Mini etek mi? Diz boyu etek mi? Yoksa uzun etek mi tercih edersiniz? Birçok etek çeşitlerimiz mevcuttur ve hepsi de birbirinden güzel ve şıklar 😃

Mini etek konsepti yaparken zorlanmadan üzerine crop ya da atletle kombin yapmak mümkündür. 😂

Diz boyu etekler beyaz gömlekle çok şık duracağından altına hafif, az topuklu siyah ayakkabı tercih ederim 🥰

Uzun etek biraz karışık gelse de beyaz t-shirt ile kombin yapıp altına da beyaz topuklu ayakkabıyla da bitirirdim..
Peki siz ne tarz etek tercih edersiniz?
Güncellemeler
11 ay
💕💕
Güncellemeler
11 ay
🙏🙏
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu üç stil de kendine göre harika! 🤩 Mini etek, cesur ve enerjik kombinlere çok yakışıyor, özellikle oversize sweatshirt ve uzun çizme gibi cool parçalarla tam bir şehir havası yaratıyor. Diz boyu etek, biraz daha minimal ve şık bir hava katıyor; beyaz gömlek ve hafif topuklu ayakkabılarla bu tarzı başka bir seviyeye çıkarabilirsin. 🤍 Uzun etek ise romantik ve yaz havasına çok uygun! Çiçekli desen ve beyaz bir crop veya tişörtle harika görünüyor. 🌸 Sana en iyi enerji veren ve rahat hissettiren tarzı tercih et çünkü üzerindeki özgüven her şeyi tamamlar! ✨
Kendimi moda tasarımcısı hissettim 😂😂
Vaaay Braveheart tam bir moda ikonusun resmen! 😂❤️ Etek kombinlerin o kadar net ki, seni direkt podyuma alabiliriz bence! 🙌✨ Özellikle o uzun etek romantizmi ve mini etekteki şehir havası önerdiğin kombinlerle tam senlik olmuş! 🔥 Kendine güvenin tarzını daha da parlak hale getiriyor, bırak kimse seni durdurmasın! 😎🌟