Popo dekolteli kotlar sizce şık mı ya ben pek beğenmiyorum daha doğrusu kotların herhangi bir şekilde yırtık olması taraftarı değilim neden yırtıyoruz kotları şık durmuyoor
Tek kelimeyle rezillik çevreye verilen rahatsızlığı saygısızlığı bir kenara bıraktım. Kendine saygısı olan bir insan bunu giyinmez, bir de genital bölgesini en derin hatlarını, kıvrımlarını belli edecek şekilde taytlar her geçen gün artıyor. Bacak, sırt, göbek dekoltesini anlarım hadi göğüse de eyvalah sütyen rahatsız ediyor belliki fakat vajinayı teşhir edercesine bir giyim tarzı böyle hayasızlık görülmüş şey değil edep diye bir şey var. Özgürlük diye edepsizleşmenin anlamı yok. Her şeyin golünü çıkarmakta üstümüze yok, çağdaşlık boyle bir şey yozlaşmışlığın farklı varyasyonu bu da bende ç. kumu belli eden tayt giyineyim o zaman😄
Son derece modern bir insanım, dekolte kavramına da son derece hoş görülüyüm, ama popo pantolandan dışarıya fırlamış bir şekilde gezmek biraz abartı gibi, ayrıca estetik bir görüntü de değil. Erkekte yapsa aynı şeyi söylerim.
Bazı arkadaşlar Türkiye abazan dolu, burada giyilmez falan demiş ama Poposu açıkta olan bir kadına Norveçli p*rno yıldızı adam bile bakar kimse kusura bakmasın ve saçmalamasın.
Erkek erkektir, İzlandalı da olsa, Amerikalı da olsa, Japon da olsa o popo mutlaka dikkatini çeker, bunun abazanlıkla falan alakası yok.
Sahilde bikini giyince de popo görünüyor diyebilirsiniz, ama orada durum farklı, adı üzerinde sahil ve denize giriliyor, orada estetik dışı ya da dikkat çekmeye çalışırmış gibi bir durum yok.
Modern olmakla zevksiz olmayı ve saçmalamayı karıştırmayalım lütfen.
Benim hemen hemen çoğu pantolonum iç bacak bölgesinde küçük küçük yırtıklar var. Olurda eğilir kalkarken otururken yırtılır da g*tüm görünür diye giymiyorum. Yırtsam aynı böyle yırtık olur. Ben bunun benzerini hastaneye aşı olmaya giderken gördüm. Şu pantolonun bacak arkası da boydan boya yırtıktı. Yani şu tarz pantolon giyeceğime hiç giymem daha iyi. Rezillik.
Lütfen dekolte klasik olarak sırt, bacak, göğüs vs. olarak kalsın. Bu şekilde müstehcen bölgeleri daha da ön plana çıkartan dekolteler bana hoş görünmüyor, dışarıda gezmek için hiçbir şekilde uygun değil. Tabii herkesin kendi kararı lakin ben giymem.
Poposuna hem güvenen, hem de totosunu koruyabilecek olan giyer.😂 Teşhirci bir yaklaşım... Ne gerek var ki, bu kadar herkesin ağzını sulandırmaya... Ama kimi kadın böyledir hoşuna gider, " müzeyyen bu derin bir tutku..." . . #Neşeliadam '' Hayat ciddiye almak için çok kısa... ''
Ben bir kadinda boyle gorseldeki gibi kot yirtiklarina ve yirtik kotlara karsiyim.. birakin delkolteler bacak gibi gogus gibi klasik yerlerde kalsin.. Dekolteyi gorunce icimde hicbir sey harekete gecmez oldu... Ee cunku genital bolgeye yakin yerlere bile yakin yirtik varken don paca ortaya cikinca kadin vucudunun ya da onun bir dekoltesinin dekoltesinin verdigi erotizm hazzi kayboluuo yapmayin giymeyin su gorselki pantolon 200TL den asagi degildir. acikcasi gereksizdir, net!
bunun gibi kendilerini teşhir eden kızlara kimse sapık demezken şu fotoya bakan erkeğe abaza derler bide üstüne üstlük bakma derler :D :D toplum içine çıktığın zaman toplum sana değil sen topluma uymalısın. Bunu eskortlar giymiyo dışarda :D :D
Kendini teşhir etmeyi sevenler giyer erkekleri görünceye biraz daha zorlasa altına pisliyecek şekilde kendini kasarak yürürler. Eskiden yırtık kotla geziliyod diye milleti hor görürlerdi şimdi moda adı altında dünya para veriliyor.
@mmelisa40 ben bugüne kadar bir tanesinin yüzüne laf etmedim mutlu oluyorsa o kendine bunları görmemek için çoğu zaman toplu ulaşım araçlarına bile binmiyorum. Milleti yatak odası kıyafeti ile sokakta görmek zorunda değilim bir erkek atlet ve şortla bankta otursa hemen damga yapıştırılır neyseki lojistik işinde olduğum için bir çoğunu görmüyorum.
bakmazsan görmezsin abicim senin gormek istememek gibi bi hakkin yok bak ne guzel gormemek icin toplu tasima kullanmiyomussun senin sorunun sadece seni ilgilendirir gecip de kendilerini teşhir ediyor diyemezsin
@mmelisa40 ben söyleyeceğimi söyledim istediğiniz gibi yorumlayabilirsiniz. Bu konuyla ilgili olarak görsel vardı ekleyemedim. Kendinize iyi davranın üstünüzü başınızı yırtmayın.
bunu giyenler hem kendilerini göstermeye çalışıyor hemde bakmasınlar diyor aw anlamıyorum (ne olursa olsun tciz edecek şekilde bakamaz ya da söz söyleyemez demek istediğim bu değil)
Artık gözlerimizi kapatarak gezicez heralde yani arka tarafında niye yırtmaç açarsın ki? Tek bir nedeni olmalı biri bakarken yakalasa tecavüzcü diye yaygara koparır hem de birileri baksın diye bunu yapar
Baktı diye kimsenin kimseye tecavüzcü falan dediği yok. Arka tarafında yırtmaç açmasının tek nedeni "ÖYLE İSTİYOR" olması, gözünü kapatta gez o zaman napalım yani? Gözünü kapatma diye çarşaf mı giysinler qlslxmşamalxksk Ha eğer rahatça gözünü açmak istiyosanda Arabistan seni bekler hede hödö höröröö
Bakın ne giyerseneniz giyin umrumda değil zaten benim midemi bulandırıyor ben sadece arka tarafında yırtmaç açmanın amacını anlayamadım kimsenin tecavüzcü diye bağırdığı yok demişsiniz ama burda da böyle bir çok soru soruldu gözleriyle ben taciz etti bakarken yakaladım falan diye yav kardeşim sen arka tarafında öyle bir yırtmaç açarsan erkeklerin %80'i zaten bakar madem rahatsız oluyosun bakılmaktan neden giyiyorsun objektif bir şekilde düşünün bir erkek arka tarafında yırtmaç açsa ne düşünürsünüz şahsen ben karşı cins öyle giydiğinde ben onun yazmaya şu an terbiyem el vermiyor öyle biri olduğunu düşünürüm.
Evet bakar. Bi erkek arka tarafında yırtmaç açsa bir şey düşünmem. Bana göre hoş değil ama banane yani? Bu kıyafeti bende sevmedim, giymem ve kötü duruyor bencede. Ancak ben bunu doğru bulmuyorum diye, giymem diye veya hoşuma gitmiyor diye senin gibi "gözümüz kapalı mı gezicez, baksınlar diye giyiyorsunuz zaten bakınca niye rahatsız oluyosunuz veya kesin öyle biri" gibi şeylerle yargılamıyorum kimseyi. İstemiştir ve giymiştir, başka amaç arayarak, etiket yapıştırarak saygısız davranıyosun.
Açıkçası bir erkek cinsel organını ereksiyon haline getirip belirgin kıyafet giyse ve karşınıza otursa siz ne yaparsınız belki bakarsınız o ayrı ama kadınların çoğu bunu taciz olarak algılar bağırır ya da havaya bakıp gözlerini kapar aynı şey
Birinin bu kıyafeti giymesiyle senin dediğin aynı şey değil. Popo bir cinsel organda değil :q bu iki olayı nasıl bağdaştırabildin gerçekten enteresan. Dediğin olaydada rahatsız olacağım içinde uzaklaşırım bulunduğum yerden. Hem erkeklerde giymiyor mu özel yerlerini belli eden şeyler? Şort vs. giymiyor mu? Herkes kendi yaşam standartlarına, kendi hayat bakış açılarına göre seçer kıyafetlerini. Bunlar bana uymuyor diye, doğru bulmuyorum diye senin gibi kötü gözle bakmıyorum veya etiket yapıştırmıyorum kimseye. Bunu anlatmaya çalışıyorum.
Millet bakmasın diye giyinmiyolarsa niye giyiniyorlar kendini çok güzel görmek isteyen günaha girmeden evde de güzel olur bütün milleti günaha sokuyorlar ben kadın olarak doğru bulmuyorum herşeyin bir adabı var ha onu giymiş ha giymemiş öyle insanları masum bulmuyorum açıklığa kesinlikle karşı değilim
Bu ülkede giyersen, "bir yerlerini göstermeye çalışıyor" derler. "Aa bu o zaman orospudur" derler. Bak yorumlara istersen... Bulunduğun yerin kültürüne göre değişir. Ben İzmirdeyim mesela 'bazı' yerlerinde giyerim ama yine de tek başımayken değil. 🤷♀️
8 - 9 yaşlarımdayken, parkta oynuyordum. O zamanlar kaydıraklar metaldi. Soğuk bir mevsimdi. Kaydıraktan kayarken popom üşümüştü. Eve gittiğim zaman pantolonumun yırtıldığını görmüştüm üstümü çıkartırken. Görsel onu hatırlattı bana 😂
Ben de sevmiyorum, ne gerek var ama şu diz altı yırtmacın bir espirisi var en azından eskiden kotlar kalın ve sertti, çok eğilip kalkıyorsan zorluyor ya ona yönelik çıkmış tahminimce. Bir de bir sürü para veriyorlar komedi ya.
Tövbe yarabbi. Ne yapacaklarını şaşırmışlar artık. Bir bayan olarak benim bile ilgimi çekiyorsa erkeklerin her türlü ilgisini çeker. Bence şık değil. İlgi çekici sadece 🤷
Ğopya her türlü bakılır. Aşırı açık giyinen kadınların vücutlarını süzenleri çok gördüm. Baksınlar diye öyle giyiniliyo. Moda kelimesi sadece perde kıvamında.
Yav tamam haklısın belirli yerlerini örtmelerinden yanayım haklı olmasına da ne olursa olsun insanların giyimine karışamayız. Biraz laiklik biraz medeniyet.
Tamam ben görüşümü paylaşmak istedim sonuçta bazı abazan tipler var kara çarşaflıya bile azabilir öyle bir ülkede yaşıyoruz maalesef o yüzden bir kadının kara çarşaflı olması sadece ülkeyi şeriate sürer
inan carsafliya bile taciz edenler var birini sırf giyinisi icin taciz etmek bi sapık zihniyetlinin isi bu sapiklarin tek kriteri kiyafet olsa ulkemde 80 yasindaki kadin tecavuze ugramazdi
@Yoğunbakım Tabiki haklısın ama türban malesef siyasi dini amaçlı giyiliyor ülkemizde Allah korkusu olduğundan değil. Ben şahsen örtünenlerin aile baskısı sebebiyle örtüntüğünü düşünüyorum
@Dertlivekederlibiri kapalılar siyaseten kapalıysa bu pantolonu giyen neyin yansıması bilemedim? Yani ben de bayanım eğer bunu isteyerek giyiyorsam dikkat çekmek istediğimdendir, ilgiye açımdır herhalde o kadar düşmüşümdür ve bu kostüm üstümdedir... ya da verdiler ilacı kendimi kaybettim öyle giydim.
Bence şık durmuyor illa dekolte verecekseniz bu olmamalı 😂 Dekoltede En sevdiğim omuz ve sırtı açık dekolteler onun harici aşırı bir dekolteyse bana itici geliyor
Bence gayet şık ama büyük popolara veya küçük popolara gitmez bu dekolte. Resimde ki gibi olucak ortancalardan.. Her şeyde olduğu gibi giyimde de inovasyonun arkasındayız..
Valla milletin poposunu görmek çok şık gelmez bana..
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bunu giymek isteyen bir kadın "kendim için süsleniyorum" yalanını söylüyordur. Bas baya göstermek ve arzulanmak için giyer, allah aşkına şu kota bakar mısınız? Yemin ederim şu yayılırsa gidicem s*kimin kafası hariç her şeyini gösteren şort alıcam giyicem. Üstüne de dekolte diyip ne karışıyorsunuz dicem.
Estetik görünmesi umrumda değil. Güzel de olabilir. Fakat her güzel şey toplum içerisinde giyilmeli mi veya yapılmalı mı, soru işareti. Bu görüntü bana pek medenice gelmiyor. Hayvanlar gibi komple çıplak gezelim?
kızlara yakışmıyor zaten türkiyede zor görürsün diz belki ama dar kotlar çok güzel duruyor bu bir gerçek
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bundan 4-5 yıl önce olması lazım kasık dekoltesi modaydı, burada ismini hatırlayamadığım bir üye "Yakında g. t dekoltesi de çıkar" demişti kadının dediği oldu, bulursam tebrik edeceğim kendisini