
sen burada kendi insanını kötülicene kendine baksana
04 Yorumla
Soran+1 yılsen uza ben bakarım
Soran+1 yılsanamı kaldı tasası ufaklık
Gizli Üye(30-35)+1 yılHormonal bir durum. Ayrıca pigment hücreleri yoğun olduğu için :D
02 Yorumla
Soran+1 yılCok hamur işi yiyorlar ondandir :-D
Cevap sahibi+1 yılO da olabilir :D
+1 yılKiroyum ama para bende muhahahahhahaha :))
01 Yorumla
Soran+1 yılAçıkta baa ver
Erkekler puruzsuz sanki
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğilin yanındaki değilde değil
+1 yılBizim turk erkekleri neden kıllı
07 Yorumla
Soran+1 yılAnneleri kıllı olunca napsınlar? :-D
- +1 yıl
Belkide babalari killi oldugu icindir canim
Soran+1 yılBaba dediğin kıllı olurcanım
- +1 yıl
Daha neler neden yabanci babalar killi degil hadi acikla
Soran+1 yılOlarda babamı bacım. Anne derim yolda görsem :-D
- +1 yıl
Yok yok at gozlugu zararli bisey
Soran+1 yılTakarım gözlüğümü görmem kıllarınızı :-D
+1 yılYa niye genelleme yapıyorsunuz ki.
06 Yorumla
Soran+1 yılKılsızlar zaten buna cevap vermez kıllı bacım :-D
- +1 yıl
Tatlım yalnız öyle bir durumum olmadığı için genelleme yapma dedim Bilmm anlatabildim mi?
Soran+1 yılTamam celallenme hemen :-D
- +1 yıl
Sende turk kızlarına laf etme bence herkesi de aynı kefeye koyma.
Soran+1 yılKıllısınız işte ağda yapmayan traş olmayan yok aranızda lazer bile ise yaramiyor sizde yalanmı
- +1 yıl
Ben kendimi biliyorum çok şükür :) sana burada yok şöyleyim böyleyim diye anlatamm ama herkes senn tanıdığın kızlar gb değil. :)
Erkeklere bak keko seni :D
01 Yorumla
Soran+1 yılKeko? Ne demek?
+1 yılbizde kaymak gibi sayılmayız hani
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek adam kıllı olur sen takma
O zaman yabancı biriyle ol. Olamıyorsan da sus.
01 Yorumla
Soran+1 yılKızma be ya
Hormonlar insanın elinde değil malesef
10 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmak yanlış.
21 Yorumla
Soran+1 yılKimi ayırım ayşeler kılsız fatmalar kıllımı diim :-D
ne yapak yani :-D erkekler çok yakışıklı sanki peh
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğilmi? :-D
Babaları kıllı ondandır
00 Yorumla
+1 yıltürk kızları neden bu kadar kendini beğenmiş :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekten farkı olmayan kezbanlar o. o
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPortekizler dunyaca unlu bu konuda :))
00 YorumlaValla bunaldim ya
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
+1 yılSen sor diye
01 Yorumla
Soran+1 yılSormirem :-D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğda :D:D
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ağda yapsalar :-D
Cevap sahibi+1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılMalmısın
04 Yorumla
Soran+1 yılSende kıllısın belli oldu
Cevap sahibi+1 yılAlakası yok düzenli lazere gidiyorum ama sinirlendim biz kılsız olduğumuz halde sürekli böyle etiketleniyor türk kızları
Soran+1 yılMadem kılın yok neden lazere gidiyorsun :-D
Cevap sahibi+1 yılOff varda yok :D
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne