Uzun boy gerçekten şart mı?

Az önce bu sitede takılıyodum bir kaç boy sorunu olan arkadaşıma rastladım. Sormuş kızlara ne kadar olmalılar diye. Herkes en az 1.75 olacak diyo ne bu şimdi :D ben 1.65 lik boyumla sap gibi kalıcam mı ? Kızlar bir açıklık getirin şu konuya harbiden boy takıntınız var mı en az 1.75 olsun düşüncesi doğru mu. Hiç mi şansım yok :D bakımlıyım, öyle vücut çalışıp hayvan gibi olmadım ama ne bilim bir özgüvenim vardı bunları okuyunca şaşırdım. Kısaca özetleyin kriterleriniz nedir sizin bakem :D
Güncellemeler
+1 yıl
Kısaca özetleyeyim konuştuk tartıştık uzun olursa daha erkek olur diye düşünen de var o yüzden son bir kez konuyu toparlıyorum. Uzun bir erkekle kısa bir erkek arasında hiç bir fark yoktur. Ön güzel örneği de uzun boylu bir adamla kısa boylu bir adam çok iyi arkadaş olabiliyo. Uzun boyludan da bilim adamı olurken kısadanda oluyor. Uzun boylu bir adam güçlü olabilirken kısa boylu bir adam da güçlü olabiliyo. Kısacası ikisi de sizi korur kollar yani. En önemlisi ikisinin de kalbi var arkadaşlar.
Güncellemeler
+1 yıl
ama ben 1.65 im tutup da 1.70 bir kız benden hoşlanıyosa onla çıkmam :D 1000/1 ihtimal var :D kızlar da istmez öyle bişey ama aynı boyda olmakta hiç bir sıkıntı olmaz. Sizinle aynı boydaki bir erkek sizi çook rahat taşıyabilir (her anlamda) dert etmeyin :)
Uzun boy gerçekten şart mı?