Moda & Stil Ayakkabı nasıl, almalı mıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Düz tabanım, 37 numara alacağımAşırı kaba durur mu?Alınır mı? Al Alma Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ayakkabı nasıl, almalı mıyım? Cevapla Ayakkabı Soruları Numara Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
YalnızCocuk35 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Güzel al ama ona göre de kombin lazim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Mesela? Yorumla YalnızCocuk35 +1 yıl Açık renkli etek ve pantolon Yorumla
sessizzihin Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 57% +1 yıl Almaaaa 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Başka da yürüyüş, koşu ayakkabısı bulamadım yaaModel önerebilir misin? Yorumla sessizzihin +1 yıl Trendyolda daha hoşları var ya ya da Instagramda güvenilir sayfalar var ordan al bunu alma kaç para hem bu Yorumla Soran +1 yıl 157 TL ama ne kadar bakınsam da hem rahat hem de estetik bir şey beğenemedim maleseff Yorumla sessizzihin +1 yıl Kız ınstagramda daha ucuz git oraya baak ama güvenilir bak Yorumla Soran +1 yıl Ya buldum amaaaAyağımı ağrıtır, serttir diye çekindimHerkes bu ayakkabıya aşırı yumuşak demişİnstagram üzerinden alsam 38 numara alacağım ki satılan spor ayakkabılar hem uzun hem de kabaBir bu normal gibi geldiBilmiyorum ya Yorumla sessizzihin +1 yıl Yani kendine bilirsin yinede ama ben almazdım Yorumla Soran +1 yıl Modeli mi beğenmedin? 🤔 Yorumla sessizzihin +1 yıl Yani evet çok beğenemedim ama senin için rahatlık önemliyse alabilirsin ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Kararsız kaldım 😂 Yorumla sessizzihin +1 yıl Sen bilcen valla 🤷 Yorumla Soran +1 yıl Çok yardımcı oldun, sağ ol 😂 Yorumla sessizzihin +1 yıl 😌😌 Yorumla
deepend0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Mk sakın almaaaaaa 1 14 Yorumla Soran +1 yıl O kadar mı kötü?Ne alayım peki? Yorumla deepend0 +1 yıl Ben Vans alicam Yorumla Soran +1 yıl Vans ve benzeri ayakkabım var zatenBen yürüyüş ve koşu için bu ayakkabıyı almayı düşündüm Yorumla deepend0 +1 yıl Nike al ama bu danfik duruyor Yorumla deepend0 +1 yıl Dandik Yorumla Soran +1 yıl Nike çok uzun ve kaba durmuyor mu ya?Önerdiğin ya da beğendiğin bir nike modeli var mı? Yorumla deepend0 +1 yıl Nike kadın Beyaz Court Vısıon Lo Spor Ayakkabı Cd5463-100 Yorumla deepend0 +1 yıl Bu ghjjg Yorumla Soran +1 yıl Yürüyüş ve koşuya uygun değilll ve air force var zateb, neredeyse aynısı Yorumla deepend0 +1 yıl 😐mk aklima gelmiyo ki neyse al bunu hshsjsj Yorumla Soran +1 yıl Pfff yine kararsız kaldımm Yorumla deepend0 +1 yıl Öff bacım puma al bı şey al olmadı kinetix al bu kaç tl? Yorumla Soran +1 yıl Pumanın koşu modeli çirkin, kinetix aşırı kaba duruyor157 TL bu ayakkabı Yorumla deepend0 +1 yıl Öff taam al ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Güzel al ama ona göre de kombin lazim
Mesela?
Açık renkli etek ve pantolon
37 numara kaba durmaz
Almaaaa
Başka da yürüyüş, koşu ayakkabısı bulamadım yaa
Model önerebilir misin?
Trendyolda daha hoşları var ya ya da Instagramda güvenilir sayfalar var ordan al bunu alma kaç para hem bu
157 TL ama ne kadar bakınsam da hem rahat hem de estetik bir şey beğenemedim maleseff
Kız ınstagramda daha ucuz git oraya baak ama güvenilir bak
Ya buldum amaaa
Ayağımı ağrıtır, serttir diye çekindim
Herkes bu ayakkabıya aşırı yumuşak demiş
İnstagram üzerinden alsam 38 numara alacağım ki satılan spor ayakkabılar hem uzun hem de kaba
Bir bu normal gibi geldi
Bilmiyorum ya
Yani kendine bilirsin yinede ama ben almazdım
Modeli mi beğenmedin? 🤔
Yani evet çok beğenemedim ama senin için rahatlık önemliyse alabilirsin ☺️
Kararsız kaldım 😂
Sen bilcen valla 🤷
Çok yardımcı oldun, sağ ol 😂
😌😌
Mk sakın almaaaaaa
O kadar mı kötü?
Ne alayım peki?
Ben Vans alicam
Vans ve benzeri ayakkabım var zaten
Ben yürüyüş ve koşu için bu ayakkabıyı almayı düşündüm
Nike al ama bu danfik duruyor
Dandik
Nike çok uzun ve kaba durmuyor mu ya?
Önerdiğin ya da beğendiğin bir nike modeli var mı?
Nike kadın Beyaz Court Vısıon Lo Spor Ayakkabı Cd5463-100
Bu ghjjg
Yürüyüş ve koşuya uygun değilll ve air force var zateb, neredeyse aynısı
😐mk aklima gelmiyo ki neyse al bunu hshsjsj
Pfff yine kararsız kaldımm
Öff bacım puma al bı şey al olmadı kinetix al bu kaç tl?
Pumanın koşu modeli çirkin, kinetix aşırı kaba duruyor
157 TL bu ayakkabı
Öff taam al ya