Moda & Stil Hangi ayakkabıyı alayım sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl 2 yi aldim Hangi ayakkabıyı alayım sizce? Cevapla Ayakkabı Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. 2. daha güzel 0 0 Yorumla
Zarif-Papatya Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 29 +1 yıl Alttaki daha şık duruyor fiyonk detaylı şeyleri sevmiyorum 0 0 Yorumla
lirandaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 1. artık klasikleşti her genç kızın ayağında var belediye dağıtıyor gibi resmen.. ama 2. ci çok güzel onu almalıısııınn 0 0 Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl İkisi de kötü bence, parmak uçları açık olsa iyi olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Parmak kadar cirkin organmi var onden firliyor hic zarif degil Yorumla Greyx +1 yıl Zevk meselesi neyse Yorumla
okanix41 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 81% +1 yıl Biri Ergen biri hanımefendi ayakkabısı zaten jüri seçimini yaptı 0 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Alttaki daha şık 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aldm Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 362 cevap paylaştı. 2 açık ara farkla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Onu aldim bende yarin kargoda Yorumla michael_k +1 yıl Evet, güncellemede yazmışsınız gördüm. İyi tercih. 2 daha zarif duruyor. 1 sanki ilk bakışta daha havalı gibi görünse de bence üstündeki fiyonk hem daha rüküş hem de kullanışsız. Güle güle giyin Yorumla
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl 2. olan güzel ama sayfa dolandırıcı gibi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Degil Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Neyin altına giyeceksinÖnemli olan o 0 1 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Neyin? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Badana 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bedirne şık diyorum Yorumla Soran +1 yıl Ne diyonnnn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Secimim Badana yani Bedirne de olur. Şık yahu sectim iste Borum Yorumla
Benbaşak33 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl 2. Si 0 3 Yorumla Benbaşak33 +1 yıl 2 yi almışsın. Bence de daha hoş duruyor:) Yorumla Soran +1 yıl Evet canim cok tesekkurler Yorumla Benbaşak33 +1 yıl Ne demek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
2. daha güzel
Alttaki daha şık duruyor fiyonk detaylı şeyleri sevmiyorum
1. artık klasikleşti her genç kızın ayağında var belediye dağıtıyor gibi resmen.. ama 2. ci çok güzel onu almalıısııınn
İkisi de kötü bence, parmak uçları açık olsa iyi olur
Parmak kadar cirkin organmi var onden firliyor hic zarif degil
Zevk meselesi neyse
Biri Ergen biri hanımefendi ayakkabısı zaten jüri seçimini yaptı
Fiyonklu daha güzel bence alttaki çok klasik
Alttaki daha şık
Aldm
2 açık ara farkla
Onu aldim bende yarin kargoda
Evet, güncellemede yazmışsınız gördüm. İyi tercih. 2 daha zarif duruyor. 1 sanki ilk bakışta daha havalı gibi görünse de bence üstündeki fiyonk hem daha rüküş hem de kullanışsız. Güle güle giyin
2. olan güzel ama sayfa dolandırıcı gibi
Degil
Bana göre degil ikisi de ya
alttaki ama topuk çok çirkin.
Neyin altına giyeceksin
Önemli olan o
Neyin?
İkisinde güzel ama 2
İkinci
Badana
?
Bedirne şık diyorum
Ne diyonnnn
Secimim Badana yani Bedirne de olur. Şık yahu sectim iste Borum
2. Si
2 yi almışsın. Bence de daha hoş duruyor:)
Evet canim cok tesekkurler
Ne demek