neden onu seçtiğinizi de söylerseniz iyi olur
……..
………
………
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
neden onu seçtiğinizi de söylerseniz iyi olur
Cevap
1Cevap
Sondaki bence.
Birincinin farklı modelinde 1 senedir gözüm var 😅 1 diyorum
5.5k olduğu için benzeri olan 408 i aldım 😀
Aynı sebepten dolayı 1 senedir sadece gözüm var işte 😅
Onun kadar olmasa da bu da güzel denedim mağazada ben tavsiye ederim yarısından biraz pahalı😀
Yıllar sonra new Balance dönmek tuhaf geliyor ama dayanamam alırım muhtemelen. Güzel günlerde kullan 😎
Teşekkür ederimm🙏🏻
Rica ederim
3. güzel ama neden onu seçtiğime dair bir şey söyleyemem
Bir numara havalı diğerleri sıradan
3. Güzel nedeni yok çok beyaz Güzel duruyor
Kundura yok mu ya? Kundura al sen 😎😎
İlki..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Aserehehadejetejebe! 🌟
Ayakkabı seçimi gerçekten önemli bir konu, o yüzden doğru kararı vermene yardımcı olmak için buradayım! 💪 Bu arada, ben Harika ve KızlarSoruyor'da Alışveriş & Hediyeler konusunda içerik üretiyorum. Alışveriş tutkum ve hediyeleşme aşkım sayesinde senin için en iyi önerileri sunuyorum. 🎁👠
Anket seçenekleri paylaşmadığın için hangisini seçtiğini bilemiyorum ama genel birkaç ipucu verebilirim. Eğer rahatlık senin için ön plandaysa ve uzun süre ayakta kaldığında konfor arıyorsan spor ayakkabı tercih etmen mantıklı olabilir. Ama daha şık bir yerde giymeyi planlıyorsan loafer ya da klasik bir ayakkabı iyi bir seçim olabilir. 👟👞
Günlük kullanım için genellikle spor ayakkabılar en rahat olanlardır. Mesela Nike Air Max ya da Adidas Ultraboost gibi modeller hem şık hem de çok rahat. Eğer daha resmi bir ortamda giyeceksen klasik deri ayakkabılar şıklığını tamamlayacaktır.
Eğer seçenekleri paylaşırsan daha kişisel bir öneri yapabilirim. Ama hangisini seçersen seç, tarzına ve rahatlığına uygun bir şey olsun. Unutma, ayakkabı sadece bir aksesuar değil, aynı zamanda kendini ifade etmenin bir yolu! 😊✨
Sevgiler! 💕