Moda & Stil İlk buluşmaya takım elbise ile gidilir mi? Painkiller57 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Daha önce hiç takım elbise giyip ilk buluşmaya gitmedim. Sizce çok ciddi bir imaj mı vermiş olurum? İlk buluşmaya takım elbise ile gidilir mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
merveyk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çok gereksiz bence, lüx bir yer falan değilse ne gerek var iş görüşmesi mi hu 2 1 Yorumla Painkiller57 +1 yıl Bu sıcakta da hiç çekilmez zaten Yorumla
blackdreamer Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Klasik değil ancak spor şık bir kombin olursa güzel olur. Özenli görünürsünüz... 1 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Moda & Stil konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ben genelde normal hayatımda takım elbise giyiyorum buluşmaya gittiğim de oldu. 0 0 Yorumla
ÖpeyimDeGeçsin Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Takım elbise çok yakışıyorr 1 1 Yorumla Painkiller57 +1 yıl Sorum yakışıp yakışmadığı değil ki. Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 554 cevap paylaştı. Saçmalık olur. Spor gitmelisin 0 1 Yorumla Painkiller57 +1 yıl Spor klasik giyim tarzı mı? Yoksa normal eşofman takımını mı kastediyorsun? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok gereksiz bence, lüx bir yer falan değilse ne gerek var iş görüşmesi mi hu
Bu sıcakta da hiç çekilmez zaten
Klasik değil ancak spor şık bir kombin olursa güzel olur. Özenli görünürsünüz...
Ben genelde normal hayatımda takım elbise giyiyorum buluşmaya gittiğim de oldu.
Takım elbise çok yakışıyorr
Sorum yakışıp yakışmadığı değil ki.
Saçmalık olur. Spor gitmelisin
Spor klasik giyim tarzı mı? Yoksa normal eşofman takımını mı kastediyorsun?
nereye gideceğinize göre değişir tabi
Çok ciddi durur bence
Hayır gerek yok takıma abes olur
yok artık 😂
Abartı olur.