2015 yılından beri mütevazi mutfağında yemek yapıp ailesine katkı sağladığını söyleyen Taha'nın 1M luk Instagram hesabı kapatıldı ve açtığı Tiktok canlı yayınında bir takipçisinin aldığı paraya laf etmesinin üzerine takipçisine hakaret ettiği görüldü. Sizce saçma reklamlarla en az 50 bin lira kazanan influencerların yanında reklam başına aldığı 2 bin lira 14 kişilik ailesine destek olmasına az mı ve Taha gerçekten ihtiyaç sahibi mi, yoksa şöhretin tadını aldıktan sonra acıtasyonla bu işe devam eden açıkgözlü genç bir kardeşimiz mi?
Abartılıyor, bugün 1 post için 2k bence oldukca fazla kaldı ki günde kaç reklam giriyorlar kim gündelik hayatında o kadar para kazanıyor? 14kişilik ailede kimse mi çalışmıyor. Çoğu yardımcı olan insanlar biz ürün gönderiyoruz kendisi kullanmıyor dedi maksat paraydı insanların duygularını sömürmekti önüne vakitli geçilmiş.
türk halkının duygularını sömürdüğünü düşünüyorum zaten alay konusu da oldu twitterda daha da gariban gözükmek için tepsileri tavaları yamultuyor çaydanlık sapı kırıyor. bir de tarihi geçmiş bozulmuş malzemelerle yaptığını iddia ediyo bu kadarı abartı. Bazı videolarını izledim yemek konusunda yetenekli ve başarılı olduğunu da düşünmüyorum. Yaptığı bazı yemekler aşırı basit. Pizza yaptığı videoyu izlemiştim en son eklemesi gereken kaşar rendesini sosunu ekledikten sonra tabana ekliyo bu adama aşçı (adayı) demem şahsen.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çocuk bu kadar ünü kaldıramamış olabilir... Ben iyi niyetli ve temiz biri olduğuna inanıyorum keşke biri elinden tutsa bir yerlere getirse eğitse filan...
Hesap kapatmayı bu kadar abartmayın 🙂bugün 50 milyonluk hesabın kapanması 2 günümüzü alır en baba hesap Küçük 250 bin kişiliğe kadar ünsüz tanınmamış bir sayfa 5 dk da elveda Edersin Bu çocuk biraz çakallığa kaçmış gibi ısınamadım