Kapatıcılık oranı yüksek fondötenlerden kullanırsan ve renk eşitleyicisi kullanırsan rahatlıkla benlerini kapatabilirsin. Kapatıcıya ihtiyaç duymazsın.
Kapatıcı kullanmadan fondöten benleri kapatır mı?
Fondötenin kapatıcılığına göre benini kapatıp kapatmayacağı belli olur.
Benlerin et beniyse fondöten sürsen dahi çirkin bir görüntü oluşacaktır.
Eğer benler et beni değilse ve koyulukları açık kahve renkteyse fondöten yerine kapatıcı kullanmanı öneririm. Kapatma olasılıkları daha fazla çünkü sırf bunun için üretiliyorlar.
ben kapatıcı fondöten
Kapatıcılığı En Yüksek Fondöten Önerileri
Giorgio Armani Maestro Fusion Make Up
Mac Prolongwear
Estee Lauder Double Wear
Make up forever HD fondöten
Max Factor facefinity
Kryolan Fondöten
kapatıcılığı yüksek fondötenler neler
Sana önerdiklerim en iyi kapatıcı özelliği bulunan fondötenlerdi. Mac Cosmetic diye aratırsan Türkiye'de ki online satış sitesi karşına çıkacaktır. Ordan Mac Prolongwear kapatıcı veya benzeri bir ürünü alıp deneyebilirsin. Yoğun kapatıcılığa sahip çok beğeni alan bir üründür. bir çok yerli yabancı ünlü kapatıcı özelliğinin yüksek olmasından dolayı fondöten niyetine bile kullanır. Ben kapatıcı kullanacağım diyorsan da bu linktendetaylı bilgi öğrenebilirsin. Daha fazla sorun varsa beklerim :)
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
et beni değil. cevabın için çok sağol ama o dediğin şeyi kapımın önüne getirmem ancak markete gitccem öyle ;-)
Nasıl yani ürünü alırsam, kapıma gelmesin rezil olurum mu diyorsun? Eğer büyük bir şehirde yaşıyorsan Mac mağazaları var oradan gidip hem uzmanlara danışıp alabilirsin. Bbu kötü birşey değil aksine bakımlı olmak güzeldir :)
Peki benim size bir sorum olucak. Kızarıklık sivilce için yeşil renk kapatıcı kullanılır. Ama koyu kahve siyah için hangi renk olmalı. Gördüğüm kadarıyla bu konuda bilgilisiniz.
Sarı ve pembe tonları kullanılır ancak günlük hayatta kullandığınız ürünler ve yapacağınız makyaj bu rengi sadece arka plana atacaktır. Tam cilt renginde bir görünü elde etmek hem çok zor hemde profesyonel bir iş gerektirir. Benim düşüncelerim bu yönde..
Ucuz ve kaliteli olan markalar da var muhakkak ama hiç belli olmasın vs. Falan dersen eğer parana biraz kıyacaksın ki bence 30 liraya da güzel ürünler bulabilirsin
Ben daha önce bir düğüne gidecektim ve kız arkadaşım yüzümdeki bir lekeyi kapatmak için kapatıcı kullanmıştı. Fondöten çok kapatıcı değil kapatmaz demişti. Sanırım ben içinde aynı şey geçerli olacaktır.
En İyi Cevaplar