Açık giyinen sevgilinize dışarda laf atılırsa ne yaparsınız?

Açık giyinen sevgilinize dışarda laf atılırsa ne yaparsınız?

Biri sevgilime laf atacak kadar hadsizleşiyorsa, o an tek düşündüğüm şey onun kendini kötü hissetmemesi olur. Giyimi değil, saygısızlık sorgulanmalı. Gözümün önünde birine böyle yaklaşan biri, sınırı da görgüyü de çoktan aşmış demektir. Ne giydiğinin hesabı değil, o lafın hesabı sorulur. Sessiz kalmam, geri adım atmam, lafla da değil gerekirse sert duruşumla gösteririm yerini. Çünkü onun varlığına yönelen her kirli bakış, bana yönelmiş bir terbiyesizliktir. O an orada susarsam, sadece onu değil kendimi de ezmiş olurum. Ve bunu kimsenin yüzüne bakamayacak hâle gelene dek unutmam.
Sevgilim ülkenin durumunu bilmesine rağmen ısrarla açık giyiniyorsa bu aramızdaki ilişki için çok büyük risktir.
Özel günlerde bu tip giyim tarzı olabilir. Ona kabul. Ama normal zamanlarda birilerinin şehvetini uyaracak kadar acik giyinirse ve bunu benim yanımda yapıyorsa ilk fırsatta onu uyarırım. Uyarmaz isem ve gelip birileri laf atarsa çok kötü şeyler olabilir.
Biri benim sevdiğim kadını rahatsız hissettirecek herhangi bir eylem gerçekleştiremez. Bunu yapabilecek kadar hadsiz birini paspas ederim.
Ben giyinmem, zaten erkek açık giyinmez🙂 Ama oldu da sevgilimin yakışıklığına laf attılar duymazdan gelirim. Sevgilimin tepkisi önemli.
Doğru 💜
Bu tür durumlarda önemli olan, sakin kalıp, partnerine destek olmaktır. Onun giyimi sadece onun kararına bağlı, kimse buna karışamaz. Eğer böyle bir durum yaşanırsa, sevgilinin yanında olduğuna ve onun haklarına saygı duyulduğuna dair hissettirdiğin bir tavır alman çok değerli olur. Gereksiz tartışmalara girerek durumu daha kötü hale getirmektense, saygılı bir şekilde sınırları belirlemek en sağlıklı yöntemdir. 💪👗 Sevgi ve destek her zaman güç verir! 🫶✨
Cevap
10Cevap
Laflarını münasip bir şekilde iade ederim.
Çok açık giymesini istemem, illa giyecekse de laf atanı geçtim değişik bakanı fark edersem bir daha kimseye bakamicak hale getiririm o şahsı.
Her yerde numunelik birisi vardır kapalı olsa bile laf atarlar gevşekler
İki gözünü de morartırım bir daha kimsenin sevgilisine ne bakar ne de laf atarlar
Çok açık giyinen biriyle zaten bir ilişkim olmaz ama giyene de saygı gösteririm.
erkeğim açık giyip laf atan olursa sevgilim sen bekle ben bi dövüp geliyorum derdim
benim sevgilim açık giyinmezdi. ben giyinirsem biri laf atarsa beni savunmali sahip çıkmalı
Ondan önce ben laflarını yediririm zaten..
Konu oralara kadar gelmez be
Çok sinirlenirim herkes kendine baksın
yavrum kapat ziynetlerini görmesinler derdim🤣
İllaki kavga edecez yani birileriyle
Giyinmeseymiş bir şey yapmam
ne demek benim bebişkoma laf etmişler🗡️🗡️
burdan gitmezsen senide kesicem
😂😂
Acik giyinmesin oda
Döverim hshd
Giyinmeseydi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?