1.61 boy ve 66 kilo çok mu sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beden kitle endeksin biraz yüksek. Dikkat etmen gerekiyor. Görüntü olarak belli olmuyor. Mesela benim boyum 1.70 kilom 64, yasitim olan ve boyumuz ayni olan bir kiz vardi okulumda, kilosuda benden fazlaydi 70kg ama benden daha ince gorunuyordu. Yani kemik yapisina gore degisiyor. Birkaç kilo vermen yeterli olur :)
Evet normalin çok az üstündeyim. 2 kilo versem normal kilolu olurum. Benim sadece basen problemim var ve ben öyle gerçekten şişman görünmüyorum. Çıtı pıtı değilim ama kötü de değilim. 60 olmak istiyorum zaten ama şimdi de kilolu/şişman olmuyor muyum değil mi?
Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle ol. Sayıları kafana takma görüntüye bak. Ne zaman "böyle iyiymiş böyle kalabilirim" dersen o zaman senin için iyi. İdeal kiloyu söylemişler zaten arkadaşlar. Ama ideal kilo sayılarını çok aşırı buluyorum şahsen. Mesela bana bile 58-60 kilo diyorlar ama o zamanda çok zayıf oluyorum. Yüzüm bile çöküyor o yüzden sana tavsiyem tartıya değil aynaya bak :)
Diyorum ya sadece sıkıntım basen. Öyle aman aman kilom yok. Balık etli deniliyor ya gerçekten öyleyim ama :) ben çok memnun değilim ama çok da kötü görünmediğimin farkındayım. Sizce nasıl?😊 Bir de 55 olsam yüzüm mahvolacak. Zaten direkt yüzden gidiyor
Şişman diyemem ama fazlaca iri görünüyosundur. Kilom çok mu die sormuşsun, çok diyenlere de ne alaka gibi çıkışlar yapmışsın, sen begeniyosan kendini millete ne die soruyosun fikirlerini.
Neyse
Ceviz suyu kürünü uygula, verirsin hemencik bir 4/5 kilo.
10-15 kilo dedi diye daha neler dedim çünkü ben 6 kilo vermek istiyorum sadece.
tipe bağlı bir durum bazısına yakışır bazısı duba gibi olur bkz ben = duba 183 85 kilo
Cevap
8Cevap
55 olsan iyi olurdu be ya.
10_15 kilo fazlan var
Daha neler ben şişman görünmüyorum ki
Ne malum😊
O boyla git intihar et
Zaten bu boyda olmak benim elimdeydi. Salak
Ya sen ne kadar düşük seviyeli bir insansın😊
Tipine çok güveniyorsun da sadece senden bir serseri olur emin ol😉
Daha fotografini gormemissin bile. Yag dagilimi diye birsey var kadinlarda yag orantisi genelde basen bolumunde veya kalcada olur.(Bunu bilmedigin icin cahil oldugunu kendin bize gosterdin zaten.) Paylasimi yapan hanfendi zaten yorumlarda belirtmis kilolu durmuyorum diye. Evet ayrica aptalsin ama tombul ve kisa oldugunu soyledigin icin degil saygisiz oldugun icin. Hem sen kimsin de bu kadina benden uzak dur diyebiliyorsun sende ne ayricalik var bi * olmazki senden.
fazla hocam piknik tüpü gibi bir şey
😄😄😄 benzetmeye bak😄😄😄
doğaçlama oldu biraz :d
Çok yaratıcı😄😄 Güldüm sağol😄
ne demek
böyle bir yuvarlak belirdi gözümün önünde :D
Yok canım boyum kısa durmadığı için öyle yuvarlak gibi durmuyorum çok şükür.
Çok tatlım ya. 54 -56 arası iyidir
hey maşallah ne damızlıklar var sitede
Uuuv ne yaptın sen evet kilolusun
bu boya en fazla 55 kilo olmalı..
çok ideal sin taş gibi olmalısın
Cok tabi.
gormem lazim
Tamam ben fotoğrafımı çeker konu açarım😊
Çok fazla
Evet çok.
malesef çok
Çok maalesef