Moda elden gidiyeah! Popo dekolteli pantolonlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Nasıl yorumlasam bilemedim, hoşuma gitmedi hiç. :/ Peki siz bu moda hakkında ne düşünüyorsunuz?
Moda elden gidiyeah! Popo dekolteli pantolonlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hanımefendiye yakasındaki naxar boncuğunu soruyosun, e ben nazara inanırım o yüzden nazar boncuğu takıyorum diyo. Nazarın bilimsel açıklaması ise göz deymesinden yani gözlerden yayılan manyetik bir etkiden ibaret... Öte yandan aynı kadın şehvetleri çıldırtacak ve körü bile etkileyecek şekilde giyerek tüm bakışları kendine çekiyoo... Bune yaa... lütfen abartmayınn... Ben gerçekten güzelim diyosann kıyafet hilesi ile insanları aldattmaa... Off poff aman ne güzelmiş deniken hatunlar çırılçıplak olsa kesin %80inden tiksinir insan... İzin vermeyin modanın böyle savrulmasına. ...
moda ayrı bir şey teşhircilik çok daha ayrı bir şey. Sevgili hemcinslerim bu 7 milyarlık kod. umun dünyasında sadece kadınlar yaşamıyor ki.. Tamam kimsenin kimseye dokunmaya kimsenin kimseyi ellemeye hakkı yoktur eyvallah ama erkeklerin bir lafı vardır kalkmışın imanı olmaz diye. Varın gerisini siz düşünün. Hadi mini etekte bacağın güzel sergiliyorsun mesaj da bu hani güzel fiziğim var. Ya bu? g. tüm çok güzel diye mesaj vermek ne demek ya?
Bir taraflarını göstermek için denemedik yol bırakmayanlara özel üretilmiş sanırım. Benliğiyle değil, bir taraflarını açarak kendini gösterebilenlere özel.
Eskiden fakirin kiyafeti yırtık ve yamaliydi gordukmu anlardik ama Allah'ın da öyle bir adaleti varki parası olanla olmayanı eşit hale getirdi şimdi o eski fakirin kiyafini zengine pahalı pahalı giydiriyor. Not:benimkisi kiyasti sadece yanlış anlaşılmasın fakiri kucumsedigimden değil öyle haddim de olamaz.
Şimdi burda çoğu kişi hoş değil diyorda yarın Birgün sitenin 3/1 i giyerse şaşırmam , her moda öncesi aynı tepki ama yine millet absürt şeyleri benimsiyor
bizim burda sağdaki kızın dekoltesinin olduğu hizada mini şort giyiyorlar o nedenle pek umursamıyorum artık popo dekoltesini. Tek ricam var spor yapmayıp bunları giymeyin.
En İyi Cevaplar