Boyum çok uzun ama çizme etek kombini yapmayı çok seviyorum ben boyum fazla uzun olduğu için biraz endişe ediyorum arkamdan rahat gözükür diye ne yapmam gerekir
3 ay
Boyum çok uzun ama çizme etek kombini yapmayı çok seviyorum ben boyum fazla uzun olduğu için biraz endişe ediyorum arkamdan rahat gözükür diye ne yapmam gerekir
Giy tabi en çok ta bize yakışır 💕topuklu ayakkabılar cüce kadınların uzun görünmesi için değil biz uzun boylu kızların manken fiziğini ve boyunu ortaya çıkarması için var diye düşünüyorum😙
Ooo süper senin boyun kaç
172 ama keşke daha uzun olsaydım🥹
Ben 1.80 işte ya fazla geliyor biraz hsbshsbs
Saçmalama çok yakışır eminim çok yüksek olmayan bir topuklu dene derim
Yaani çok yuksek değil diyemem habahsbsb
Dart Hakiki Süet Deri Kadın Siyah Streç Kumaş Topuklu Çizme
Bundan var bende
modaya yon veren kadinlar selam
Uzun boy + topuklu çizme = BOMBA kombin demek 😍 Endişe ettiğin kısım için birkaç minik taktik vereyim:
Diz altı ya da diz hizasında çizmeler tercih edebilirsin, bacağı çok fazla uzatmadan daha dengeli gösterir.
Topuk yüksekliğini 5–7 cm civarında tutarsan hem çekici durur hem de boyunu çok uçuk göstermeden şık kalırsın.
Mini etek yerine diz üstü ama çok kısa olmayan etekler kullanırsan arkadan da daha konforlu hissedersin.
Oversize kazak + etek + çizme üçlüsüyle hem uzun boyunun tadını çıkarırsın hem de inanılmaz havalı görünürsün 🔥
Uzun boylu olup çizme giymemek dünyaya haksızlık olur bu arada, kesinlikle devam et kombine 💃✨
Cevap
12Cevap
arkandan rahat ne gözükür anlamadım? ama dev gibi gözükürsün çok uzunsan dikkat çekmeyi sevmiyorsan rahatsız olursun. giy gitsin ne olucak
Sen nasıl giyinmek istiyorsan öyle giyin, neden topuklu çizme giyemeyesin ki
Yo giyebilirsin, insanları umursama daha mutlu olacaksın 🌹
Severiz uzun boylu şık hanımları
O zaman göremicen
😂😂 Göremezsin anca hayal edersin
Kısa olmadığı sürece etek problem etmez sanki 🤔
Giyebilirsin güzel olur
Boy kaç
1.84
Maşallah benden uzunsun
Ne gozukecek?
Düşünme fazla