Dünyada kadın taciz-tecavüzleri malumdur.
Peki bunlara ne sebep oluyor?
Kadınlar.
Hanımefendi, kadın ve erkeklerin cinsi duyguları karşılaştırıldığı vakitte (kadınlar daha duygusal, erkekler daha mantıksal) olduğu için dolayısıyla erkeklerin kat kat daha fazla oluyor. Bir görüşte bile kötü sonuçlar doğurabiliyor.
İşte bu sebepten Rabbimiz insanlara tesettürü emretmiş. Sadece kadınlara değil. Elbette sadece kadınlar suçlu değil. Kadının tesettürü vücudunu edeben örtmesi, erkeklerinden gözleri örtmesi (kapatması) gerekli.
Müslüman ülkelerde de bu olaylar oluyor denilirse, her müslümanda Allah korkusu olmaz. Allah korkusu özeldir
Dekolteli giyinip kendinizi erkeklerin gözlerinde tutsak etmeyin
Yıpratmayın artık kendinizi, hala değerinizin farkına varamamışsınız
Çoğu erkek aynıdır, cinsellik erkeklerce daha farklıdır ve en küçük şeyle bile erkekler tahrik olabilir (yanlışıkla görmeyle bile) bu durumda kadınlar daha çok dikkatli olmalı
Kuranı kerimde zâniye (zina yapan kadın) zâni ('' erkek) den önce geçiyor, çünkü kadınlar bu günaha daha çok sebebiyet veriyor
umarım anlatabilmişimdir
bu azgınlıklar ve sapkınlıklardan dolayı ülkemizi çok feci bir olay bekliyor. daha fazla yazmak istemiyorum. her an ecel gelebilir ve bunun farkında olmak, tevbe etmek çok gerekli
selametle01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Senin dekoltenin boyunu biz bilemeyiz,
Bak şimdi benim sevgilim dekolte giyinir ve üstsüz güneşlenir, insanlarda doğal olarak bakarlar, hatta rastladığımız vakit bizde bakarız güzele. Öküz gibi rahatsız edici bakmadıkları sürece bu normaldir.
Ve hatta dekoltenin ana amacıda az bir ilgi çekmek, bakılmasını istemek değilmidir?00 Yorumla
Güzel ve ilgi çekici giyinen birine herkes bakar buna hemcinsleriniz de dahil. Sadece mesele dekolte de değil sen dekolte giymesen bile bakacak olan yine bakar bunu engelleyemezsin eğer çok rahatsız oluyorsan sokağa hiç çıkma o halde çünkü bunun sonu yok.
00 Yorumla
+1 yılBakmıyorum, Ben bakmaya utanıyorum ancak bakılması olumsuz ise neden giyilir? Giyenin psikiyatrist görünmesi gerek. Hem bakılmasını istemiyor, hem utanmadan giyiyor! Cinselliğe aç millet olduğunu biliyor, bakana kızıyor! Bu ne lahana turşusu bu ne iş!!!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
+1 yılErkekleri bakıyor diye suçlayamazsın
İslamiyet kadına bunu emrediyor
giyinik çıplak olmayalım
gözünü kapanacak değilsin ya bakanların
Bu kadar rahatsız oluyorsan tahrik edici giymeyeceksin
Ya da çok giymek istiyorsan
Bakışlara aldırmayacaksin92 Yorumla
Soran+1 yılPickme veya türbanlı
- +1 yıl
Haklı ablamız
+1 yılkanka affet ama bende bakıyorum
çok hoş duruyor
içimden ne güzel karı diyorum
yani insan gözlerini alamıyor
hem fizik iyi hem de vücudu pürüzsüzse maalesef öyle bakmalar oluyor ksdksf ama abazalıktan değil valla ben güzele güzelliğe aşığım ondan24 Yorumla- +1 yıl
Spk.
Soran+1 yılLezbiyen misin knka
- +1 yıl
yoo
Soran+1 yılHe tam korktum da bi an
+1 yılŞimdi şöyle bir kavram var dekolte giyiyorsunuz sizin beğendiğiniz birisi baktığı zaman hoşunuza gidiyor fakat beğenmediğiniz birisi baktığı zaman taciz ediyor der rahatsız olursunuz şimdi insanoğlu ne yapsın bu duruma bakmayacaklarsa giymiceksin kimse bakmıcak ama giyiyorsan da bakıyorlar diye şikayet etmiceksin
30 Yorumla
+1 yılHepsinin bacisina baksan namus cinayeti ortaya cikar
42 Yorumla
Soran+1 yılAma bize bakılıyorsa ortada hiçbir mesele yok
Soran+1 yılÇok mallar çok
Bu neydi şimdi? Soruya kendi cevabımı veremeyecek miyim?
Hayır dersem sıkıntı yok, evet dersem gözden olacağız :) yahu eğer güzelse ciciler, farlar açıksa, bujiler başverdiyse, nohut şiştiyse, tepelerden ovalara yelken açıldıysa bırak bizde hakkını verelim..00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBurada birçok kişi ben bakmam bilmem ne falan dese de çoğunun baktığını tahmin ediyorum daha bugün denk geldim çünkü Birçoğu özgürsün giy falan der ama bazıları giyince bakmak için bazıları da giy ne olacak bakarız bizde falan maksadıyla demiş olabilir
00 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama bi erkek senin karşına çırılçıplak çıksa onun vücuduna baktın diye seni ayıplayabilir mi? Bakmamız yanlış amenna, ona en ufak lafım yok, ama açıyosan laf etmek haddin değil, BAKILMASINI İSTİYOSUNNN
04 Yorumla
Soran+1 yılYa bu nasıl bi zihniyet biz siz bakasınız diye mi böyle giyiniyoruz kendimizi iyi hissettiğimiz için veya keyfimiz öyle giyinmek istediği için kaldı ki her b*ka hallenen de sizsiniz aminaakoyim bileğim açık kalsa ona bile dönüp bakarsın (bakarsınız)
Soran+1 yılAma kendi anana bacina yapılsa havlarsin köpek gibi
Soran+1 yılSie şimdi gözüm görmesin seni
- +1 yıl
Çok naziksin teşekkürler
Moda & Stil konusunda 791 cevap paylaştı. Bakmıyorum da dekolte giymenin doğru olduğunu düşünüyorsan ne bu gerginlik? Yoksa yanlış olmanın verdiği psikoloji ile mi soruldu bu soru yahut abazaların iğrenç ve ağzı sulanmış bakışlarına maruz kalmak mı.
10 Yorumla
+1 yılHerkes istediğini giyer orda sıkıntı yokta dekolte giyen bakanla aynı durumda bence
335 Yorumla
Soran+1 yılAynı durumda derken?
Soran+1 yılAçıkla bakim ortak noktalarını
- +1 yıl
Bana bakim makim konuşma anlamıycak kadar gıt mısın tesettür önce erkeğin gözüne sonra kadına inmiş. Sen açarsan bakan erkekten hçbi farkın olmazzz
Soran+1 yılNe boyutta açtığımı biliyor musun "bakim" Allahın dindarı
Soran+1 yılBu niyetle olsam niye mesele haline getiriyim peki?
Soran+1 yılBana kıt diyorsun ama beynin en ufak konularda bike eror veriyor
Soran+1 yılBence sus konuştukça yerin dibine çöküyorsun çünkü
- +1 yıl
Allahın dindarı ne lan Allah'ın salağı bu kadarını da mı bilmiyon aynı durumdasın ötesi berisi yok artisliğin boşa
Soran+1 yılAğlaman bittiyse çekilebilirsin
- +1 yıl
Sen beni boşwer kendi olduğun yerle ilgilen
- +1 yıl
😂😂😂😂
Soran+1 yılBabanın altı dimi knka
Soran+1 yıl😂😂😂
Soran+1 yılIşınlan bakim
- +1 yıl
Senin geçmişini severim mk sil lan o yorumu
Soran+1 yılBaşlatan sensin
Soran+1 yıl🤷♀️🤷♀️🤷♀️
- +1 yıl
Sil kızım o yorumu ana baba karıştırılır mı dngalak
Soran+1 yılVay embesilin zoruna mı gitmiş
- +1 yıl
Senin mk kızım soru işareti arkasından konuşmak kolay demi belasını s×ktiğim
- +1 yıl
Mk lalesii
Soran+1 yılAlplamiz delikanlı çıktı
Soran+1 yılMk sanki gizli de olmasam kim olduğumu anlicak
- +1 yıl
He yawrum heee
- +1 yıl
Hee göstersene kendini
Soran+1 yılSebep knk
Soran+1 yılBoks maçı mı var yoksa
- +1 yıl
Kızım sende kafa yok ha ergen misin sen hala :) hadi bak işine oranı buranı aç git de başka bi numaran yok
Soran+1 yılSen ergensin ki daha insanların tercihlerine saygı duymayı bile beceremiyorsun
Soran+1 yılKalıplaşmış zihniyetten çok artık
Soran+1 yılSen açmadan da belli ediyorsun knka rengini
Soran+1 yılSorun daha büyük yani
- +1 yıl
Yoo ben saygı duyuyom işte kafanın içinde beyin olmadığı için sen bunu bile anlayamıyorsun
Soran+1 yılSeninle konuşuluyorsa zaten kafamın içinde beyin olmadığını anlayabilirsin
- +1 yıl
Evet bak ilk defa doğru bişe söledin ama bn anladm zaten kasma kendini
+1 yılgiyimden ziyade kimse kimseye tesadüfün dışında uzun uzun bakamaz zaten bu etik değildir, ha bazıları da var ki dekolteyi giyer yanlışlıkla bir anlığına gözü çarpan birine basar feryadi küfürü, kısacası kimse uzun uzun yiyecek gibi bakamaz arada gözü kaçar ya da caktirmadan kesmeye çalışır
10 YorumlaDimi ama sen eksi 20 derecede mini dekolte yi sırf kendin ve doga çiçek kuş için giyorsun. Amma aptal şu erkek ler
11 Yorumla
Soran+1 yılSonunda beni anlayan birisiii xdomcsomsxs
Moda & Stil konusunda 454 cevap paylaştı. Hayır
Ama yaratılış icabı bizim ilgimizi çekiyor
Biz oraya baktığımızı bazen farketmiyoruz bile
Farkedince bazılarımız hemen yüzünü çevirir bazıları gozucuyla bakmaya devam eder bazıları normal bakar
İnanki bizim bakislarimiz hep öyle bakmak için değildir
Önümden günde belki yüzlerce hatun geçtiği oluyor dekolteli ya da normal umurumda olmaz farkına bile varmam çoğunlukla
Siz bakildigini sanıyorsunuz bön bön bakanlar haric119 Yorumla- +1 yıl
Bak bu erkek bu da mı tesettürlü ksldlfş
- +1 yıl
Ne demek :)
Soran+1 yılOf knka zaten konunun muhattabı onlaat
Soran+1 yıl*Onlaarrr*
- +1 yıl
Kankacım o zaman sen her erkeği bir tutmuş oluyorsun adam objektif bir yorum yapmış cinsiyet olarak düşünmeye gerek yok ki
- +1 yıl
@barraküda rica ederim
Soran+1 yılEvet bir tutuyorum evet genelleme yapıyorum ayrıca sana giren çıkan ne ya git namazını kıl sen
Soran+1 yılPickmeliğin kaçıncı evresi bilmiyorumm ama bu yoldan uzaklaşmanı diliyorum🙏🙏😗
- +1 yıl
Yani şimdi benim sana inanmamı bekleyeceksin öyle mi!
Üsluba bak.
O %1 %5 oldu.
Yetiştirilme tarzı çok önemli yazık.
Soran+1 yılAynen knk git terbiye al gel
Soran+1 yılBöyle seviyeme çıkamıyorsun çünkü
- +1 yıl
Heh, söyleyeceklerimi bilmen güzel oluyor galiba ya yavaş yavaş...:)
Soran+1 yılZiktirip gitme ihtimalin var mı acaba
Soran+1 yılHayır anlamıyorum ne dokundu bu kadar sana
- +1 yıl
Dokunan bir durum yok canım sen yazınca bana da cevap ihtimali doğuyor:)
Soran+1 yılHerkesin görüşüne müdahele etmesen doğutmaz aslında
Bakmayın kızın gtüne
21 YorumlaBakmak zorunda değiliz elbette. Peki siz dekolteyi niye giyiyorsunuz? Gösterecek birseyleriniz olduğuna inandığınız için.
Ben göstereyim, ama insanlar bakmasın. Komiksiniz. Komikkkkkkkkkkkkkk.00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 638 cevap paylaştı.
+1 yılBakmak var bakmak var eğer belirli bir yaşa kadar doyuma ulaşmamışsa gözleri ile yer bitirir ama bazı şeylere doymussa şöyle bir bakar yoluna devam eder insanlar
00 Yorumla Yani gözler üzerinde olsun diye giyinmiyormusun bizde bakıcaz tabi
😳aaaa ne kadar yakışmış falan diycez10 YorumlaBalım düşün ensevdiğin bir şey önünden geçiyor. Bakmaz mısın. Yaratılışımız bu anlayın bunu artık mk.
00 Yorumla
+1 yılniye baktıracak seyler giyiyosun o zaman ya sen manav tezgahı mısın haydi bir plimik daha başlasın linç girişimi :D
00 Yorumla
+1 yılben bakmıyorum bakan agır sapıktır dekolte giymeye cesaret edemiyorum şu igrenç adamlar bana bakmasın diye çok rahatsız edeci
00 Yorumla
+1 yılyok bakmak zorunda değilim aslında kimse bakmak zorunda değil insanlar kendisi bakar kendisi yargılar.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılVallahi bem kadıköyde yaşıyorum. Kadınlar çıplaklıkda yarışıyorlar artık o kadar normal geldiki dönüp bakmıyorum bile
00 Yorumla
+1 yılHayır ya tabi ki.
Bunu rahatsız edici buluyorum. Gerek yok yani. Özel bir kadın değil ise.
Öyledir diyip geçiyorum...00 Yorumlaçok güzel bi vücudu varsa benim bile gözümü alabilir yani bakan erkekleri anlarım
ama bakışını yere eğenlere de büyük saygım var o ayrı00 YorumlaBaktıklarını görüyorsan sende bakıyorsun demektir. Seninde gözün çıksın
010 Yorumla
Soran+1 yılKnk bak şimdi olay şu tane tane anlatıcam belki o zaman beyinciğin kapar "hani biz insanlar kafamızı önümüze eğerek yürümüyoruz ya hani illa ki sağa sola öne arkaya bakabiliyorsun illa ki göz göze gelebiliyorsun insanlarla ve o anda hissedebiliyorsun zaten sana nasıl baktığını ne gözle baktığını
Soran+1 yılHe kaptığı mı şimdi beyinciğin
Soran+1 yıl*Kaptı*
Soran+1 yılÇaktın mı bütün meseleyi
Soran+1 yılAmma sıktın bee boton soc korso torofto dogol xkosxvdmesz ben seçimlerimi değiştirmicem ama siz bakışlarınızı değiştiriceksiniz benim kararlarım benim bedenim nefsine hakim olmayı bilmiyorsan her kadın gördüğünde önünü tutarsın merak etmeee
Soran+1 yılKapa çeneni ve kaybol şimdi
Soran+1 yılSen geldin yalnız
Soran+1 yılOhooo ayakta uyuyor bu
Bilimselliği konuşturma, savunmuyorum ama bakan da özgürdür :/
10 YorumlaÇok provake bir soru sormuşsun tebrikler
Sadece görürsem görürüm bakmam10 YorumlaGüzel kadına bakarım dekolte önemli değil sonuçta bekar insanlarız
10 Yorumla
+1 yılDekolte neden giyer bayanlar orası burası gostremkten zevkmi alır
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılHayvan gibi yiyecek gibi bakıyorlar ya pis sapıklar. Size ne milletin giyiminden..
01 Yorumla
+1 yılErkekler de biyerlerini gostercek sekilde dolansalar onlara da bakilir
00 YorumlaKusura bakma tahrik edicek şekilde giyiniyorsan sana bakmaları dan rahatsız olmayacaksın.
00 Yorumla
+1 yılSürekli göz dikmek doğru değil ama baktım diye suçlu hissetmem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet bakarım. sende giyme o zaman. ve yiyorsa bir tarafın gel gözümü kaşıkla çıkar. o kadar cesaret ve de döt varsa.
014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnun için adanaya gelmen lazım. Adanaya gelipte o hareketi yapman için sen de ki o yürekten 1000 tane yemen ve de sülaleni getirmen gerek. Gelince haber et ben seni vip ile hava alanındna aldırırm.
Soran+1 yıl1000 azmış knka
Soran+1 yılMevzu var ooo😎😎
Soran+1 yılRica ediyorum bir bayanın üzerinde değil de bir erkeğin üzerinde delikanlılık ayağı kes
Soran+1 yılBöyle baya komik oluyor haykırmak zorunda kalıyorum
Soran+1 yıl😂😂
Cevap sahibi+1 yılo 1000 sana cesaret için. artık o façayı atman için kaç tane lazım hesabını yap. Ha adanaya geldiğinnde façayı sen mi atana kadar burada o cildin geçmeyecek iz bırakacak izlerle dolu olur. artık o zaman kims esana dekolteli giydiğin için bakmaz. rahat rahat dekolteli gezersin tabi o izlerle dekolteli giymeye cesaretin olursa be kanka
Soran+1 yılPolis yok mu polis
Soran+1 yılCanı güveniliğim tehlikede alooo polis
Soran+1 yılADHESCHTSGJGDDKIDBOTSNUECHGSGHRXHGSFA OLM ISICEM BAK YAPMAAA
Cevap sahibi+1 yılbaşlatansensin ben değil. bende buarda haykırıtıeum hem façanı alırım deyipte sonra bşr bayan üzerindne delikaknlılık yapma. oldu mq.
Soran+1 yılSeni ilkteki görüşüne ışınlıyorum
Soran+1 yılOcus bocus abra kadabra
Cevap sahibi+1 yılyok be yaw. takılıyorum. kadına el kalkar mı yahu. akıl var mantık var. ne dekolte giyen kdına bakarım ne de kadına el kaldırırım. biz böyle görmedik anamızdan babamızdan ama kavga eden bir çift görürsem uzaklaşırım ayırmak yerine. daha önce başlım ağrıdı sokakta ayırdım diye. dayak yiyen kız sevgilisinden taraf oldu mq.
+1 yılKlasik ergen mallardan soruyu ciddiye bile almadım 😏
00 YorumlaBakmak zorunluluk yok bakanlar agzinin suyu akanlar ya yoklukta abaza olanlar ya da sapiklardir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış anlama ama dekolteyi kendine yakistirdigin güzel göründüğün için giymiyor musun? Güzele bakmayalimda kime bakalım o zaman 🤦♂️
031 Yorumla
Soran+1 yılGüzel olan yüzümüz knka namahrem yerlerimiz değil
Cevap sahibi+1 yılee o zaman namahrem yerlerini neden açıyorsun kanka?
Soran+1 yılSiz bakasınız diye açmadığım kesin
Cevap sahibi+1 yılNiçin açıyorsun o zaman kendine yakistirdigin güzel göründüğü için değil mi aynı noktaya çıkıyoruz işte ama tabi bakmak var bakmak var orasi ayrı konu
Soran+1 yılBende diyorum ki sadece oraya bağlı olamazsiniz ya
Soran+1 yılilla dekolteli giydim diye orama bakıcak değilsin
Soran+1 yılKaptın mı şimdi reis
Cevap sahibi+1 yılTammda dikkat çekiyor ister istemez bakıyorsun zaten yolda yürürken veya bir mekanda yakışıklı birisini görürsen veya güzel bir kız görürsen bakmıyor musun onun gibi düşün yani sırt veya bacak dekolteli birşey giyersen nereye bakılmasını bekliyorsun ki?
Cevap sahibi+1 yılHem namahrem yerlerimiz diyorsun sonra dekolteli giydim ama neden bakıyorsunuz diyorusn biraz kafan karisik sanırım kızlar bile bakıyor biz bakınca mi suç oluyor anlamıyorum ki kız bakınca birşey olmaz ama erkek bakınca suç mu oluyor ki? Kadın bakınca güzel olduğu için ama erkek bakınca cinsellik düşündüğü için mi
Soran+1 yılÖyle değil misiniz ya en ufacık şeylere hallenmiyor musunuz en ufacık şeylere kalkmıyor mu önünüzdeki eleman
Soran+1 yılBakıyorum evet ama rahatsızlık vericek kadar değil
Soran+1 yılNamahrem olayına gelirsem de yanlış anlaşıldım benim anlatmak istediğim şey aslında şu "güzellikten kastınız meme göt olmamalı" ben öyle giyinebilirim ama sen gözüne ve nefsine hakim olmak zorundasın
Soran+1 yılUçarı kaçarı ortası düzü yok bu olayın
Soran+1 yılCanım istiyor giyiyorum keyfim ve kahyası karar veriyor giyiyorum
Soran+1 yılSananeee
Soran+1 yılKendi işinle ilgilen kendi anana kendi bacina sahip çık
Soran+1 yılGerisini de zikine takma tam
Cevap sahibi+1 yılKafan mı guzel senin? Yorumları iyi oku istersen haklı cikicam diye saçma sapan konulara girme ben ne diyorum sana en başından her önüne gelen bakıyor muyuz diyoruz veya zipcek gibi bakıyoruz diyoruz güzel görünene bakıyorum a. mk salak salak haklı çıkma çabalarına giriyorsun bizde senin kadar bakıyoruz göz çekiyor bakıyoruz diyoruz öküz gibi bakmıyoruz sonuçta
Soran+1 yılHaklı çıkma çapalarına girmiyorum
Soran+1 yılHaklı olduğum için
Soran+1 yılSaçma sapan konular? işine geleni anla işine gelmeyeni pasla
Cevap sahibi+1 yılHala gelmiş sana diyor sana birşey diyen mi oldu benim yaptığım yorumlarda? Bu arada herkesi aynı kefeye koyma istersen öyle her ota b. oka kalkan birseye sahip değilim
Soran+1 yılOlmaz ama böyle
Cevap sahibi+1 yılHangi konuda haklısın mesela dekolteli kişiye bakılmaz mi kendin söyledin bende bakıyorum diye? eee mevzu ne o zaman
Soran+1 yılBen dekolteli birisine bakıyorum demedim
Soran+1 yılZaten sorunumuzda beni anlayamaman değil mi
Cevap sahibi+1 yılAllah aşkına nasıl dekolteli olana bakıyorum demedin bı anlatsana nasıl kiviricaksin burdan benim yorumum belli senin verdiğin cevap belli nasıl donduruceksin burdan bunu merak ediyorum doğrusu
Soran+1 yılMekânda yakışıklı birisini görürsen bakmıyor musun dedin bende bakıyorum ama rahatsızlık vericek kadar değil dedim
Cevap sahibi+1 yılÇünkü sen bir öyle bir böyle cevap veriyorsun haklı çıkmak için bile benim soylemedigim şeyleri genel klişe şeylerden bahsediyorsun sonra beni anlamıyorsun oluyor zaten hayır hepsini çektim ben bile demişim bakmak var bakmak var diye kibarlık olsun öküz gibi olmayalım diye sen haklı çıkmak için önünüzdeki eleman görünce kalkmıyor mu konusuna giriyorsun zaten burdan belli anlasamadigimiz
Soran+1 yılPuf senden iyi r yapan mı var ya
Cevap sahibi+1 yılYorumları baştan sonuna tekrar oku istersen ya anlamada sorun var ya da işine geleni anlıyorsun
+1 yılIster istemez göz kayıyor ama rahatsiz edecek kadar olmamalı tabi.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 807 cevap paylaştı. Ya bakmak tabiki hoş değil ama sizde biraz dikkat edin lütfen ama ya 😊
00 Yorumla
+1 yıl%1 de olsa içinde baksınlar arzusu vardır nokktta.
Kendim için giyiyorum diye bir saçmalık olamaz.337 Yorumla
Soran+1 yılBir kadın bir kadına bunu yapmamalı ya hayır ya kabul etmiyorum ya
Soran+1 yılŞaka maka picmeliğin dibine vurmuşsun knk
Soran+1 yılPickmeee
- +1 yıl
Hemcinsim diye haksızlığı savunamam bunu diyor olmam da erkeği haklı bulduğum anlamına gelmiyor.
Yani orası burası açık olunca ne değişiyor gerçekten anlamıyorum açıklık olmasın demiyorum ama olmaması gereken yerler var erkek baksın ya da bakmasın ben bile giyerken rahatsız olurum ya her bakanın da isteyerek baktığını düşünmeyin.
Baktıklarını düşünüyorsan da yani rahatsız olduğun şey vücuduna bakılmasıysa vücudunu kapatırsın yok eğer ben açık gezerim erkek bakmasın diyorsan o da erkeğin ahlâkına bağlı. Biri ahlâksız diye diğeri de ona uymamalı
Soran+1 yılŞöyle bi şey var ki abartılı olmayan dekolteye bile dönüp bakıyorlar kaldı ki bunun ahlakla hiçbir alakası yok olamaz da ben (abartısız) dekolte veriyorum diye cin görmüş gibi bakıyorlarsa ya aileleri yetiştirememiştir ya da temasa açlardır her zikim sonik şeyden etkileniyorlardir yani bunun daha da başka açıklaması olamazz
Soran+1 yılSenden bir kadın olarak rica ediyorum bu şekilde takınma yeri gelir başına yeri gelir ananın başına o zaman da sesini duymak istemem
- +1 yıl
Yetiştirme zihin her ne dediysen ahlâk meselesidir evet öyleleri var, yok demedim zaten.
Öyleleri herkese her şeye açtır açık kapalı insan hayvan fark etmez.
Yine öyle olmayıp bakanlar da açık olduğu için bakıyordur.
beni dert etme sen.
Soran+1 yılO verdiğin %1lik kısıma ne diyorsun peki knka
- +1 yıl
Bunu kabul etmeni tabii ki beklemiyorum ama düşünüyorum bir insan bir yeri neden açaar mantıklı bir sonuca varamıyorum ki %5 bile demedim illaki oluyordur bence çünkü dekolteli giyiniyorum diyorsun
Soran+1 yılBakmalarından zevk alsam bunu sorun haline getirir miyim sence he benim akıllı aplacım
Soran+1 yılDediğim gibi abartısız dekolte
Soran+1 yılSen kötü niyetliysen elimden sadece şifa dilemek gelir🙏🙏
- +1 yıl
Bugün dışarıda bir kadın gördüm resmen giyinmeyi unutmuş dedim ya yani bunu görmek ya da ben bakıyorum diye niyetim mi kötü hayır, her erkek bakıyor görüyor diye de niyet kötü diyemeyiz. (Hepsinin niyeti kötü değil demiyorum) Genelleme yaptıkça düzelmez belki de böyle bir algı oluşturulduğu için daha dikkat çekiyordur
Soran+1 yılYine tabi böyle düşünmemek lazım
Soran+1 yılTesettürlüsün sanırım
- +1 yıl
Her türlü insan var kardeşim ben de seni tanımadığıma göre olan vardığım bir sonucu yorumluyorum.
Öyle bir soru ki yani her yere çekilir
Dekolteyse zaten ilgi çeker yani bu karşıdakini ahlâksız yapmaz ki sana sataşmadığı sürece yani karşı karşıyaysanız karşılaşmak vardır bu konuda suçlayamazsın.
Yok eğer resmen sapıklıksa buna ahlâksızlık diyebilirsin her bakış aynı değil - +1 yıl
Tesettür sadece bedeni kapatır zihni değil.
Açıklık sadece bedeni açar zihni değil.
Yani :) burdan sana bir şey çıkmaz tatlım ayrıca yok şifaymış yok aplaymış böyle şekilli laflara gerek yok bunlar yükseltmiyor
Soran+1 yılMantık çerçevesi içerisinde konuşursak resmen art niyetli olduğumuzu söylüyorsun ilk baştaki görüşünde resmen bu düşünceyle giyiniyormuşuz gibi aksettiriyorsun hani diyorsun ya heryere çekilir ama o söylediğin şeye çekilmez sonuçta bundan haz alan birisi buraya sorma ihtiyacını geç sorun yaratıcak kadar takıp kale bile almaz umarım dediğimi anlamışsındır umarım algıların açıktır🙏😗
Soran+1 yılTesettürlüysen bu konuyu seninle tartışmama gerek yok
Soran+1 yılÇekilebilirsin hani sonuçta senlik bi olay değil🙏🙏
Soran+1 yılAyrıca şekilli mekilli derken? Ben olanı söylüyorum moda girip girmemek senin elinde bu da benlik bir olay değil
- +1 yıl
Tesettür sadece bedeni kapatır zihni değil.
Açıklık sadece bedeni açar zihni değil.
Burdan sana ekmek çıkmaz tatlım.
Ayrıca işine gelmeyince yorumu silmek de büyük cesaretsizlik tebrikler:)
Soran+1 yılYa bi ışınlan şurdan amma tatava yaptın ya
Soran+1 yılYalnız knka seninkini açmak yerine iyice kapatmış
Soran+1 yılKuduruşundan belli
Soran+1 yılAminakoyim birde herkesin görüşüne salça olması yok mu
Soran+1 yılSenlik bi olay yok diyorum yook
Soran+1 yılErkeklere yaranmak için haklı çıkartmana gerek yok diyorum yook
Soran+1 yılBi hadi oradan git kendi işinle ilgilen meymenetsiz
Soran+1 yılBen senin başındakini sorguluyor muyum
Soran+1 yılAllan yobazı
- +1 yıl
1) Kızım senin dilinin parmağının ayarı yok mu, bu nasıl bir üsluptur ya sakın ortamlara falan girme bak tartışamıyorsun ve sadece saldırıyorsun bu senin zararına olur.:)
2) Düşüncemin başımdakiyle bir alâkası olduğunu düşünmen senin eksikliğin yani herhangi bir konuda cinsiyetçilik yapılmayacağını, haklıysa haklıyı savunmak, haksızsa haksızlığını belirtmek giyimle alâkalı değil.:)
3) Her yoruma değil bazılarına dahil oldum evet dediğim gibi genelleme ve haksızlık beni rahatsız ediyor dahil olmam gayet normal; böyle bir hakkım olmasaydı zaten böyle bir seçenek hiç olmazdı.:)
4) Nedir bu erkek/kadın düşmanlığı anlamış değilim her şeyden önce insanız yani böyle düşün tatlım:)
Erkeklere yaranmak gibi bir amacım yok ben böyle bir yorum yaptım diye yürüyen erkek de olmadı çünkü eğer izâh edersen doğru şekildee erkek zaten gerekeni yapar yani bilir nasıl davranacağını (tabii yine hepsi diyerek genelleme yapmıyoruz:))
Bu yorumlarla abazanlara değil, düşünebilen insanlara denk gelirim bu da 5 olsun.
Soran+1 yılNe yani bunu okumami mi bekliyorsun şimdi
Soran+1 yılNeyse sana iyi kudurmalar kahvaltı yapicam been
- +1 yıl
Tabii ki de beklemiyorum😃 çünkü zaten sadece üstünü örtüyorsunuz yüzleşmek isteyen olmuyor.
Soran+1 yılNapim acıktım acıktım
- +1 yıl
Afiyet olsuun, tatlı şeyler yeme yetiyor bu kadarı:)
Biz bakalım diye giyinmiyomusun, bizden kastım insanlar giyimini beğensin bak şık kadın desin diye değilmi, bunun aksini idda eden erkeğede kadına şunu sormak lazım, dünyada yanlız olsaydınız giyiminize okadar özen gösterirniydiniz
10 Yorumla
+1 yılşerefsiz olan bakıyor işte
14 Yorumla
Soran+1 yılGetir anlını öpücem
- +1 yıl
getirdim öpp hadhagshas
Soran+1 yılMuaahh💋
- +1 yıl
💋
Moda & Stil konusunda 707 cevap paylaştı. Kadınlar bile bakıyor rahatsız taciz edecek şekilde öküz gibi de bakmamak lazım 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıliç güdüsel tetiklenir bu, yani bakamadan edemiyorsun illaki bakmak istiyorsun heleki cinsel açlığın afrikasında mecbursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi sana bir sorum olcak. Çoğunluktan farklı olan şey senin dikkatini çekmiyomu sen bakmıyon mu sanki... çoğu kişi dekoltesizken dekolteli birinin dikkat çekmesi ve ona bakılması doğal değilmi...
13 Yorumla
Soran+1 yılBi Bakmak var✔
Birde zikicekmiş gibi bakmak var✔
Soran+1 yılAradaki farkı anlayabiliyorsan zeki çocuksun demektir
Cevap sahibi+1 yılAradaki farkı tabi biliyoruz.
Baksınlar da egomu tatmin edeyim diye giymiyor musun zaten. Bende yarın baksır ile elemanı sallaya sallaya gezicem
30 Yorumla
+1 yılAslan özellikle bakmıyoruz denk geliyor. Gozumuzun önünde yani zaten gözümüze sokuyonuz. o zaman sen dekolteli giyindin diye hepimiz arkamızı dönelim, küsen çocuklar gibi
01 Yorumla- +1 yıl
Çomar karı
+1 yılGiyebilirsin en doğal hakkın bakanlar öküz
20 YorumlaAllah ilk önce erkeğin gözüne tesettür vermiş sonra da kadına sen açıyorsan bakan erkektende farkın yok.(herşeye bakan sapkınlar hariç)
00 YorumlaKarsim sen bu dekolteyi bakalim diye giymiyonmu zaten bjsjskskqk
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olsa niye tartışma yaratim ey beyine muhtaç arkadaşım
Açıkçası bence bakılıp bakılmaması bir sorun değil o kişi gelip rahatsız ve temas etmediği sürece, herkese herkese bakıyor sadece saygı şart.
00 Yorumlaonların ben a.
31 Yorumla
Soran+1 yılSen=ben
Yani mal gibi bakmadıktan sonra bakılması hoşuna gidiyordur bence gitmiyorsa giymenin ne anlamı var?
27 Yorumla- +1 yıl
@deriiin07 var var
+1 yılBakmaktan kendimi alamam kesin bakarım ve sen giymekte özgürsün bende bakmakta özgürüm.
00 Yorumla
+1 yılSanki kızlar bakmıyor gözünüz erkeklerin fermuarında allahalla sende usturuplu giyin
00 Yorumla
+1 yılsadece erkekler değil hem cinslerinde bakar aşırı dekoleteye
00 Yorumla
+1 yılGören gözün hakkı vardır. Güzel olmasan kimse bakmazdı sana
00 YorumlaÇatal daha iyi olur.😂😂😂Yani kaşık yerine😂😂😂
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende bunu arıyordum çak bakim bi tane 🤚
Soran+1 yıl🤚🤚🤚
- +1 yıl
Çakışmalar
+1 yılTabiki bakmak zorundayim
20 Yorumla
+1 yılArtık itici gelmeye başladınız bu net
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSende beyin yok, senden adam olmaz, ben çok yakışıklıyım çünkü, bana açanlar bile vardı, hala duruyor, videolar resimler. o kadar beyinle yaşa :))
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUmarım bi yerde seni iyi bi üzerler, yırtık sanal kafa. Gizli gizli ahkam kesiyon üç gram memenle gi oturda ananın yanında sütünü iç.
Cevap sahibi+1 yılKalitene zıplayım senin dana.
Cevap sahibi+1 yılSen benim anamın kızı olsaydın vay haline.
- Devamını Gör (69)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat