Makyaj ile " ben" nasıl kapatılır. Evet erkeğim ama yapmak istiyorum sevmiyorum yüzümde var. Yüzüm hafif esmer hadi kızlar siz anlarsınız. Makyajla ben kapatma nasıl yapılır? makyajla ben kapatma
Beninizi kapatmak için, bir renk eşitleyici, örtücülüğü yüksek bir kapatıcı ve bir de transparan ya da ten renginizde sabitleyici pudraya ihtiyacınız var.
Beninizin üzerinden direkt kapatıcı ve fondötenle geçerseniz beniniz kapanmayabilir ve hatta grileşebilir. Bu yüzden beninizin tonuna göre bir renk eşitleyici kullanmak gerekebilir. Eğer beniniz, bildiğimiz siyah/kahverengi tonlarda bir ben ise, karamel tonlarda bir renk eşitleyici grileşmeyi önleyecektir.
Renk eşitleyicinizi beniniz üzerine parmaklarınızla, süngerle ya da bir fırça yardımıyla sürdükten ve etrafını dikkatlice dağıttıktan sonra, ten renginizde bir kapatıcı ile yine parmaklarınızla ya da sünger yardımıyla beninizin üzerinden tampon hareketlerle geçmelisiniz. Ben renginizin kapandığından emin olduktan sonra, sabitleyici transparan bir pudrayı, pudra pufu yardımıyla bastırarak ve tamponlayarak beninizin üzerine uygulayarak yaptığınız işlemi sabitlemeniz gerekiyor.
Bu, evinizde kendiniz uygulayabileceğiniz bir yöntem. Eğer 3 boyutlu (çıkıntılı) bir beni kapatmak istiyorsanız, yüz için üretilmiş şekil verilebilen özel bir takım malzemelerden kullanmak gerekebilir. Ancak bu sfx/plastik makyajın bir konusudur; uygulaması eğitim ve tecrübe gerektirir.
Airbrush da ben ve dövme kapatmak için ideal bir makyaj yöntemidir. Her ikisi için de sadece profesyonellerden yardım almanızı öneririm. Profilimdeki Instagram linki üzerinden benimle iletişime geçerseniz size hem sfx (özel efekt) hem de airbrush makyaj konusunda yardımcı olabilirim.
Önce silikon fondöten alıyorsun. Pek bulunmuyor. Normal fondöten sürdüğünde siyahlığını kapatırsın ama şişikliği kalır. Silikon fondöteni önce benin üzerine sürüyorsun, kalınlığına göre benin etrafını aynı hizaya getiriyorsun. Onun 1 2 dakika yüzünde beklemesi gerekiyor. Tabi çok kalınsa ince sürdüğünde 30 dakika da bekleyebilir. O kuruduktan sonra yüzün her tarafını kendi tonuna göre krem fondöten sürüyorsun. 1 ton koyusuyla yüzünün yan kısımlarına boynuna sürüyorsun. Yüzünü ince gösterir. Sonra toz fondöteni alnına yanaklarına uyguluyorsun. Sonra elmacık kemiklerinin altına pudra uyguluyorsun. Sonra oluyorsun kusursuz bebek yüzlü :D
makyajla ben kapatma
Makyajla Ben Nasıl Kapatılır?
Öncelikle bir primer yardımıyla yüzünüzü eşitleyin.
Renk eşitleyici yardımıyla koyu lekeleri yani benleri nötrleyin.
Cilt renginize uygun bir fondötenle yüzünüzdeki bütün kusurlu alanları kapatın.
Kabarık bir makyaj fırçası ile yüz pudrası uygulayın ki yaptığınız makyaj sabit kalsın.
makyajla ben nasıl kapatılır
3
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
yav sen beni şey ettin bıraktın vallahi yanına gelip al sen yap dicem yalnız ben yüzümün tamamina değil kanks sadece benime
Watsons gratis yves rocher tekin acar flormar gibi kozmetik firmalarından alabilirsin sevgilime kız arkadaşıma falan alıyorum dersin ne olacakki veya bir kız arkadaşına söyle bu konulardan anlayan birine o alsın senin için
Eğer et ben ise kapanmaz ama et ben değil ise kapatıcılığı yüksek bir kapatıcı kullanarak benlerini kapatabilirsin. Dermacol fondöten bu konuda baya iyi. Dövmeleri bile kapatan yüksek kapatıcılığı var. Ama transparan bir pudrayla da sabitlemen gerekir. Yoksa gün içinde kapatıcılığı azalacaktır.
Öncelikle bir primer yardımıyla yüzünüzü eşitleyin. Renk eşitleyici yardımıyla koyu lekeleri yani benleri nötrleyin. Cilt renginize uygun bir fondötenle yüzünüzdeki bütün kusurlu alanları kapatın. Kabarık bir makyaj fırçası ile yüz pudrası uygulayın ki yaptığınız makyaj sabit kalsın.
Onunla her gün uğraşıp fondötene para vereceğine güzellik merkezine gidip lazerle benlerini yok edebilirsin. İyi bir kapatıcı almak istesen o civarda tutacak zaten fiyatı da
Hayır ten rengine göre bir kozmetikçiden kapatıcı alacaksın benin üzerine süreceksin. Daha sonra da tüm yüzüne hafiften fondoten uygulayacaksın bu kadar.
Ciddiye Doktoruna gitmen en sağlıklısı, en mantıklısı ve uzun vadede en karlısı. Çünkü değişik ilaçlara ve bakım ilaçlarına para vermeye eğilim göstereceksin
ya onu bende araştırıp öğrendim yine de sağol teşekkür ederim. Sana bir sorum olacaktı; kapatici ve fondöten kullaniyorsundur bana ikiside lazım iyidir tavsiyede bulunurmusun bu ürünleri alican. ama hangi marka alicam bilmiyorum yardım edersen iyi olur 20-30 lira civarında olursa ikisinin fiyatları iyi olur.
iyi marka alamayınca ne oluyor ne gibi zararı olur. yav varya gerçekten sıkıldım. nedir bu böyle yok kapatici üzerine fondöten bktim bide Allah bilir hergün uygulacam galiba
Merhaba!
Beninizi kapatmak için, bir renk eşitleyici, örtücülüğü yüksek bir kapatıcı ve bir de transparan ya da ten renginizde sabitleyici pudraya ihtiyacınız var.
Beninizin üzerinden direkt kapatıcı ve fondötenle geçerseniz beniniz kapanmayabilir ve hatta grileşebilir. Bu yüzden beninizin tonuna göre bir renk eşitleyici kullanmak gerekebilir. Eğer beniniz, bildiğimiz siyah/kahverengi tonlarda bir ben ise, karamel tonlarda bir renk eşitleyici grileşmeyi önleyecektir.
Renk eşitleyicinizi beniniz üzerine parmaklarınızla, süngerle ya da bir fırça yardımıyla sürdükten ve etrafını dikkatlice dağıttıktan sonra, ten renginizde bir kapatıcı ile yine parmaklarınızla ya da sünger yardımıyla beninizin üzerinden tampon hareketlerle geçmelisiniz. Ben renginizin kapandığından emin olduktan sonra, sabitleyici transparan bir pudrayı, pudra pufu yardımıyla bastırarak ve tamponlayarak beninizin üzerine uygulayarak yaptığınız işlemi sabitlemeniz gerekiyor.
Bu, evinizde kendiniz uygulayabileceğiniz bir yöntem. Eğer 3 boyutlu (çıkıntılı) bir beni kapatmak istiyorsanız, yüz için üretilmiş şekil verilebilen özel bir takım malzemelerden kullanmak gerekebilir. Ancak bu sfx/plastik makyajın bir konusudur; uygulaması eğitim ve tecrübe gerektirir.
Airbrush da ben ve dövme kapatmak için ideal bir makyaj yöntemidir. Her ikisi için de sadece profesyonellerden yardım almanızı öneririm. Profilimdeki Instagram linki üzerinden benimle iletişime geçerseniz size hem sfx (özel efekt) hem de airbrush makyaj konusunda yardımcı olabilirim.
💞 Sevgilerimle!
Havva GÜLŞEN