Gayet açık açık giyinen kızlardanım insanların beni tarzımdan ötürü yargılamalarından bıktım açık olmam beni kötü yönelimleri olan birimi yapıyor ne sigaram var ne alkol ne de baska birsey...
Güncellemeler
+1 yıl
sadece şunu diyorum benim giyimime laf eden kabalı kapılar ardında yediği bokları düşünsün önce
Valla ben evde ailemin yanında bazen boxer ile dolaşırım, eğer öyleyse en büyük Theodora benim :D Kılık kıyafetle alakası yok ama fazlası müstehcenliğe girebilir.
Hop hop hop orada dur öyle bir amacım olsaydı eğer bintane sevgilim olabilirdi bu tamamen zevk meselesi gerçi hemcinsimin bunu söyledigi yerde erkeklerden hoşgörü beklemekte bir tuhaf
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Baktırırsın kendine pis pis laf atarlar
Yaşlı teyzelerin diline dolaşırsın
Kim ne derse desin sen takıl kafana göre
Valla ben evde ailemin yanında bazen boxer ile dolaşırım, eğer öyleyse en büyük Theodora benim :D Kılık kıyafetle alakası yok ama fazlası müstehcenliğe girebilir.
Or**pu yapmaz ama fazla açıktan kastın ne şimdi çok açıksa gereksiz derdim veya egolu görmek lazım ama böyle kötü bir tabir çok sacma
Şöyle kısa etekler şort ve croplar falan bacak ve göbek acık giyinirim ama asla göğüs dekoltesi veren biri değilim
Nasıl giyinirsen giyin or**pu diye damga Yemen'e neden olmaz
Demin bir hem cinsimin yorumunu okudum. ilgi için bunu yapıyormuşum
İlgi için yapanlar var
Vücudunu gosteril etkilemek için yapanlar
Bir sürü
Yapabilir de yapmayabilir de burda duruş ve karakter öne çıkar.
O zaman asla yapmaz
Bir kadın kendini ve hemcinslerini bu kadar mı değersizleştirir ya ne günlere kaldık
Burada soruyu soran arkadaş a laf atanlar gerçekten ne kadar temiz merak ediyorum.
Hayir tabi ki aldorma, kotu laf ederler ama bi bakis atsan pesinde gezer bu tipler
Hayır yapmaz. Kim bunu diyorsa dinden haberi yoktur
Yok be kaşar yapar
Gösterip elletmeme olayı 🤣
Saka saka
Sigara ve alkolle orispiliğin ne ilgisi var lan..
Onunla ilgisi var demedim genel bir algı var ya açık olan küfür eder sigara icer alkol kullanır altan alta gezer diyeb
izmiri gorme bi sort giyiyolar. g.. t ortada
Bizim Türklerin geri kafalıgından kaynaklı oluyor
Bazıları açık açık öyle
Tüm açıkalar değil ama tüm kapalıların namuslu olmadığı gibi
Ben zaten kapalılar namuslu diye bir şey demedim onlarda da iğrenç olanlar var
Bende dedin demedim her iki gurub icindede farklı. Olan istisnalar var dedim
Hayır tabi ki.
Yooo
evet öylesiniz
Neye göre ve kime göre cidden açık olamak bir ahlak etmenimi namus etmenimi
açık giyinenleri de görüyoruz ilgi için obje ediyorsunuz kendinizi
Hop hop hop orada dur öyle bir amacım olsaydı eğer bintane sevgilim olabilirdi bu tamamen zevk meselesi gerçi hemcinsimin bunu söyledigi yerde erkeklerden hoşgörü beklemekte bir tuhaf
Guzelmisin