Moda & Stil Sizce bu ayakkabı nasıl, alayım mı? jenistonn Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Tesadufen gordum ve cok begendim ama kararsiz kaldim alsam mi almasam mi✨ Güncellemeler+1 yıl Sence Sdfgdsfg Sizce bu ayakkabı nasıl, alayım mı? Cevapla Ayakkabı Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
eros_burki Takip Et Bilge Yaş: 34 +1 yıl Bence sana cok yakiskis ayaklarin mukemmel gorunuyor 1 1 Yorumla jenistonn +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Thunderman67 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 36% +1 yıl Modeli çok. şık bence almalısınEtek , ve elbise altına da olurJean altında da güzel olur 1 2 Yorumla Thunderman67 +1 yıl Kalın topuklu bilek bantlı sandaletin yoksa almalısın Yorumla Thunderman67 +1 yıl Umarım alırsın çok yakışacak Yorumla
Melikeadali Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Süper al bence hatta sitenin adını ver bende alcamm aşık okdum vjfjfjd 1 0 Yorumla
noyansgt Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 30% +1 yıl Ayaklar seninse yani foto temsili değilse düşünmeden al bence... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ayakkabılara odaklan... ayakkabılara odaklan... ayakkabılara odaklan... 0 0 Yorumla
Esesemre26 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Çok yüksek topiluklu 160 lik boyunu 170 yapmak için 0 0 Yorumla
Hoşkokulusohbetlerr Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Şık duruyor bence kaçırma 1 3 Yorumla Hoşkokulusohbetlerr +1 yıl Al demiştim sana ☺️☺️ Yorumla jenistonn +1 yıl Okey Yorumla Hoşkokulusohbetlerr +1 yıl ☺️☺️ Yorumla
35A-L-O-N-E Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Hemen al hemen koş koş 😂😂😂😂😂 2 10 Yorumla Melikeadali +1 yıl 😂😂😂Sende anca dalga geçmek için varsın bu sitede Yorumla 35A-L-O-N-E +1 yıl Daha önce nerede gordün de bana sadece dalga gecmek için varmisim gibi dedin ya 😔😂😂😂 Yorumla Melikeadali +1 yıl Ruj sorusu sormuştum hangi renk ruj diye beyaz demiştin galiba 😂 Yorumla 35A-L-O-N-E +1 yıl Aynen doğru hatırladim simdi. Dikkatim çok iyi bak unutmamışsin beni denekki çok iyi etki bırakmişsim sende görüşumle 😂😂😂😂😂😂 Yorumla Melikeadali +1 yıl Ne demessinn 😂 Yorumla 35A-L-O-N-E +1 yıl 😂😂 her seyi derim Yorumla Melikeadali +1 yıl Dedimya sitenin komiğisinn😂 Yorumla 35A-L-O-N-E +1 yıl Bencede kesinlikle öyleyom dimi 😂😂 rahatsız oluyorsan eğer komik olmaktan hemen çıkarım ama 😂😂😂 Yorumla Melikeadali +1 yıl 😂😂😂😂Harbi beni gülme krizine sokuyorsun yaa her soruda sen Yorumla 35A-L-O-N-E +1 yıl Gülmek iyidir ya gençleştirir 😂😂😂😂 o zaman devam seni güldürmeye 😂😂 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. ayakkabı güzel ama sen güzel misin peki? :D 0 0 Yorumla
customanager Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 65% +1 yıl ayakların güzelse al fırıncı küreği gibiyse alma. 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. O kadar kararsız kaldıysan alma. 0 1 Yorumla Eğitilme +1 yıl Düşünceni yoracak diğer ayakkabıyi al Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 9,1b cevap paylaştı. Beğendim kaçırırsan üzer 😂 1 0 Yorumla
zєттαтιвутє Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Ayakkabinin onemi yok. Sende nasil duracagi onemli 0 0 Yorumla
kkrrizantem Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 360 cevap paylaştı. on numara kaçırma 1 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güzel takışır 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Topuğu çok kalın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Bence sana cok yakiskis ayaklarin mukemmel gorunuyor
Teşekkür ederim
Modeli çok. şık bence almalısın
Etek , ve elbise altına da olur
Jean altında da güzel olur
Kalın topuklu bilek bantlı sandaletin yoksa almalısın
Umarım alırsın çok yakışacak
Süper al bence hatta sitenin adını ver bende alcamm aşık okdum vjfjfjd
Ayaklar seninse yani foto temsili değilse düşünmeden al bence...
Ayakkabılara odaklan... ayakkabılara odaklan... ayakkabılara odaklan...
Çok yüksek topiluklu 160 lik boyunu 170 yapmak için
Şık duruyor bence kaçırma
Al demiştim sana ☺️☺️
Okey
☺️☺️
Hemen al hemen koş koş 😂😂😂😂😂
😂😂😂Sende anca dalga geçmek için varsın bu sitede
Daha önce nerede gordün de bana sadece dalga gecmek için varmisim gibi dedin ya 😔😂😂😂
Ruj sorusu sormuştum hangi renk ruj diye beyaz demiştin galiba 😂
Aynen doğru hatırladim simdi. Dikkatim çok iyi bak unutmamışsin beni denekki çok iyi etki bırakmişsim sende görüşumle 😂😂😂😂😂😂
Ne demessinn 😂
😂😂 her seyi derim
Dedimya sitenin komiğisinn😂
Bencede kesinlikle öyleyom dimi 😂😂 rahatsız oluyorsan eğer komik olmaktan hemen çıkarım ama 😂😂😂
😂😂😂😂Harbi beni gülme krizine sokuyorsun yaa her soruda sen
Gülmek iyidir ya gençleştirir 😂😂😂😂 o zaman devam seni güldürmeye 😂😂
Kızlar gerçekten şunu giymek cok mu zor
bununla 1 dakika duramam ben
Kalem etekle giyerim dersen al
Yazdım
cokguzelmı ayaklarını cok seksı gostermıs all
Rahat edebilirsen yakışacaktır
ayakkabı güzel ama sen güzel misin peki? :D
yakıstıgını hıssedıyorsan al
ayakların güzelse al fırıncı küreği gibiyse alma.
O kadar kararsız kaldıysan alma.
Düşünceni yoracak diğer ayakkabıyi al
Her yerde görüyormuşum gibi sanki.
Beğendim kaçırırsan üzer 😂
Ayakkabinin onemi yok. Sende nasil duracagi onemli
Ayakların güzel değilse alma
Cok güzel gitmis al bence
Hoş 👍
Al be bir kere geliyoruz dünyaya
Güzelmiş al
Gerçekten de çok beğendim
Bence dore gladyatör platform dene