Bilmem Barney Stinson surekli takim elbise giyiyor ama olayi belli sizce kriter bu mu olmali? Bende bir yere kadar ciddiyet olur normalde neseli ve eglenceli bir yapim var hayatimda bu yondedir ama bu ddmek degil ciddi kararlar alamam takim elbisesiz de cok ciddi kararlar alabiliyorum birine evlenme teklifi etmek isterken guzel giyinirsin şık olman gerek ama ilk bulusmada takim elbise giyip geldiyse havaya girmeyin cocuk işinden cikip gelmiste olabilir ve kesinlikle degildir ciddilik 👍
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
gidilecek mekan yapılacak etkinliğe göre kıyafet seçilir. İlk buluşma olmasına göre değil. Örneğin ilk buluşmada yemek yenecek ise ve o yemek özel bir mekanda yenecek o mekanda üst kademe ise takım elbise normaldir. Eğer ilk buluşma normal gündelik bir buluşma şeklinde olacak ise takım elbise giymek tamamiyle dengesizlik örneğidir. Ben ilk buluşmamda deniz kenarına gidip sohbet etmiştik. Kalkıp deniz kenarına takım elbise giyecek kadar dengesiz biri değilim :D
Öncelikle ilk buluşmada takım elbiseyle gelen erkek kendi fikrimce beni cok kasar ve gergin yaratır cünkü her zaman heryerde zamanı kısıtlıymış buraya da zorla gelmiş hissiyati veriyor :) fakat konusmasıyla haliyle tavrıyla ciddiyetini her giyimde gösterebilir ki göstermek isterse oda
Ortamın gereğine göre kıyafet seçecek sosyal zeka eksiklinine delalet edebilir. Beyaz yakali bir çalışan olarak iş çıkışı eve gitmeye firsat olmadığı bir randevuda durum farklı düşünülebilir. Ama takım elbise giyip sıradan bir randevuya gitmek olumsuz bir durum.
Tavırları, yaklaşımı ciddi değilse takım elbise giyse ne olur?
Dış görünüş mutlaka önemlidir ve insanda bir izlenim yaratır. Daha önemli olan ise kişinin yaklaşımıdır. Bu da konuşması, beden dili, size ve başkalarına olan tavırları, genel karakteridir.
Bn hiç takım elbise giymemki üstelik ciddi ilişki arayan biriyim bnce daha çok bn memurum kurallarım var sende öyle olmalısın gbi bişe bn öyle işe karşıyım bea hayatında çalıştığın işte rahat olcak evlilik hayalı kurduğun kızçede kurallı aman şu görürse ne der değil sadece benim olcak
Her şeyden mesaj ala ala bu hale geldinizya 😂😂 afam belki takım elnise seviyor ve hiç ciddi değil amacı yatağa atmak artık bakış söz ve davranışlaradan çok öze önem verip dikkat etmeli insanlar yoksa sonu hüsran 😉
Ilk bulusmada takim elbise giymek -ekstra bir durum yoksa- abestir. Zaten ilk bulusmada da tutup takim elbise giyilmesi gereken mekanlara da gidilmez 😏
Kıyafetle alakası yok bence kimin ne niyetle geldiğini bilemeyiz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir gun bir flortumle bulustum adam hos yakisikliydi begenmistim. Ikimizin ilk karsilasmasi resmi kiyafetlerle idi. Bulustuk takim elbiseliydi bayagi hostu. Bana bunlari giydigime bakma lacka adamin tekiyim dedi. Hayatimin hatasi olan bir ani iste.
En İyi Cevaplar