İlk buluşmada takım elbise giyilmeli mi? Siz ne önerirsiniz?
Cevabın nedir?
+1 yıldostum ne takımı takım elbiseyle buluşmayamı gidilir iş başvurusuna mi gidiyosun giy rahat sekil kıyafetler yaz zaten rahatca takıl niye kasılıyosun
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
İlk bulusmada agir luks bir yerde gece yemek yiyecekseniz giy yoksa neden takim elbise giyesin ki?
14 Yorumla- +1 yıl
Sosyetik ortamda takim elbise giyilmez kardesim iyi giyinilir soyle dusun gittigin yerde genelde takim elbisemi giyiliyor? Yoksa orda takim giyen maksimum 2 kisiden biri senmi olacaksin? Ayrica takim giyenlerin yas ortalamasi kac? Ve yine bereber gidecegin bayan nasil giyiniyor yani mesela senin takim giyip gidebilecegin bir yere onunda sana uygun giyiniyor olmasi lazim sen takim giyer gidersen o spor gelirse sacma olur takim elbise bence oyle her yerde her durumda giyilmez hele ki ilk bulusmada normalde takim elbise giymeyen biriysen hic giyme sacma olur haftanin 6 gunu takim giyen birisiyim guven bana
+1 yılNormal kıyafet giyip temiz ve bakımlı olmak yeterli, iş görüşmesi ya da kız isteme merasimi değil sonuçta..
10 Yorumla
+1 yılkız istemeye değil bulusmaya gidiyorsun daha spor şık bişeyler giy
15 Yorumla- +1 yıl
kot ya da keten pantolon üzerine spor bir gömlek giyebilirsin airmax da tavsiye etmem spor şık daha iyi modeller var
- +1 yıl
açık tonlarda kot gömlek olabilir
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
15Cevap
+1 yılYok kardeşim ne takımı.. Güzel bir keten ya da kanvas pantolon üzerine şık bir gömlek yeterli..
10 Yorumlatakıma gerek yokta kotta olmasa ıyı olur
orta klasıklıkte bırseyler genel tarızını yansıan ozenlı bır goruntu10 YorumlaModa & Stil konusunda 459 cevap paylaştı. Oha ne takım elbisesi kızda abiye falan giysin bare
10 Yorumla
+1 yılTabi ki ayır free takıl bir şeyler giy işte.
264 Yorumla- +1 yıl
Kot veya siyah pantolon giy.
Kot pantolon giyeceksen siyah tişört, siyah pantolon giyeceksen de renkli tişört giy. - +1 yıl
Yok hayır önemli değil
- +1 yıl
Rica ederim iyi şanslar şimdiden. ^^
- +1 yıl
Güzell. 👍😀
- +1 yıl
Yok ben ömrümün sonuna kadar birini beklemeye yeminliyim sanırım. 😔 Her neyse mutluluklar size. 😀
- +1 yıl
Yok değil 1 sene geçmiş var gitti sonunda, kötü ayrılmadık. 11 ay geçti üzerinden.
- +1 yıl
Düşününce üzülmüyorum, özlüyorum ama güzeldi her şey. Şu an da o varmış gibi yine. Bilmiyorum kimseye yakınlaşasım gelmiyor aşığım ben diyorum.
- +1 yıl
Sevmiyorum dedi yalvardığım halde ''bunu devam ettirsem sana haksızlık olur'' dedi. Biliyorum artık sevmediğini bu yüzden karşısına çıkmak istemiyorum. Mutluyum böyle. Teşekkür ederim sana da ilgilendiğin için. ^^
- +1 yıl
senin sevgin ona fazla gelmiş :) tek açıklaması bu fotoğraftaki sensen gerçekten güzel bir kızsın ve erkeklerle konuşurken kendini kısıtlama akışına bırak gitsin hatta erkeklerle daha çok konuş takıl en güzel öyle geçiyor arkadaş olacak birilerini bul karşı cinsinden daha iyi anlıyor teselli ediyor hemcinslerin arkasından sövmekten ve seni ona karşı doldurmaktan başka bir şey yapmaz onların yaptığı tesellilerde okadar iyi değil kendimden biliyorum
- +1 yıl
Erkekleri sevmiyorum iki muhabbet etmeye kalksan üçüncüde yavşıyorlar
- +1 yıl
Sanırım, iyi birisin evet. Neyse buluşmanın harika gideceğinden eminim heyecan yapma. İstersen buluşmadan sonra yaz buraya merak ederim. :D
- +1 yıl
Hahah tut kendini tut. :D
- +1 yıl
Tutmayın isterseniz o gün oruç. Yani siz bilirsiniz yine de. Neyse ne zaman buluşma? :D
- +1 yıl
Gece falan yaz o zaman nasıl geçti meraktan ölürüm yoksa :D Umarım güzel olur yani umarım değil biliyorum zaten güzel olacağını da. Yine de yaz sen. :D Yemeği de çok hızlı yeme kız kaçar sonra. :D
- +1 yıl
Ya çok tatlı olurrrrrrr :D Biliyorum işte güven sen bana 😂👍
- +1 yıl
Türkçenin suyu mu çıktı be :D Bezdiricen kızı geldiğine pişman olcak sonra :D Düzgünce konuş :D
- +1 yıl
Kızın öyle kalmasını istemezsin bencee.. :D
- +1 yıl
Sarıl konuşma :D Bilmiyorum ya doğaçlama yap bişeyler işte :D
- +1 yıl
Tamam öyle yap da bebeğim falan deme sapık deyip kaçar sonra :D
- +1 yıl
Evine bırakayım seni de. İtiraz ederse çok ısrar etme.
- +1 yıl
Hiç plan yapmazmışsın cidden. Her şeyi düşünmüşsün be. Aşıksın bencee. :D :D
- +1 yıl
Bilemem artık bana bağlanmışsın ggibi geldi :D
- +1 yıl
İyi bakalım, ne çok konuşmuşuz be :D
- +1 yıl
Benim bu hesapta ilk defa oldu, kafa dengi olan biz değiliz sensin. Ben kimseyle anlaşamam pek soğukkanlılığımı korurum. Sende olmadı bu. :D
- +1 yıl
Hahah :D
- +1 yıl
Sıcak, Antalya'da yazın dışarı çıksam eririm. Güneşi sevmiyorum zaten. :D
- +1 yıl
Evet D:
- +1 yıl
tahminimce ve öngörülerimce günlük hayatta baya suskunsun hemde baya böyle 1-2 tane yakın kız arkadaşın var onlar dışında başka kimseyle takılmıyorsun o kız arkadaşların genelde sizin eve geliyor takılıyorsunuz falan sadece onlara açılabiliyorsun dış dünyaya kapalısın tabi bu görüm yanlış ta olabilir
- +1 yıl
Boş ver uğraşmayı sevmiyorum umursamaz olduğum için insanları tanımayı da sevmiyorum. Yalnız bir bebeklik arkadaşım var. 19 senedir bir tek ondan sıkılmadım. ^^
- +1 yıl
Yo cidden insanlarla konuşmak ya da bir şeyler anlatmak dahi yoruyor beni
- +1 yıl
Hayır. Son zamanlarda böyleyim offfff neyse D:
- +1 yıl
çocukluğun böyle değilse kendini şartlamaktan başka bir şey yapmıyorsun benden sana tavsiye rock ve metal dinlemeyi bırak müziğin insan üzerindeki etkisi çok büyük o çocuğuda unut bırak gitsin artık hayatı bir kere yaşıyorsun tamam 12 ayını beraber geçirmişsiniz ama sen sadece 11 ayını boşa harcamışsın ve o vakit bir daha asla geri dönmeyecek 11 ay için kaçırdığın fırsatları gözden geçir 11 ay içinde yapabileceğin şeyleri düşün ve sen bu vakti yalnızca adi herifin tekine harcıyorsun gerek yok böyle bir şeye onu düşünmemek için rock dinlemene gerek yok bunu istemen yeterli 11 ay az bir süre değil neler neler oluyor hayatta kendine bir çeki düzen ver ve kaybettiklerinin veya kaçırdığın fırsatların farkına var
- +1 yıl
Adi değil.
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
Ne konuşmussunuz he :D Kasma kardeşim, hayırlısı olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılKişiden kişiye , yer ve mekana gore değişir ama benim pek tarzim değil açıkçası..
10 Yorumlaİş görüşmesine mi gidiyosun kardeşim :D
13 Yorumlabence hayır çünkü sadece bir konuşma veya dolaşma olacak * evlenme teklifi yapacaksan tabıkıde giymelisin
10 Yorumla
+1 yıl19 yasindaysan eger asla
15 Yorumla- +1 yıl
Bence ilk bulusmada takim elbise giymen icin ciddi bir meslegin olmali ve en az 25
- +1 yıl
Haha ciddi
Gizli Üye(30-35)+1 yılFazla resmi gorunursun. Her zamanki tarzınla giyinmelisin.
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbence kot tişortu iyi seçersen daha havalı olabilirsin
Cevap sahibi+1 yılben daha çok spor giyinmeyi sevdiğim için oyle düşünüyorum. yine de sen bilirsin
Dur olum naptın kızı istemeye gitmiyorsun
23 Yorumla
+1 yılSaçmalama iş görüşesine mi gidiyorsun Aptal :D
11 YorumlaNormal giyin kız yanında ezik hissetmesin
11 Yorumla
+1 yıl:D giyde kız gaçsın :D
13 Yorumla- +1 yıl
yaşın küçük. az bir benim yaşlarıma gelde öyle :d kızı nikah masasına mı götürücen napıcan :D
+1 yılHahaha bu yaşta olmaz kanka saçmalama 😂
13 Yorumla- +1 yıl
+25 falan hem iş görüşmesine mi gidiyorsun bir erkek öyle gelse yakışıklı olsa bile çeker giderim ya da gülerim hahhsa 🙄😂
bence sen sünnetlik giy öyle git
11 Yorumlakıza da söyle gelinlikle gelsin tam olsun :DD:
10 YorumlaNerde buluşacağınıza bağlı ama bence giyme.
10 Yorumla
+1 yılhayır temiz ve özenli giyin yeter
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİc isleri bakaniyla mi bulusuyorsun
10 Yorumla Ahaha saçmalama normal giyin
20 Yorumlayok daha neler knk evlenme mi teklif edecen?
10 YorumlaModa & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Buluşma ortamına göre değişir
10 YorumlaModa & Stil konusunda 340 cevap paylaştı. Nerede bulustuguna bagli
10 Yorumla
+1 yılYok artık.
12 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılhahaha güldüm yaa :DDD
10 Yorumla
+1 yılmanyaklaşma
30 Yorumla
+1 yılÇok ciddi
10 Yorumla
+1 yılYok giyilmemeli
10 Yorumla