kadın kendine yakışanı bilir giyer lakin acık seçik giyimden sonra, kadını cinsel obje haline getiren kıyafet giymesini tercih etmesini aklım mantığım almıyor hani kadının kadınlık guru vardır kadın baş tacıdır kadın annedir kadın abladır kadın eştir bu sıfatları ayaklar altına alıp kendini cinsel obje haline dönüştürmesi hiç bir dilde izahı yoktur teşhirden öteye sapıklıktan öteye sapkınlıktan daha öteye bir durumdur bu sizi rencide etmek filan değil mevzu, istediğinizi sever giyersiniz benim şahsi bakış acım bu yöndedir bir erkek başının üstünde taşıdığı kadını cinsel obje olarak tepesinde taşımasıdır
Kıyafet gayet güzel olmuş, çok seksi duruyor. Transparan kıyafet olmasa sadece sütyen olsa bu kadar çekici durmaz. Transparan kıyafet giymek ayrı bir çekicilik katıyor nedense... Bunun dışında diz kısmına veya biraz daha üstüne kadar normal Kumaş bu noktanın altından itibaren transparan olan etekler de çok çekici oluyor.
Ne gerek var abla sutyene onu da cikarsaydin ne de olsa medenilik. Bu yakında bende transparan pantolon giyeceğim içimde boxeri gizlemeye gerek duymayacagim sapık diyeni tek yumrukla selasini okuturum. Saygılar hatta hic giyme abla ne gerek var
İnsan kendine yakışanı giyer tabi ki. Ama bazı saygısız mahluklar, kendini bilmezler, kendilerini aşıp kadınlara sırf bu konu yüzünden salça oluyor. #Sananelan
Kötü diyemem ama çamaşır bu kadar belli olunca ben kendşm rahatsız olurum. Bu tarz bence gündüze uygun değil kullanılacaksa da içine Başka bir çamaşır tercih edilebilirdi ama benim fikrim tabii