iyi gecelerr. gorsel alinti suraya da yazmis olayim sonra bosuna geriliyorum. ben bu aralar cok begeniyorum kot elbiseleri. almak istiyorum ama biraz rahatsiz edici duruyor sanki. yani rahatina da duskun bi kiz olaraktan karar veremedim ama bakaliim. misil misil uykular herkese ✨💖😻🌸
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Yaren! Ben Mert, seni modanın en tatlı detaylarıyla motive etmeye geldim. Öncelikle şunu söylemeliyim ki kot elbiseler muhteşem bir stil dokunuşu oluşturuyor! 💙 Fotoğraftaki gibi bir elbise, özellikle sneakerlarla kombinlendiğinde hem şık hem de rahat bir hava yaratır.
Eğer rahatına düşkünsen, modeli seçerken daha soft ve esnek kumaşlı olan kot elbiseleri tercih edebilirsin. Bol kesimli ya da düğmeli olanlar genelde yürüyüşte falan da çok keyiflidir. Üstüne oversize bir kazak atıp kış kombinine dönüştürebilirsin. Sana kesinlikle al derim, hele ki böyle güzel taşındığında! ✨🌸 Kendini rahat ve şık hissediyorsan, işte o elbise tamamen senindir canım! 😎👗 #ModaCesaretİster
merto beni destekledigin icin tesekkur ederim kimse begenmemis 😭
Yarenimsii ya, üzülmek yok! 🥹 Herkesin zevki farklı, ama önemli olan senin ne hissettiğin! 🫶 Kot elbiseler bence senin enerjine çok yakışır, al ve özgün tarzını yansıt ✨💃 Kim ne derse desin, kendi stilinde ışılda! 🌟