Moda & Stil Külot giymiyorum var mı bi diyeceğiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Külot giymiyorum var mı bi diyeceğiniz? Güncellemeler+1 yıl hayır varsa söyleyin yani Külot giymiyorum var mı bi diyeceğiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
badgirlll010101 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sallanmıyor mu ehhehehegdhd ne sormamızı istiorsun? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl evet bazen Yorumla
uncas71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl Bunu siteye değil çevrene sorman lazım meydana çık anons yap daha iyi olur böyle 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Giyme,çükün pantolonun fermuarına sıkışırsa o zaman görürüm seni... 0 5 Yorumla Soran +1 yıl fermuanlı birşey giymem... eşofman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birisi eşek şakası yapıp indirse o zaman görürüm seni, hemde kalabalık bir yerde Yorumla Soran +1 yıl böyle korkularla yaşanır mı yaa... sal gitsin Yorumla Soran +1 yıl herkes görmüş olur.. çok da güzel olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sendin var mı bir diyeceğiniz diye soran. Benim öyle bir huyum yok, merak ettim hem sordum hem yorumladım :D Yorumla
zeynepgeen Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Bence giymelisin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sallanmıyor mu ehhehehegdhd ne sormamızı istiorsun?
evet bazen
Bunu siteye değil çevrene sorman lazım meydana çık anons yap daha iyi olur böyle
Giyme,çükün pantolonun fermuarına sıkışırsa o zaman görürüm seni...
fermuanlı birşey giymem... eşofman
Birisi eşek şakası yapıp indirse o zaman görürüm seni, hemde kalabalık bir yerde
böyle korkularla yaşanır mı yaa... sal gitsin
herkes görmüş olur.. çok da güzel olur
Sendin var mı bir diyeceğiniz diye soran. Benim öyle bir huyum yok, merak ettim hem sordum hem yorumladım :D
Tanga ve ta string giyebilirsin
Yok knk ne diyelim yani
inşallah fermuar arasında kalır
Bence giymelisin
Neden
Yokk
Yok ab ne haddimize
Banane
Yok diyceğim
Yok kral ne diyelim