1.55 boyum var bugün tulum giydim diye arkadaşım bu boyla tulum mu giydin, yürüyen çuvala dönmüşsün dedi. Tulum giymek için uzun boylu olmak zorunda mıyım?
Öncelikle o arkadaşını çuvala koyup denize atmanı tavsiye ediyorum. Biraz ıslansın sonra çıkarırsın, çuval neymiş bir anlasın.
İkincisi, kısa boylular tulum giyemez diye bir şey yok. Giyersin.
Beli çok geniş, aşırı detaylı olmasın, eğer tulum bunun için müsait ise kemer kullan.
Ya düz renk ya da herkesin bileceği üzere dikine desenli giyin.
Boy takıntın var ise zaten şort tulumları tercih et, uzun giymek istediğinde ise paçaları bileklerin üzerinde olsun, uyumlu bir topuklu ayakkabı edinmeyi de unutma.
Mümkünse kolların tamamen kapalı olmasın, bu kısa insanlarda cidden sıkıntı yaratıyor, daha da kısa gösteriyor. Açık omuz&kol boy açısından daha güvenli.
Vücuda yapıya uygun giyinme taraftarıyım bende.. Ama böyle rahat ediyorum diyorsan kime ne tabi aman aman bir durum değil şık olmak için ekşi bir durum lakin
157 boyundayım tulum giyiniyorum. Sonuçta tulum çizme değil herkes giyebilir. Önemli olan boy veya kilo değil onu taşıyıp tasiyamaman ve kombin yetenegin.
Arkadaşın muhtemelen at gibi iri ve cüsseli biri. Kıskançlığından söylemiş bence. Kadının kadına eziyeti gibisi yok yemin ederim. Üzerine tam olan bedeni giydiğin sürece güzel olur. Ha çok istiyosan altına topuklu giyersin misss gibi olur. Minyon kadın candır ayrıca. Hiç takılma...
Arkadaşın aşırı gereksiz birisi. Benimde boyum 172 ne yani topuklu ayakkabı giyemem mi? Tam aksine inadına giyiyorum çünkü kendimi böyle güzel buluyorum. Sende onun dediğine takılma ve nasil mutluysan onu giy
Kendi üstüne uygun tulumu ve kalıbı bulduktan sonra hiçbir önemi yok uzun boylu olduğum zaman da çoğu şeyi giyemiyorsun. Bedenini iyi tanıman lazım sadece
Bence, kimsenin ne dediği önemli değil! Düşünsene bir defa doğdun bir hayatın var ve kendi dünyanın starı sensin kimse değil. Seni alta çeken gereksiz insanlar ile arkadaşlık yapma...