Sağlık 1.58 boy ve 43 kilo sizce nasıl? SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Güncellemeler+1 yıl @canerozkum🙏💙 1.58 boy ve 43 kilo sizce nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Boy kısa kilo da iyi galiba 1,58 kimse yokli etrafımda gözümün önüne getirerek anlasam😀 0 5 Yorumla SpunkyChick1 +1 yıl Sağol ya😅 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl 😀çok tatlisiniz ama siz minik minik yürüyorsunuz oyss😀😀şaka şaka Yorumla SpunkyChick1 +1 yıl Şaka olan ne? Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Minik minik yürüyorsunuz dedim ya ona alınma diye Yorumla Tatarıtan1907 +1 yıl Ideal Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. bence iyidir 1 0 Yorumla
07Ali007 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Boyunuz ve kilonuz gayet ideal bence. Ben sahsen begeniyorum 🤗 1 0 Yorumla
Mustaffak Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 58% +1 yıl Zayıf kadınlar bence daha çekici. Bana sorarsan gayet iyi 1 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Sağlık konusunda 606 cevap paylaştı. Bir zamanların favori çiftleri arasında yer alırdı minyonlar. Ondan önce uzun bacaklı olanlar filan mermer yüzlü olanlar modaydıDönem dönem kadını moda ikonu yapan şeyler çıkıyor. 0 0 Yorumla
Alidossantos0007 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 853 cevap paylaştı. Zayiflardan hoslanan biri olarak gayet idealsin bence 🤗 0 0 Yorumla
Fenerligenc34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 101% +1 yıl Sorduğuna göre kendini pek beğenmiyorsun sanırım 🤔 0 0 Yorumla
Runner4114 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 85% +1 yıl Uzun boylu kalıplı birinin yanında kısa durursun 0 0 Yorumla
SanaldaBuluşalım Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Yatakta çok aktif olabilecek bir boy kilo en sevdiğim 1 0 Yorumla
Tαdić10 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ya şunları yazarken ayak numarasınıda yazın. Her seferinde sormak zorunda kalıyoruz ayıp ya 0 1 Yorumla SpunkyChick1 +1 yıl 37 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. İyi güzel bence 1 0 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl Kilo almali 1 2 Yorumla SpunkyChick1 +1 yıl Sence kaç kilo olmalıyım? Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR +1 yıl 48-50 arası olman iyi olur Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 639 cevap paylaştı. Çok olmasa da zayıf. 1 6 Yorumla SpunkyChick1 +1 yıl Ve kısa. Yorumla Saddov +1 yıl Kadınları boyu o kadar önemli değil. Erkek sevmek veya sevgili olmak için boya bakmaz. Kadının güzelliğini de boy belirlemez. Fazla takılma bunlara. Yorumla SpunkyChick1 +1 yıl Peki erkekler neye bakar? Yorumla Saddov +1 yıl Her erkek kültürüne göre farklı şeye bakar. Basit düşünürüz ama hepimiz aynı düşünmeyiz. Yorumla SpunkyChick1 +1 yıl Genel olarak peki? Yorumla Saddov +1 yıl Kendin gibi ol. Özgün fikirlerin, düşüncelerin, çizgilerin olsun. İlla ki birisi sever. Yorumla
tutkidogru Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Biraz zayıf 1 1 Yorumla SpunkyChick1 +1 yıl Aynen, 2 kilo daha alsam iyi olur bence. Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Çok güzel 1 2 Yorumla SpunkyChick1 +1 yıl Kısa ve zayıfım bence. Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Benceyse öyle çok güzelsin 🙂 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Sağlık konusunda 483 cevap paylaştı. Gayet iyi 1 1 Yorumla SpunkyChick1 +1 yıl Zayıf değil miyim sence? Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Güzel 1 2 Yorumla SpunkyChick1 +1 yıl Zayıf değil miyim sence? Yorumla umutymw +1 yıl Kızların zaten zayıf güzel olduğunu düşünüyorum kilolu balık etli kızlar çok hoş durmuyor Yorumla
_Rob_ Takip Et Master Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Sağlık konusunda 324 cevap paylaştı. Çok zayıf be 1 0 Yorumla
casurefendi Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Bana göre çok kısa 0 8 Yorumla SpunkyChick1 +1 yıl Kısa boylu kadınları beğenmez mısın? Yorumla casurefendi +1 yıl Minyon severim ama 1.65 civarı olacak en az Yorumla SpunkyChick1 +1 yıl 1.65'in minyon sayıldığı nerede görülmüş? Yorumla casurefendi +1 yıl O bana göre minyon ;) sana göre değil Yorumla SpunkyChick1 +1 yıl Sen 2 metresin sanırım. Yorumla casurefendi +1 yıl Hayır 1.90 Yorumla SpunkyChick1 +1 yıl Hey maşallah. Yorumla casurefendi +1 yıl 😇 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Minicik 0 3 Yorumla SpunkyChick1 +1 yıl Çok mu kısayım yani? Yorumla badarbungaa +1 yıl Çok kısa değilsin ama birazcık zayıfsın Yorumla SpunkyChick1 +1 yıl Aynen katılıyorum. Yorumla
ıssızadam65 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 74% +1 yıl Dayanıksız olur. 0 2 Yorumla SpunkyChick1 +1 yıl Neye? Yorumla ıssızadam65 +1 yıl Yazamam buraya Yorumla
Mehmetali648262729 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çok az 0 2 Yorumla SpunkyChick1 +1 yıl Hangisi? Yorumla Mehmetali648262729 +1 yıl Kilo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Boy kısa kilo da iyi galiba 1,58 kimse yokli etrafımda gözümün önüne getirerek anlasam😀
Sağol ya😅
😀çok tatlisiniz ama siz minik minik yürüyorsunuz oyss😀😀şaka şaka
Şaka olan ne?
Minik minik yürüyorsunuz dedim ya ona alınma diye
Ideal
bence iyidir
Boyunuz ve kilonuz gayet ideal bence. Ben sahsen begeniyorum 🤗
Zayıf kadınlar bence daha çekici. Bana sorarsan gayet iyi
Bir zamanların favori çiftleri arasında yer alırdı minyonlar. Ondan önce uzun bacaklı olanlar filan mermer yüzlü olanlar modaydı
Dönem dönem kadını moda ikonu yapan şeyler çıkıyor.
Zayiflardan hoslanan biri olarak gayet idealsin bence 🤗
Sorduğuna göre kendini pek beğenmiyorsun sanırım 🤔
Uzun boylu kalıplı birinin yanında kısa durursun
Yatakta çok aktif olabilecek bir boy kilo en sevdiğim
kısa ve hafif, yani kavramsal olarak cep manitası dyebiliriz
Ya şunları yazarken ayak numarasınıda yazın. Her seferinde sormak zorunda kalıyoruz ayıp ya
37
İyi güzel bence
Gayet çok iyi sin
İdeal bence orantılıdır
Kilo almali
Sence kaç kilo olmalıyım?
48-50 arası olman iyi olur
Çok olmasa da zayıf.
Ve kısa.
Kadınları boyu o kadar önemli değil. Erkek sevmek veya sevgili olmak için boya bakmaz. Kadının güzelliğini de boy belirlemez. Fazla takılma bunlara.
Peki erkekler neye bakar?
Her erkek kültürüne göre farklı şeye bakar. Basit düşünürüz ama hepimiz aynı düşünmeyiz.
Genel olarak peki?
Kendin gibi ol. Özgün fikirlerin, düşüncelerin, çizgilerin olsun. İlla ki birisi sever.
Biraz zayıf
Aynen, 2 kilo daha alsam iyi olur bence.
Çok güzel
Kısa ve zayıfım bence.
Benceyse öyle çok güzelsin 🙂
Gayet iyi
Zayıf değil miyim sence?
Güzel
Zayıf değil miyim sence?
Kızların zaten zayıf güzel olduğunu düşünüyorum kilolu balık etli kızlar çok hoş durmuyor
Cok minnoş
Enfes bence
Minyon
İyidir.
Çok zayıf be
Gayet iyi
Biraz zayıfsın
Zayıf
Güzel
Bana göre çok kısa
Kısa boylu kadınları beğenmez mısın?
Minyon severim ama 1.65 civarı olacak en az
1.65'in minyon sayıldığı nerede görülmüş?
O bana göre minyon ;) sana göre değil
Sen 2 metresin sanırım.
Hayır 1.90
Hey maşallah.
😇
Başarılı
Minicik
Çok mu kısayım yani?
Çok kısa değilsin ama birazcık zayıfsın
Aynen katılıyorum.
Dayanıksız olur.
Neye?