Saçlarım şu an böyle bir renk oldu kızıllıkları ve turunculaşmayı almak için küllü sarı ve gümüş sarı saç boyası aldım ekstradan içine mavi saç boyasıda katıcam sizce nasıl olur?

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Saçların kimyasaldan yıpranmış, daha fazla işlem yapma derim. Tehlikeli bir renk, mahvolur
Evet saçlarım baya kötü durumda ama üniversiteye başlıcam haftaya böyle gidemem koyu bir renkte hiç istemiyorum ben sadece şu kızlıllık ve turunculaşmayı yok etmek istiyorum
Anladım kuzu, ama açıcı uygulaman gerekebilir
Yuzunu gormeden cevap veremem guzel bir renk ama yuzune gider mi, o sorun.
Açık buğday tenliyim yüzüme çok yakışıyor ama sizce saçlarımdaki turunculuk ve kızıllık gider mi esas soru o :)
ben turkuaza boyatıcam önerdiğiniz krem ya da boya var mı
İgoranın mavi tüp boyasını alabilirsiniz çok çok kaliteli ve istediğiniz sonuçları alabilirsiniz internetttende bakabilirsiniz yorumlara :)
Pardon turkuaz var mı bilmiyorum
teşekkürler
sacin asiri derece kuru ve sagliksiz görünoyor bence önce bakim yap bir üc ay falan öyle boya
Saçın şu an daha iyi bence
İlk resim ne o oyle yaaa kuaforculuktan az buçuk anlıyorum o sacın uzamasını beklicen
SS aldım çok istiyorum bu rengi ya
Hangisini 😂
ben sadece 111le boyuyorum turunculuk yok Şu an
Evet bende öyle duydum turunculuğu azaltıyomuş sence bende nasıl bir renk oşur :)
profilde ki fotografim boyadigim ilk yillarda ki rengi boyle olmustu Şu an tamamen kullu
Profilde resminiz yok gizli kullanıcısınız 🤗 bende nasıl olur
Mavi katmazsan renk tutar saclarin acik renk
Ten rengini bilmiyoruz
Saçin şu an daha iyi bence
turunculugu gitmez
Gitti valla 😂
o zaman helal 😂😂😂
Hoşş
Güzel
Sacma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar