Ben crossdresserim arkadaşlar kadın kıyafetleri giyip kadın kılığına girmek hoşuma gidiyor. Kendime ait bazı resimler paylaşacağım, sizce nasıl görünüyorum ve hangi kıyafet yakışmış sizce? Neler giyebileceğim hakkında da görüşlerinizi almak istiyorum
KADİN KIYAFETLERİ GİYİNMEKTEN HOŞLANIYORUM SİZCE NE TARZ KIYAFETLER GİYİNMELİYİM?
Ne bekliyon dışarıda erkek görünümlü gezen birinin tam bir kadın olmasını bekleme az da olsa testesteron ağır basıyor ondan eskortvari şeyler giyiniyor.
Cahillerin kötü yorumuna aldırma. Çok iyisin hepsi yakışmış biraz daha açık kıyafetler giyebilirsin bikini, tanga, jartiyer, kısa gecelik tarzı şeyler de yakışır sana. 😘😘
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kadın kıyafeti diyince neden aklınıza böyle zevksiz parçalar geliyo ki illa çorap, gecelik vs olması mı gerek merak ettiğimden soruyorum
Bana mı soruyon
Kime sorcam baska
Ne önerirsiniz peki
Normal her kadının giydiği kıyafetler olabilir illa ucuz kalitesiz duran eskortvari şeylere gerek yok bence
Bu tarz kıyafetler daha kadınsı hissettiriyor çünkü
Ne bekliyon dışarıda erkek görünümlü gezen birinin tam bir kadın olmasını bekleme az da olsa testesteron ağır basıyor ondan eskortvari şeyler giyiniyor.
Eminim ki, işinde tercih edilen, beyaz yakalı, üniversite mezunu bir beyefendisindir dışarıda. 😞
Evet kesinlikle
Cahillerin kötü yorumuna aldırma. Çok iyisin hepsi yakışmış biraz daha açık kıyafetler giyebilirsin bikini, tanga, jartiyer, kısa gecelik tarzı şeyler de yakışır sana. 😘😘
normal giyinenlerı tercıh edıyorum
Moda kendine yakışanı giymektir 😅
Teşekkürler 😁
silikon taktır seksi olursun
Lağnnn şaparla he 😂😂
Geçmiş olsun
Nasıl yani
Hastasın yani şifalar dilerim
Ameliyatla kadın ol
İlk foto iyi
Teşekkürler başka tavsiyen var mi