Moda & Stil Az sonra görücüye çıkacağım, bu ayakkabılardan hangisini tercih edeyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Az sonra görücüye çıkacağım bu ayakkabılardan hangisini giyeyim? En baştaki çok topuklu, ikinci orta, üçüncü daha az topuklu Az sonra görücüye çıkacağım, bu ayakkabılardan hangisini tercih edeyim? Cevapla Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Blackskdkdkkd Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 104% +1 yıl Görücüye çıkacağım ne ya araba mısın sen?🤦😄 0 0 Yorumla
corapci4242 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ev ortamı olduğu için en üstteki diyorum ben.Ten rengi külotlu çorabını giymeyi unutma 0 0 Yorumla
kaya_han Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kendin görücüye çıkmadan elbisilerini görücüye cikartiyorsun ilginç 1 0 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Elbise nasıl bir şey çorap var mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Var elbise değil saten siyah pantolon, kahverengi payetli bluz Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl O zaman ortadaki tercih et bence Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Öyle bir dedin ki sanki vitrine çıkacaksın gibi 0 0 Yorumla
elizaArjin Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Bunlar ne kadar uzun topuklar ya varoş gibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Damat çok mu aramış seni acaba. d 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet çok yakisikliydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahahaha çocuklar güzel olur işte Yorumla
kskckcm Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Giydiğin elbiseye bağlı ne gıyceksınz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Siyah pantolon, kahverengi bluz Yorumla kskckcm +1 yıl Elbıse olsaydı iyi olurdu Yorumla kskckcm +1 yıl Biraz tuaf olur pantolon Yorumla kskckcm +1 yıl İyi aksamlar Yorumla
kendinepsikolog1616 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Taşlı olan hoş 0 2 Yorumla kskckcm +1 yıl Foto atarmsnız Yorumla kskckcm +1 yıl Bakalım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Görücüye çıkacağım ne ya araba mısın sen?🤦😄
Ev ortamı olduğu için en üstteki diyorum ben.
Ten rengi külotlu çorabını giymeyi unutma
Kendin görücüye çıkmadan elbisilerini görücüye cikartiyorsun ilginç
Elbise nasıl bir şey çorap var mı
Var elbise değil saten siyah pantolon, kahverengi payetli bluz
O zaman ortadaki tercih et bence
Görücü ayak fetişisti mi?
Öyle bir dedin ki sanki vitrine çıkacaksın gibi
Bunlar ne kadar uzun topuklar ya varoş gibi
Bence hiçbirisini çok kötüler
Damat çok mu aramış seni acaba. d
Evet çok yakisikliydi
Hahahahaha çocuklar güzel olur işte