Niye erkekler daha şanslı? Erkeklerde kaç çeşit elbise var. Mağazalarda bile erkek reyonu yok denecek kadar az ve çeşit nerdeyse 3-5 çeşit.. tüm mağazalar nerdeyse bayanlara hizmet ediyor çoğu mağazada erkek kıyafet bulamıyoruz
Bunun sebebi kadının kıyafet çeşitliliğinin fazla olması. Sen kendin de dedin. Çeşit fazla olunca kafa karışır diye.. şanslı olmak, çeşitliliğin az olmasıysa , evet erkekler şanslı çünkü kıyafet çeşidi az. 😄
Avmlerin bile %70 i kadınlara hitap ediyor. Bir de yetmiyor gibi kadınlar erkek gömleklerini alıyorlar. Bir de oversize modası diye M beden gömlekleri alıyorsunuz bunu acilen bırakmanız gerekiyor. T-shirtleri de bırakın. Ya da L beden alın ama M beden almayın.
Kadınlar tabii. Hem arz talep meselesinden dolayı çeşitlilik fazla hem de kadınlar erkek kıyafetleriyle bile kombin yapabilirler. Erkekler altına kaç farklı şey giyebilir mesela? Ama kadınlar😪
Şimdi söyle bir bakınca 🤔 Çeşitlilik az olanda şanslı olabilir hemen kombin yapar ama çok olan ise kombin bolluğu ve farklı göz şevkleri sunabilir cevap veriyorum herkes şanslı sanki şans meleği ile oturup sözleşme imzalamıslar🤣🤣
çeşit açısından kızlar avantajlı ancak talebe göre üretiliyor yani erkeklerin giyinmekle uzun uzun uğraşma isteği yok genelde düz tişortu pantolonu giy çık
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kıyafet çeşitliliği fazla olsada aradığımı bulamıyorum o yüzden erkekler diyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
kadınların daha cok cesidi var. erkekler mesela dugunde hep aynı seyı giyiyorlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Erkeklerin tabiki çok güzel kıyafet seçenekleri var