2 kutu boya aldım Palette biri şarap kızıl biri sonbahar kızılı. Tüp boya değil bildiğiniz kutu boya. Oksidanları falan hepsini bir kapta mı karıştırayım? Nasıl olacak?saç boyası nasıl karıştırılır?
Selamlar 💜💜 sorularını cevaplamaya, hem de seni "Pure Color" kalıcı jel boya ile tanıştırmaya geldim..
🌟Saç boyası boya kabında nasıl karıştırılır?
🌟 Ben saçlarım için Schwarzkopf Pure Color 1.4 Siyah Üzüm Reçeli kullanıyorum. Öncelikle kutudan çıkan eldivenlerini takarak başlamalısın. Boya yapmak için özel boya kabına Uygulama şişesindeki oksidanı kabın içerisine dökmelisin. Ardından boyanı dök ve boya fırçan ile iyice karıştır. Muhakkak kullanma kılavuzunu detaylıca okumanıda öneriyorum. İstediğin renge ulaşabilmen için, tavsiye edilen aşamaları, boyayı Saçımızda ne kadar süre tutabiliriz iyi bilmek gerekir. Kılavuza göre hareket edilmez ise, sonucunda istemediğin bir renk elde eder, saçlarına zarar vermiş olursun.
🌟 Saç boyası uygulama şişesinde nasıl karıştırılır?
🌟 Öncelikle boya kutusundan çıkan eldiveni takmak ile başlamalısın. Uygulama şişesinin kapağını aç ve boyayı uygulama șișesine boșalt, ardından kapağını kapatıp karışımın homojen hale gelinceye kadar çalkala, ardından belirttiğim gibi kutudan çıkan kullanma kılavuzuna göre ilerleyerek, saçlarında güzel sonuçlar elde edebilirsin.
🌟"Pure Color" ile evde saç boyamak çok pratik!
🌟 Tarçınlı kek, vanilyalı tart, siyah üzüm reçeli gibi sevimli isimleri ile 15 farklı renk seçeneği bulunuyor. "Pure Color ilk kalıcı jel boya" sayesinde, saçlarda boya işlemi kolaylașıyor. "Aleo vera, kaktüs ve aquaxyl" özleriyle saçlar neme doyuyor veeee canlılığa kavușuyor. Bitmediiii😊 %100 saçlarda oluşan beyazları kesinlikle kapatır. "Jojoba yağı" içeren bakım kremi sayesinde, saçların parlak, sağlıklı ve ışıltılı görünüme kavuşacak 🌟
🌟Deneyen, kullanan biri olarak canı gönülden sana tavsiye ediyorum. Biliyorsun ki, biz kadınlar boya yaparken akma, damlama gibi sorunlarla karşı karşıya kalırız. ama" Pure Color" sayesinde akma, damlama gibi problemler asla yaşamadım. Jel formülü ile kolay karışım, anında saçıma etkisi ile beni kendisine așık ettii😊 saçlarımda herhangi bir yanma, yıpranma oluşmadı. Tam tersine saç diplerimde ferahlama hissiyatı oluştu. Görenler saçlarımın ne kadar hoş ve güzel olduğunu dile getirdi. Ben çok memnunum. Bundan sonraki saç rengim "Schwarzkopf Pure Color 1.4 Siyah Üzüm Reçeli" eminim saçının seçme șansı olsaydı O'nu seçerdi #SaçınınTercihi 💙
İkisi birden karıştırılırsa nasıl renk olur bilemicem :/ Böyle bir şey yapmadan önce tedbirini al bir kuaföre git danış ben bununla bunu aldım karıştırsam nasıl bir renk olur veya nasıl yapabilirim diye. Hemen yapma kesin bir bilgi al sonra kötü olursa dönüşü zor oluyor :(
kutu başına bir bardak su tencerede kaynatılır, içine bir yemek kaşığı sirke, bir diş rendelenmiş sarımsak, biraz tuz ( isteğe göre ) ilave edilip pembeleşinceye kadar kısık ateşte bekletilir. şimdi boyalarımızı ilave edebiliriz. birkaç dakika da bu şekilde pişirdikten sonra altı kapatılıp 15 dakika bekletilir. artık tabaklarımıza servis edebiliriz. önceden doğradığımız maydonozlarımızı serperek süslemeyi unutmayın ;)) hadi afiyet olsun.
Kutunun içerisinde çıkan talimatlara göre yapmalısın kullagin marka toz şeklinde çünkü ve daha çok kuaförlerde o yöntem deneniyor. Sana tavsiyem o şekilde değil de Pure Color gibi kalıcı jel boya tarzı boylar ile rahatça ve kendini tehlikeye atmadan boyayabilirsin.
Evde denemeyin böyle şeyleri ya. Neyse oksidanları falan bir kaba koy. Sonra boyalardan hangisinin daha yoğun olmasını istiyorsan o boyadan daha çok sık kaba. Karıştır. Boya gitsin. Ama tekrar söylüyorum. İstediğin rengi tutturamayacaksın gibi geliyor.
dun aynisini yaptim saclarim cok cok koyu oldu ya. kirmizi saclarim siyaha yuakin renk aldi. lanet olsun acmak da istemiyorum beklicem 2 3 ay offfffffffff
En İyi Cevaplar