+1 yılkilon da boyunda normal aslında hiç gerek yok boşver vaktini ve enerjini başka yerlere harca derim.. arkadaşlarının da seni gördüklerinde her zaman zayıfsın demeleri garip çok önemli bişey değil ki bu illa alıcam dersen netten en çok kilo aldıran gıdaları araştır hamur işi yemekler filan bol tüket. ama düzenli kilo almalısın fazla acele etme çünkü göbek oluşur bunuda istemessin sanırım sakin ol yavaş yavaş olucak..
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılFitt vücuda sahip olamayanlar diyordur. Kadınlar için manken ölçüsüdür bu ancak, tahta gibiysen itici olursun. Kalça falan varsa kilonu elleme. Ama tahta gibiysen hatları şişirmek için biraz kilo alabilirsin. 177 nin yanına 60 kiloya kadar çıkmanda sakınca yok.
08 Yorumla- +1 yıl
bel kalın ise 90 ın üzerinde olmasını örtebilir. Ancak 90 ın üzerindeyse kilo almana gerek yok. Gerekli olan zaten sende var. Sanırım kıskanıyorlar.
- +1 yıl
İyi de zaten sende olması gerekenler var. Köprücük kemiği belirgin olmayan kadınlar balık etli kadınlardır ve ciltleri pamuk gibi ve tahrik edicidir. Seninde fiziğin ve mal varlığın :) iyi ama tenin beyaz sanırım. Bol bol cilt kremi kullan. Güneşte çok durma. Seninki biyolojik bir durum. Yani yapıdır bu. Değiştiremezsin. Kilo da alsan o kemikler görünür göbek şişer kalçada çatlaklar olur iğrenç birşey olursun. Sen fiziğine sahip çık iyisin.
- +1 yıl
Pamuk gibi oluyorlar temas etmeden duramıyor insan. Tabi özel anlarda pestillerini çıkarıyoruz orası ayrı. Ancak senin fiziğin gereği kilo almaz isen bu tadı verebilirsin. Çünkü hatların olması gereken gibi seksi. Kilo alırsan bunu bozarsın. Kilo alman için göğüslerinin de 90 dan yukarı ve sert olması gerekir. Belin ince ise göğüslerin de küçüktür. Ama tabi kadını kadın yapan kalçadır. Doğal olarak sen iyisin bunu bozma.
- +1 yıl
şişkolara demiyorum, balık etlilere diyorum. Şişko olmayıp balık etli olanlar var.
Degilsinnnn kesinlikle sen baskalarının dediğini bırak nasıl mutluysan onu yaşa ama önerm şu doktora git ve kanındaki TSH hormonlarına baktr mutlaka
00 Yorumla
Boy kilo ayniyiz 1 cm boyun uzunsun hicte zayif görunmuyorum, sende muhtemelen oylesindir kilonu koru gayet iyi
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
kardeşim alamamak çok iyi ben yedikçe alıyorum valla erkek olmak zor kızlar yüzüme bakmıyordu ama bu sitede bir tane kız benden hoşlandı nedense ve şaşırmıştım şimdi onunla devam diyorum ve mutluyuz.. kardeşim ilişkiler kiloya bakmaz ama bu ülkede maalesef erkekler de bayanlar da kiloya bakıyorlar.. çünkü benim ilk flört ettiğim kişi 130-140 kilo arasıydı ve ben o zaman 103 kiloydum şimdi 87 kilo oldum.. o günlere çok gülüyorum..
00 Yorumla
+1 yılKilon gayet normal başkaları öyle diyo diye öyle yapmak zorunda değilsin yapmadı bende saçmalıyolar ne kilo al nede ver
00 Yorumla
+1 yılFena değil aslında. Baklava ye künefe ye 1-2 hafta görürsün kiloyu :D
02 Yorumla- +1 yıl
O zaman çok hareketlisin ya da metabolizman çok hızlı. İbreyi 55'e sabitle işte ne güzel.
memişlerin küçük değilse salla gitsin, zayıf ateşli çok kadın tanıdım..
01 YorumlaModa & Stil konusunda 414 cevap paylaştı. Bende 1.71 im ve 57 kiloyum gayet normal kilom. Bence sende o kadar zayıf değilsin takma kafana
03 YorumlaModa & Stil konusunda 821 cevap paylaştı. evet zayıfsınız hamur işleri agırlıklı beslenirseniz ideal kilonuza kavuşursunuz..
01 Yorumlahatun dediğin zayıf olacak kilo filan alma... alıcan kucağına gezdiricen oda oda bir oraya bir buraya
00 Yorumlabenim kilom ve boyumla ayni bence onlari takma 59 cok sanki ya
05 Yorumla
+1 yıl61 kilo ideal canım senin için tabi kemik yapında önemli :)))
04 Yorumla- +1 yıl
O zaman senin kemik yapından dolayı öyledir ama senin kilo da çok az al biraz kanlan canlan :D
- +1 yıl
E doğru diyolar canım ya :D
+1 yılseni çekemeyenler söylüyordur bence gayet iyisin rahat ol
010 Yorumla- +1 yıl
öyle öyle garip olan sen değil sana konuşanlar
- +1 yıl
işte şimdi benim lafıma geldin gördüğün gibi:)
- +1 yıl
ihtiyacın yok şu an yeterlisin. eğer 3 alırsan taşlıktan çıkar kayaya doğru yol alırsın:)
- +1 yıl
bence ya sen yanlış biliyosun ya da sana bunu söyleyenler kızdan anlamıyor
- +1 yıl
aynen katılıyorum sana şişko seven şişkoya gitsin zaten
+1 yılBen 1.74 falan 60 kilodayım tam idealim :D 5 kilo al bence :D
06 Yorumla- +1 yıl
Kemiklerin falan görünüyosa kilo al yok görünmüyo iyi duruyosa alma :D kimseye aldırış etme kendimi böyle seviyorum de :D
- +1 yıl
O zaman diyetisyene git sağlıklı kilo al :D boşa o kadar para almıyolar devlettekiler
- +1 yıl
Kilo alamıyorum dedin :D git sana kilo aldırsın niye geçecekler ki o kadar para almasını biliyolar :D
+1 yılÖnemli değil zaten hepiniz ilede kilo alıyorsunuz. O zaman normal haline gelirsin.
01 Yorumlaevet biraz zayıfsın uyumadan önce pilav çok yersen haftada 3 kilo alırsın :D
01 Yorumla
+1 yıl55 kilo ve zayıf? boyunda normal bence gayet iyisin
01 Yorumlagörünüş önemli kilon fena değil ama belki bir kaç kilo daha alman gerekebilir
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkıskandıklarından kankaaa a:D bende öyleyim ve gayet mutluyum halimden en azından istedigimi giyiyorm ;)
00 Yorumla
+1 yıldogru diyorlar zayifsin ya :)
03 Yorumla- +1 yıl
hayir.. ancak cok zayifsin en az 60 olman lazim o kiloya göre
+1 yıl5-7 kilo falan al alamıyorsan diyetisyene git
02 Yorumla- +1 yıl
niye desin demez merak etme diyetisyen bu işi gücü insanlara kilo aldırmak kilo verdirmek merak etme. hem alamamak da bir sorun.
rahat ol 1.73 46 yım ben takmıyorum :D
00 Yorumla
+1 yılÇok kötü değil ama normalin altında evet
00 YorumlaÇok zayıfsın, biraz yemek yemelisin
00 Yorumla
+1 yılSokağa çıkarken cebine taş koy uçma.
00 Yorumlayok canım ne alakasi var zayiflamalisin bence
03 YorumlaBen de 171'im 50 kiloyum :D
04 Yorumla
+1 yıl59 olma olma iyisin böyle zayıf hatun candır ;)
01 Yorumlazayıf değilsin bakma sen onlara
04 Yorumla
+1 yılIyisin bence ama Bir iki kilo alabilirsin
01 Yorumla
+1 yılbenim boy 170 kilo 48 dert etme şükret idealsin :)
00 YorumlaDiyorlarsa doğru diyorlardır
011 Yorumla- +1 yıl
hayır.
iyisin bence , bekleme yapma devam et
014 YorumlaCok zayif olamazsin ki, normalsin
00 Yorumlaikizlerin büyükse sıkıntı yok :D
010 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılManken tip. Güzeldir.
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen ne bakıyorsun Türk insanına. Koca göbek sever onlar. Melek gibisin sen takma kafana.
Cevap sahibi+1 yılGerçekten bir prenses gibisin. Ciddi diyorum.
Özgüvenin yerine gelsin.
Cevap sahibi+1 yılHihi, şeker kızsın. Mesaj atabilirsin dilediğin zaman.
Cevap sahibi+1 yılOlur mu haha :))
Moda & Stil konusunda 306 cevap paylaştı. Biraz zayfsn evet :(
08 Yorumlaii bence yani :)
06 Yorumla- +1 yıl
www.hizliresim.com siteye gir
- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılmükemmel
02 Yorumla- +1 yıl
rica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılDe get ya
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih