Sevgilim emekli matematik öğretmeni gibi giyiniyor. Kollu gömlek ve parlak kumaş pantolon giyiyor. Ilişkimiz daha yeni ve bunu söylesem kırılır diye çekiniyorum. Nasıl söylenmeli ki?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEğer ki, bu kişi sevgilinse O'nu olduğu gibi kabul edersin ki, zaten sen O'nun giyimini degil, kalbini sevmişsindir.
Zaten, insanları dış görünüşü, giyimi ile değerlendirmek, son derece yanlış bir davranıştır.
Senin sorundan ben anlıyorum ki, sen O'nu seviyorsun, ama sanki O'nun giyiminden utanıyorsun... Ben böyle algılıyorum.
Açıkçası, O'na bu konuda bir şey söylersen O'nu beğenmediğini düşünebilir. Üzülebilir...
Belki, O da senin giyiminini beğenmiyor? O, sana giyiminle ilgili bir şey söylese hoşuna gider mi? Belki de, kimse benim giyimine karışamaz dersin, bilemiyorum...
Bu nedenle, hiçbir zaman kendine söylenmesini istemediğin bir şeyi başkasına söylemeni tavsiye etmem...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHediye olarak bir kaç şey al. Nasıl giyinmesini istiyorsan öyle bir kaç şey al ve hediye et. Bunlar çok yakıştı sana de, daha karizmatik oldun gibi bir kaç şeyler söyle.
Rencide etmeden onu istediğin gibi giymeye teşvik edici sözler söyle. Giyimini kötüleyecek sözler değil, altını çizerek söylüyorum "İstediğin şekilde giyinmeye teşvik edici" sözler ve eylemlerde bulun.
Dişiliğini ve sempatikliğini kullanıp (Cinsel anlamda değil) bunu yapabilirsin.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜzgünüm insanlar değişmez baştan belli olur emin ol sonradan değiştiremezsin benim eski sevgilimde böyleydi değişir zannettim ama daha da kötü olmaya başladı ağzı kokuyordu dişlerini bile fırçalamadan geliyordu artık midem kaldırmadı sonra beni aldatmış canım üstüne kendi ayrıldı jdfjdfjhdjfh dedim ki bunun neyini sevdim neyine katlandım? iyi ki ayrılmış canım
00 Yorumla
+1 yılBen açık açık söylerim sevgilim sonuçta yüzüne söyler içimi dökerim iyice gömerim onu sjsmkdmwk o da küsmez darılmaz çünkü böyle şeylere küsecek darılacak alıngan biriyle zaten birlikte olmam seninki de öyle uysal alıngan bir şey değilde direkt yüzüne söyle
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
66
Cevap
73Cevap
u +1 yılBöyle söylenir “kötü giyiniyorsun Aşk” 😃
10 Yorumla
+1 yılMerak ediyorum sen onu beğenip aşık olduğunda ne giyiniyordu? Sen ona ya aşık değilsin ki giydiği gözüne batıyor. Ya da çevrende onu eleştiren çok bilmiş arkadaşların var. Sende onların dediğini onun üstünde uygulamaya çalışıyorsun. İnsanları olduğu gibi seviyor sonra değiştirmeye çalışıyorsunuz bu hiç hoş gelmedi.
Ama yine de tavsiye vereyim sana. Madem giyimi bu kadar sorun o zaman, sorunu soruş tarzındaki gibi aşağılayıcı tamlamalar kullanmadan ona nazik bir dille ben kendime bir şeyler alacağım hem sana da bakarız de beraber alışverişe gidin. Belki bütçesi yok yeni kıyafetler almaya ona göre bunu göze alabilirsen götür alışverişe... İşte sana bu renkler çok yakışıyor gibi teşvik edici şeyler söyle ki alacağın şeyi giysin. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler. İnsan tatlı dille her istediğini yaptırabilir yeter ki içten ve samimi ol.10 YorumlaKesinlikle kırılır, bunu giyinmeyi bilmiyorsun emekli gibi VS diyerek değil de sen gençsin sana yakışacak daha güzel kıyafetler giymeni istiyorum gibi cümleler kullanarak dile getirebilirsin, hatta alışverişe beraber gidip sen seçersen daha güzel olur, bir sevgilimle beraber alışveriş yapmıştık aldığı şeyi ben pek beğenmesem de onun hatrına giymiştim, bir flörtümse yaşına göre olgun giyiniyorsun şöyle giyinsen böyle giyinsen diye cümleler kurmaya başladığında kendine giydirecek çocuk bulup giydirirsin detip kalkmıştım örnekler önünde tercih senin kg
10 YorumlaGüzelim, şunu bir dener misin?
Bak bu seni diğerlerine göre daha havalı gösterdi sanki
falan tarzı şeyler söylenebilir 😉 kızlar genelde giyinme konusunda usta oluyor. Ben de hemcinslerimin giyim tarzını pek beğenmem. Damgalı tişört ve daracık pantolonlar hiç erkeksi değil be20 Yorumla
+1 yılÇoğumuz bir şekilde yaşlı anne ve babalarımızla yaşamak zorundayız. Onların zevkleri eski oluyor. Eleştirecek başka kimsesi de yoksa onu alışverişe çıkartman ve yardım etmen onun için iyilik olacaktır.
Zamanında bana da bir iş arkadaşım, ablam, yardım etmişti.20 Yorumla
+1 yılOna söyleyebilirsin direkt ya da ima et telefondan gosterebilirsin kıyafet modellerini alışverişe gidin falan yani Hayalimdeki erkek siyah kumas pantalon siyah gömlek 3 numara saç bayılıyorum öyle erkeklere sokakta gri esofmanli kapsonlu erkekleri görmekten bıktım
13 Yorumla- +1 yıl
Ergenlik çağını bitirmemiş kız itemi... Öyle erkeklerden uzak durman gerektiğini umarım yaşamadan anlarsın. Ben de öyleydim zamanında taa ki ölümle tehdit edilene kadar. Uzak dur öyle gömleğinin üç düğmesini açmış, gerilim hattı gibi dolaşan, erkeksi davranan tiplerden...
- +1 yıl
@Lilikopter ben nargileci keko kılıklı adamlardan bahsetmiyorum janti giyinenlerden bahsettim😂 gömleği kapsonluya tercih ederim
- +1 yıl
Ha peki o zaman. 😂 toşko tiplerden uzak duralım hanımlar bile bile onlara gitmeyelim duyan duymayana söylesin benim gibi uğraşır durursunuz valla
Gizli Üye(18-24)+1 yılmerhaba öncelikle düşündüğünüz şey çok kötü bir şey siz onunla sevgili olurken saten onun böyle giyindiğini bilerek sevgili oldunuz belki maddi durumu yoktur belki bir hastalığı vardır bilemessiniz bence söylenmemeli beğenmiyorsanız ayrılmalısınız kesinlikle insanları deiştirmek yerine ona eşlik etmeyi deniyebilirsiniz teşekkürler
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Seray94 gerçekler kardes kimse degismez:))
Cevap sahibi+1 yıl@ryunxx sevgili olurken öyle giyinmesini göze almış kesinlikle karışamaz
Beraber alışverişe çıkın. Ona farklı kombinasyonlu kıyafetleri denettir ve daha genç gösterdiğini, daha iyi taşıdığını söyle. Böylece hem kırmamış olursun hem de kıyafet konusunda vizyonu gelişir.
10 YorumlaEğer o adamı seviyor olsaydın üstünde ki kıyafete değil, kıyafetin içinde ki adamın yüreğine bakardın. Sen ve senin gibiler insanları sadece ağzı ile seven varlıklarsınız. Bence ona kötü giyiniyorsun, giyim tarzını değiştir demek yerine benden bir cacık olmaz, benden vazgeç de. Hem daha isabetli olur diye düşünüyorum bunu yapman.
40 Yorumla- Moda & Stil konusunda 990 cevap paylaştı.
+1 yılOna sevdiğin tarzda kıyafetler hediye edebilirsin ve giydiğinde; Bak bu üstündeki de sana bayağı bi yakıştı gibisinden şeyler söyleyebilirsin. Eğer sizin görüşünüz onun için bir önem teşkil ediyorsa tarzını sizin beğendiğiniz şekilde değiştirecektir.
20 Yorumla
+1 yılo kıyafetlerin uygun olmicağı bir ortama çağır ( spor yapmak gibi ) eşofman vs giysin ve üstüne rahat bir şeyler giydiği zaman direkt olarak oha seni hiç böyle hayal etmemiştim çok yakışmış falan de ve inatla övmeye devam et muhtemelen anlar
22 Yorumla- +1 yıl
+1 yılGiyim bile maddiyata göre herkes her zaman istediğini alamıyor. Bu durumdan bağımsızsa söylenir ama kırabilirsin.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAvm de gezerken hayatım sna aslında şunlar çok yakışır iyice yakışlı olursun bir desen de. Zorla giydir bir iki bir şey aldır veya sen al ben sana hediye alıyim de. Çok yakışıklı oldun ben böyle çok beğendim bence bundan sonra böyle şeyler alıp gitmelisin deyip gazlayabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılKısa kollu gömlek nedir yaaa
Gömlek uzun kollu olur
Kısa kollu giyecekse ya polo giysin ya da tshirt giysin10 Yorumla''Seni yanımda böyle gezdiremem kalk alışverişe gidiyoruz.'' diyeceksin. Öz güvenli ol. Böyle saçmalıklarla uğraşamam şu saatten sonra de :D
10 Yorumla
+1 yılAçıkça söylenir. Gerekirse alışverişe götürülüp derlenir, toplanır.
20 Yorumla
+1 yılTut kolundan bi gun avm ye gotur 3 5 parca bisey denesin "aa bu cok yakisti su cok guzel oldu" diye diye nasıl giyim'den hoşlandığını çocuğa anlatmış ol onun kafasında yer etsin sonradan tarzını o şekilde düzenler zaten
00 Yorumla
+1 yılsevgiline şunu söyle ; ben insanların ne olduğundan çok nasıl göründüğünü önemseyen ve kafamdaki profil imaja uyuyorsa seven uymuyorsa kabullenemeyen şekilci bir insanım.. benim için her şey iyi görünmek üzerinedir o yüzden iyi görünmeyeceksen gözüme ayrıl de... eğer senin gibi şekilci değilse rahatlıkla ayrılacaktır...
417 Yorumla- +1 yıl
dert ettiğin şeye bak ya..
- +1 yıl
nasıl göründüğünü herkes önemser bu bir gerçek sende kabullensen iyi olur
- +1 yıl
@SosyoPsikopat hahahah elbette önemser ama her insanın giyim tarzı kendinedir ve özgürdür... kimse kimseye göre şekilden şekle girmek zorunda değildir sende bunu kabullen.. gelmiş bana burda şekilcileri savunuyorsun.. konuyu genel yere çekiyorsun , saptırıyorsun , ne demek istediğimi çok iyi anladın...
- +1 yıl
sevdiğin kişiyi etkilemek isteyince kırk takla bile atarsın ondan şüphen olmasın
- +1 yıl
@SosyoPsikopat ben o bildiğin a*msal*k erkeklerden değilim , sevmiyorsa sevmiyordur neden kırk takla atayim... ewt bişeyler yaparım ama olmuyorsa olmuyordur kimsenin it* olmam... her erkek aynı değil...
- +1 yıl
bence sen hiç sevmemişsin sadece hoşlanmışsın
- +1 yıl
@SosyoPsikopat kendinizi ödül objesi olarak , erkekleri de tedarik objesi olarak gördüğünüz için böyle erkeklerin olmasının zoruna gitmesi normal... hiç sevmemişsin diyorsun , sanki sadece erkek seviyor kız umursamıyor gibi bu dediğin lafta bile ilk dediğim şeye çok güzel kayıyor...
- +1 yıl
aynı şeyi kızlar daha çok yapıyor zaten ayrıca zoruma falanda gitmedi umrumda değil
- +1 yıl
@SosyoPsikopat aynı şeyden kastın ne?
- +1 yıl
sevdiği için herşeyi yapar
- +1 yıl
@SosyoPsikopat sen öyle san
- +1 yıl
istisnalar kaideyi bozmaz
- +1 yıl
@SosyoPsikopat şu ana kadar dediğin tek doğru cümle :D
- +1 yıl
kötüsüne denk geldiysen biz napalım xd
- +1 yıl
@SosyoPsikopat hahahahahahahahahahah
- +1 yıl
sevdiği için her şeyi yapan kadın adamın giyim tarzını ilişki sorunu haline getirecek kadar şekilci olur mu? bence konuşma batıyorsun...
- +1 yıl
şahsen benim için giyimi önemli kötüyse uyarırım
+1 yılValla sevgilim de başta bana karışıyordu çok renkli giyiyosun diye. Şimdi abartı olmadığı sürece karışmıyor. Ama ben olsam giyimini beğenmediğim birine ısınamam
10 YorumlaAşkım tarzını değiştir yoksa bn seni degistrcem de...
10 Yorumla
+1 yılKötü giyindiğini baştan beri bildiğin halde nasıl tanışıp arkadaş olup sonra sevgili oldun :D
46 Yorumla- +1 yıl
Kötü giyiniyo diye biriyle sevgili olmaz mısın
- +1 yıl
@cigdenmmnm olacaksam kötü giyinmesinden rahatsızlık duymuyorum demektir ama bu kız rahatsızlık duymuş hem en başta tanışırken bi etkileşim olması gerekir giyinişinden tipinden vs
- +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
@cigdenmmnm hak veriyo musun bana
- +1 yıl
Doğru tespit
- +1 yıl
@cigdenmmnm teşekkürler
+1 yılBenim eski sevgilim çok kötü giyiniyordu ben bişey demiyordum çünkü kırılmasını istemiyordum. İstediğini giyinsin ben onu kıyafet tercihi değil karakteri için sevmiştim :)))
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılBen çok kötü giyiniyorum, bari sen iyi giyin de dikkat çekmeyelim deyiver gitsin.
20 Yorumla Zaten söylenmez hediye pantolon tişört ya da kısa kollu spor gömlek alır hediye edersin çok beğendim beraberken giy bir göreyim der inceden alıştırırsın
00 Yorumla
+1 yılKendine alışveriş yapıyormuş gibi davranarak hadi sana da bakalım de mağazaya götür ve bak bu tarz bence sana aşırı yakışır de veya ben bu tarz giyinen erkeklerden çok hoşlanırım biliyor musun de ve seçtiğin şeyleri denemesini sağla 🌼
01 Yorumla- +1 yıl
Bu tarz giyinen erkekler bana her zaman çekici gelmiştir de 🧡😍
Nazikçe ve kırmadan söylenen cümle onun anlamısını kolaylaştır
Belki der içinden düşüniğim üzmiyim çiçeğimi ama karar onda sen yinede zaman ver bence00 Yorumla
+1 yılDikkat et giyimi değişince başkalarına kaptırma sevgilini
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence ondan ayrıl.. Sana layık olmadığı için değil, sen onu olduğu gibi kabul etmeyi becerebilecek kapasitede olmadığın için.. Onu gerçekten sevseydin nasıl göründüğüyle ilgili olmazdın..
32 Yorumla- +1 yıl
Herkes de leyla gibi aşık olacak hali yok ya sanki mecnunlar çokcasınaymış gibi.
Cevap sahibi+1 yıl@Biraz_Bazarov Valla mecnunlar çok olmayabilir ama sevdiği kızı olduğu gibi sevenler de çok.. Bir arkadaşım yaşadığı bir rahatsızlıktan dolayı fiziksel olarak değişim yaşadı ama sevdiği adam ondan ayrılmadı..
Beraber alışverişe çıkın ona yakışan şeyleri bayılarak söyle o yönde yönelimi olur sana kıymet veriyorsa ☺️
10 Yorumla
+1 yılnasıl mı söylenir, bu kadar düşünecek ne var ki, çok kötü giyiniyosun diyebilirsin, sonuçta sevgilin yani
10 YorumlaDaha en baştan belirt, kabul etmezse daha az yara ile ayrılırsin, olay ilerledikçe herşey daha değiştirilemez hal alır.
00 YorumlaSevgilim tarzın sana yaşlı bir hava katmış bence sana bir yenilik lazım diyerek yumuşak bir dille anlatılır
00 Yorumlaİlişkiniz yeniyse söyleme henüz sonunda sen onun kalbini sevdin😊😊
Belli bir süre sonra söyle bence00 YorumlaBirlikte bir mağzaya gidin sende kabinde birşeyler dene ama senin istediklerini eline ver beniö için dene bende senin istediğini deniycem dersin
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılDaha yeni diyorsun, kaç kıyafetiyle görmüş olabilirsin ki, biraz daha zaman ver. Bu süreçte konu açılabilir zaten konu giyim kuşama gelir.
00 Yorumla Alışverişe gidin hatta sen al ona kıyafeti, elbise kot tişört artık neyse.
Ona, bunlar sana daha çok yakışır falan de artık anlar yani.00 YorumlaBende zamanında iyi giyiniyorum hatta dikkat çekiyorum diye trip yiyordum 😃
Üstelik dikkat çekmemek adına zorla tişört giydirilmeye çalışılan kişiyim.
Çok takılmayın bunlara esas mevzu kişilik ve karakterdir , onun bedeni değişmemeli.00 Yorumlagir koluna alışveriş merkezine götür donuna kadar giydir sonra bunundan sonra bu şekil olacaksın de bir tane yanağından öp
33 Yorumla- +1 yıl
Bu yorum beğendim😂
Hediye almayı dene ve daha çok yakıştığına inandır. Yavaş yavaş
10 Yorumla
+1 yılEe sevgili olduktan sonra mı farkına vardın 😂 sen ayrı bir kafasın
10 Yorumla
+1 yılSöylenmez hoş değil. Alırsın güzel parçalar hediye verirsin. Daha hoş olur.
10 Yorumla
+1 yılBu sana çok yakışır deyip tarzını değiştirmeye teşvik et.
Yapıcı konuşarak halledilir.10 Yorumlaonu neden değiştirmeye çalışıyorsun onu öyle kabul etmedinmi?
10 Yorumla
+1 yılalışverişe çıkıp beğendiniz tarzda kıyafetleri denemesini rica edin
14 Yorumla- +1 yıl
önce kendinize bakın:)
- +1 yıl
devam edin kendinizi beğenmeye o zaman ne diyeyim size türk kadınlarının tipi hakkında ne düşündüğünüzü soran olmadı
Beraber alışverişe çıkın ona kendi zevkine göre kıyafetler seçersin
10 Yorumla
+1 yılAcun gibi ya da Cem Yılmaz gibi giyinmesi gerektiğini söyle. Giyimi çok düşünme, pantolon tshört en iyisi de
20 Yorumla
+1 yılKollu gömleğin üzerine süveter de giysin güzel kombin olur. 🤫👍
00 Yorumlaherkes nasıl giyinmek isterse öyle giyinir. karışmam.
00 Yorumla
+1 yılOnun da seni beğenmediğini ama söyleyemediğini düşünsene 😂
00 Yorumla
+1 yılBirlikte kıyafet almaya gidelim seni ben giydiricem de
00 Yorumla
+1 yılDirek söyle bence bu şekilde içinde tutman ilerde gereksiz tartışmalar cıkarır
00 Yorumla
+1 yılFiziğine göre modern kıyafet al babalar günü hediyesi olarak ver
00 YorumlaSöyleme bence kendin bi kaç bişey al sonra o farkına varır değişir
00 YorumlaKişileri dış görünüşüne göre değil ķarakterine göre sevmiyor muyduk? Ne önemi var giyim kuşamın.
00 Yorumla
+1 yılaçıkça söyle işte ben hep öyle yaparım açıkça konuşurum bu kadar zor olmamalı ya
00 YorumlaKıyafet hediye al ve ona bu tarz şeylerin çok yakıştığını söyle 😊
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılalışverişe çıkalım mı de... beğendiğin şeyleri göster, denettir. bunlar sana daha çok yakışacak de
00 Yorumla
+1 yılHediye al. Bi kombin oluştur. "Üzerinde görmeyi çok istiyorum. Bu tarz sana çok yakışacak" de ve o da tarzını değiştirmeyi anlar.
10 YorumlaMemuriyetini sokakta da devam ettirmeye çalışıyor demek ki. Söyle gitsin. Herşey güzelde bir şeyin hoşuma gitmiyor giyinisin. Senle alışverişe gidiyoruz ben giydiricem seni de 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbi foto atarmısın kollu gömlekle parlak pantolon ne ben anlamadım
02 Yorumla
Soran+1 yılKısa kollu gömlek olacaktı:)
Cevap sahibi+1 yılNe var ki bunda
- Devamını Gör (79)
Devamını Gör(124)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?