Ayakkabı modeli ve renginde yardımcı olursanı sevinirim… Pantolonun üstüne de bu gömleği tercih edeceğim…ayrıca bunun üstüne nasıl bir çanta ve hangi çanta gider?
Kınaya gideceğim bu pantolonlardan hangisi olur ve bu ayakkabılardan hangisi olur?
Biraz şeyler onlar muhafazakar bir aileler ki bence gelenler de öyle olur ddiye düşünüyorum aslında kına zaten ben mini elbisem vardı onu giymek istiyordum ama son anda kararım değişti bununla hem çok hanım hanım olurum ve şık olurum ama renk ve modellerde kararsız kaldım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Pembe pantolon ve üstteki ayakkabı çok hoş çanta olarak da o tonlarda olabilir
Burnu kapalı olan yanii olur değil mii
evett
Teşekkür ederim :)
rica ederim
Bu gömleğin üzerine ortadaki pantalon ve en yukarıdaki siteletto.
Siteletto olacağına emin miyiz peki bazıları açık demişte hani açık ya da kapalı olması ne farkediyor siteletto hangi kıyafetlere gider
Bu tarz pantolonlara siteletto yakistiriyorum ben 🙂 hem diğer ayakkabılar biraz rahatsız
O renk ayakkabı gider mi peki farklı bir renk mi tercih etmeliyim
Hangi pantalonu alacaksın
Ortadaki
O renk güzel olur pantalon ile uyumlu olur
Peki pembe alırsam hangi renk ayakkabı olur
Krem renk güzel olur bence 🙂 kirik beyaz renk
Ayy hepsi çok güzel karar veremedimm
@doktormeltemdr bisey Dicem
2. Pantolon 2. Ayakkabı
Elbise giy?
Biraz şeyler onlar muhafazakar bir aileler ki bence gelenler de öyle olur ddiye düşünüyorum aslında kına zaten ben mini elbisem vardı onu giymek istiyordum ama son anda kararım değişti bununla hem çok hanım hanım olurum ve şık olurum ama renk ve modellerde kararsız kaldım
Ortadaki pantolon kesinlikle
pembe
Mavi