Moda & Stil Dar pantolonlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Asiri dar vucudu saran pantolonlar sizce kizlara yakisiyor mu yoksa itici mi Dar pantolonlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Bir şey düşünmüyorum isteyen giyer 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Eskiden giyerdim ama şimdi çoğunlukla bol kesimler tercih ediyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dışarıda gördüğüm zaman bakmamaya çalışıyorum çünkü yarın sevgilim eşim giyse diğer erkekler de bakar diye giymesini istemem. 1 0 Yorumla
Dropaline_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Modası geçmiş gibi hissettiriyor artık. Yazın giyeni görünce fenalık basıyor ahaha 0 0 Yorumla
ölMÜşSünAQ Takip Et Guru Yaş: 120 , eic 98% +1 yıl Kürdan bacaklı ve obez olunmadığı sürece kadın veya erkek fark etmeden giyilebilir. 0 0 Yorumla
ahmet_goktas Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl kadının kalçası yuvarlak ve sert ise güzel olur ama kalçası büyük ise çuval gibi olur 0 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Herkese yakışmıyor ama popoyu çok güzel gösteriyor, şanslıysan cameltoe. 😂 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Moda & Stil konusunda 983 cevap paylaştı. Fiziği güzelse yakışıyor tabi ki güzel duruyor. 0 0 Yorumla
İnanhiçbilmiyorumki Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ben çok seviyorum ya derli toplu gösteriyor 3 0 Yorumla
mrcnd Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl ben kendimde çok dar giyiyorum, tabiki kadınlarada çok yakışıyor aşırı dar pantolonlar. vücut hatlarının güzelliği ortaya çıkıyor. 0 0 Yorumla
cerberus17 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bence yakışmıyor çünkü geçen hastahanede bir kız gördüm şeyi üzerinden belli oluyordu ve sürekli bana baktı bacağını kaldırıp durdu 0 0 Yorumla
Tatilciyeni Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Önceden dikkatimi çekmezdi ama kardeşim 1 yıla yakındır giydiği pantolonlar hep böyle olunca sevdim sıkı dar pantolonları 😄 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ben rahat şeyler giymeyi severim 1 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Seksi duruyor Ama obje olmaya gerek yok 0 0 Yorumla
Fausto Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl yakışan giysinç koca popolar giymesin lütfewn 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bişey düşünmem hep kullandığım şey netice de 0 0 Yorumla
Devrimosmanli Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% +1 yıl Vücuda göre güzel duruyor ama herkese değil 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 502 cevap paylaştı. Böyle vücudun var ise harika durur tabi 0 0 Yorumla
ProfDrMiyav Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Vücudunu sıkan her kıyafet zararlı aslında 0 0 Yorumla
Aleynaa2003 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 368 cevap paylaştı. Yakışıyor bence 2 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. fizik güzel olursa çok seksi duruyor 1 0 Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. harika 0 0 Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yakışıyor 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. kesinlikle itici 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Bir şey düşünmüyorum isteyen giyer
Eskiden giyerdim ama şimdi çoğunlukla bol kesimler tercih ediyorum.
Dışarıda gördüğüm zaman bakmamaya çalışıyorum çünkü yarın sevgilim eşim giyse diğer erkekler de bakar diye giymesini istemem.
Modası geçmiş gibi hissettiriyor artık. Yazın giyeni görünce fenalık basıyor ahaha
Kürdan bacaklı ve obez olunmadığı sürece kadın veya erkek fark etmeden giyilebilir.
kadının kalçası yuvarlak ve sert ise güzel olur ama kalçası büyük ise çuval gibi olur
Herkese yakışmıyor ama popoyu çok güzel gösteriyor, şanslıysan cameltoe. 😂
Fiziği güzelse yakışıyor tabi ki güzel duruyor.
Ben çok seviyorum ya derli toplu gösteriyor
ben kendimde çok dar giyiyorum, tabiki kadınlarada çok yakışıyor aşırı dar pantolonlar. vücut hatlarının güzelliği ortaya çıkıyor.
Bence yakışmıyor çünkü geçen hastahanede bir kız gördüm şeyi üzerinden belli oluyordu ve sürekli bana baktı bacağını kaldırıp durdu
Önceden dikkatimi çekmezdi ama kardeşim 1 yıla yakındır giydiği pantolonlar hep böyle olunca sevdim sıkı dar pantolonları 😄
Ben rahat şeyler giymeyi severim
iz cikanlar guzel duruyor
Bazı kızlara müthiş yakışıyor
Seksi duruyor
Ama obje olmaya gerek yok
yakışan giysinç koca popolar giymesin lütfewn
bişey düşünmem hep kullandığım şey netice de
Yakışıyor daha feminen gösteriyor
Fiziği güzel olana aşırı yakışıyor
Vücuda göre güzel duruyor ama herkese değil
Böyle vücudun var ise harika durur tabi
Vücudunu sıkan her kıyafet zararlı aslında