+1 yılBir dakika bekleyin lütfen derim. Sevgilisi alır arabaya ya da biraz sonra yaşanacak vahşeti görmemesi için bir yere oturtur beni bekle 5 dakika sonra geliyorum derim. Sonra olay yerine gider belimde ki bu bıçağı çıkartır kim laf ettiyse dilini keser gotune sokarim :))))
02 Yorumla- +1 yıl
Gidişin olur da dönüşün olmazsa o kızı harcarlar :)
- +1 yıl
Kızı kim harcayacak?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu laf atsa lez sanr geçerim :D
www.kizlarsoruyor.com/.../q2560908-fotograftaki-resimlerden-hangisi-daha-iyi-tarz-nasil-fotograflar bu :P01 Yorumla- +1 yıl
Ben dönüp bakmam bile hahah :)
Bu saatte müşteri mi ariyosun kaldırım yosması şıllık derim :D
74 Yorumla- +1 yıl
Offf bayıldım buna :)
Attığı lafa bağlı yani..
121 Yorumla- +1 yıl
Mesela "cocuktaki karizmaya bak birde yanındaki sünepeye bak bu benim yanıma yakışır " dese biri
- +1 yıl
- +1 yıl
Ahahhah ohaa çok güldüm laaann :-DDD
- +1 yıl
Kuzum 10 eiglik hakkım olsa hepsini sana verirdim hahaha :))
- +1 yıl
Bence aldıgım en harika cevaptı baktıkça gülecem ricalar benden :))
- +1 yıl
Oyy kıyamam ya birde ugrasmışsın :(ama boşuna demedim 10 tane eig hakkım olsa sana veririm diye ben biliyorum ya sagol bebegim en iyisi sensin hakettın :))
- +1 yıl
Hahah açıyorum hemen hemen et :))
- +1 yıl
Ayy bende seni ettim ilk takip ettigim baaggyann yerim yaa 😍😁😘
- +1 yıl
Özelsin bence heheh sevdim sevdim sevdim seni bak degerimi bil haa :))
- +1 yıl
Aynen bende kasmıyorum aklıma ne gelirse yazıyorum ama kırmamaya dikkat etmiyorum vala yalan yok :) guru olmak en büyük hayalim umarım ki yaşarız 😍😍😘
- +1 yıl
Muckk bakalım :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
Diğer konusunda 316 cevap paylaştı. Bnyüzden 3 aay hapis yattım para cezasını cevrildi çıktım adamı sakat bıraktım bir ayak magazasındaydık kız arkdaşımın gögüslerine bakıyodu kafasını vitrinin camına spktum ve ölümüne dövdüm zaten mma yapıyorum pro bodybuildırım kapak fotografımında anlıcan üzere ölümüne dövdüm omur iligi kırılmış ben çıktım ama o sakat kaldı eyer sevgilim olur aynı şeyi yaşar hatta baktıgını sezersem daha fena yapar mühebbet yatarım gerekirse net.
48 Yorumla- +1 yıl
Oha sen abartmışsın beee 😱😨😨
- +1 yıl
Helal olsun. boyle olmalı bence.
- +1 yıl
Peki peki tamam korkulur senden vala :/
- 1 yıl
Kızın abisi falan yok mu. O da seni dövmüyor mu?
Sevgili nedir la? Sanki eşin. - 1 yıl
Muhafazakar bir aile ise,
Babası, abisi de sana saldırır kızla seni birlikte görünce.
https://i.hizliresim.com/VlM0RB.gif eceli gelen köpek cami duvarına işermiş
72 Yorumla- +1 yıl
Hahahaj harika :))
- Diğer konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılRacona göre davranır yaşatmam sen kimsin kimin yanında kime laf ediyon ulan dingil ben o kızla konuşa bilmek için ne kadar uğraşttım sırf daa çok konuşmak için onla konuşurken benim kalbim durcak gibi olsun sen ordan yüzsüzce laf at kimsinki l*n sen
12 Yorumla- +1 yıl
Duygusal irkiik 😳
- +1 yıl
:)) yapma ben mi duygusalım öyleysemde haberim yok
+1 yılsevgilim değildi de yeni tanışma kız kardeşiyle beraber gelmişti outletcenter alışveriş yerinde de gezerken karşıdan 2 amele geliyordu ama harbi amele kaslı iri falan inşaatta çalıştıkları belli yanımıza yaklaşınca vay * biz bitane bulamıyoruz iki tane almış demişti duydum ama mecbur duymamazlığa geldim çokda önemli değildi :S
02 Yorumla- +1 yıl
Vayy bee sessiz kaldın birde bu lafa :/
- +1 yıl
yanımdaki hatunlar üzülmesin iş çıksın istemedim ;)
+1 yıllaf atilirsa kedi uzanamadigi cigeri mundar eder hesabi o mantiktaki birisine.. laf söylesem ne anliycak
kolumda sevgilim olduguna göre
yürür giderim26 Yorumla- +1 yıl
Lafla sustururum diyorsun yani
- +1 yıl
hicbir sey söylememek bazen en iyisidir.
- +1 yıl
Bence iyi degil 😒
- +1 yıl
Kizin gözünden bayağı düşer boyleleri.
- +1 yıl
yahu ben savasa gitmiyorum:))
sirf sevgilimin gözüne girmek icinde elin zibidisini pataklamam hayat görüsüme ters uzanamadigi cingeri mundar etmeye calisan dengesize iki tokat atsam ne olcak?
Siddetin her türlüsüne karsiyim laf atmakla kalirsa amenna ama fiilen birsey yaparsa cinayet sebebi @blackcat35
+1 yılbir kere başıma geldi. Kız arkadaşımı bıraktım evine geri döndüm kimse yoktu. Bir iki kere özellikle ordan geçtim görürüm diye çocukları yok. Sonra 1 2 hafta geçti bir baktım o çocuklardan biri evire çevire dövdüm. Diğeri daha ortalıkta yok onu görürsem onuda döverim. Ama kız beni terk etti. Olsun yine döverim :D
04 Yorumla- +1 yıl
HHahah yazık olmus be keşke kız terk etmeseymiş ahaha :)
- +1 yıl
Bide aldatıldım:/ hala seviyorum 1 yıl geçti :D
- +1 yıl
O zaman sal bayır aşağı gitsin ne sevgisi be aldatmış bide yuh :/
- +1 yıl
Kolay değil işte öyle
Şimdi söylediği lafa göre değişir. Gerçekten beni kız arkadaşımın yanında küçük düşürecek bir şey söylediyle üzerine yürürdüm yani fakat benim kız arkadaşım erken davranıp onu benim önümde aşağılarsa karşıdaki psikolojik olarak tartışmaya devam etmeyecektir.
00 Yorumla
+1 yılBen de bunu derim , net
https://hizliresim.com/ayBWVR21 Yorumla- +1 yıl
Hahah iyiymiş :)
Diğer konusunda 371 cevap paylaştı. Laf atılana laf la cevap vermek çözüm değil. sessizce yoluna devam edersen en buyuk cevabi verirsin. ama israrla laf atmaya devam ediyor larsa ozaman gidip kavga edersin.
02 Yorumla- +1 yıl
Lafa lafla karşılık vermemek lazım adamlar yanındaki kişiyi ayartıyor ruhun duymuyor :/
+1 yılBir şey dersem onun seviyesine düşmüş olurum çünkü bir bayanin bir erkeğe laf atması asagilik bir harekettir bana kalırsa hemde yanında ben varken komik duruma düşer erkek arkadasim gerekli tepkiyi verecek olan bir insandır zaten ☺
02 Yorumla- +1 yıl
Sevgiline saygılar o halde :)
- +1 yıl
Hehehehe :)
+1 yılYaptigı terbiyesizcede olsa ben siddete hayir diyorum. Ama malesef erkeklerimizi vazgeciremiyoruz bu konuda varsin o kisi attigi lafla seviyesiz kalsin. Ben esimi ya da sevgilimi fark etmez, ordan elinden tutup uzaklastirmaya calisirdim
03 Yorumla- +1 yıl
Ben şahsen sessiz kalmazdım :)
- +1 yıl
ben laf dalaşı yaparak küçülmek istemezdim:)
- Diğer konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılVay hallerine acırım onlara benim yanımdaki bayan, a lâf atıcaklar ha. Silâhları var ise belki kurtulur.
01 Yorumla- +1 yıl
Belki :/
"Gözlerini seviyor musun.. son kez bakıyorsun"
Erkeklere bu ki kavga olur sonra.
Kızlara: "seni alan olmadı mı allahın çirkini"
Köpürsün ötede sinirden.03 Yorumla- +1 yıl
Benim lafım daha iyi bence 😒
- +1 yıl
Hahah yok be :)
Daha önce başıma geldi.. 3-4 erkek grubunun olduğu yerden geçerken, laf attılar.
Hiç birşey yapmadım ilerledik..( yanımda kız varken kavga etmem )
Daha sonra hepsini tek tek buldum, sonrası şiddet içeriyor.03 Yorumla- +1 yıl
Tek tek bulup dövdün mü yani :)
- +1 yıl
Sende haklısın :)
+1 yılyanımdakine attığı lafı üstüme alır uzamasını isterdim sanırım. durduk yere şişlemeye gerek yok ama kavga edilebilinir.
03 Yorumla- +1 yıl
Bazıları dayılık yapıyor ama
- +1 yıl
kavga ederiz dedim işte en kötü dayak yerim ama öyle sus pus oturmamış olurum. burada olay dövmek ya da dövmemek değil. burada olay karakter meselesi.
- +1 yıl
Evet haklısın
:-))))) yakarız...
https://www.youtube.com/watch?v=0j0-1pBoavo00 Yorumla- 04 Yorumla
- +1 yıl
Ne oluyor la orda hahaha ufacık boyu var türlü türlü huyu var :)))
- +1 yıl
Ne biçim yer kavgası ya bu al koltuğu sok bir tarafına derim ya ne biçim kafa bunların ki bizde bunları bir pok sanıyoruz :)
+1 yılŞahsım adına kavgayı sevmem. Atılan lafın içeriği çok önemli
14 Yorumla- +1 yıl
Kışkırtıcı bir laf oldu diyelim hazmedilmeyen cinsinden
- +1 yıl
Üzgünüm ama o zaman dayanamam benim erkekligim Nerede kalır ona ağzının payını vermezsem. En az 2 kırık bırakırım bana ne olduğu önemli degil
- +1 yıl
Tabiki önemli olan sahşına edilmiş hakaret onu temizlemek lazım derhal :)
- +1 yıl
Yani eğer ben bunu yapmazsam yanımda ki kızın yüzüne bakamam. Sadece sevgilim değil normal kız arkadaşım için de geçerli bu.
önce adamın yanına gider telefon numarasını alırım sonra ne olur ne olmaz diye sevgilimi önce eve kadar bırakır sonra adamı arar mevzuyu her türlü çözerim önce sevgilimin güvenlüiğini düşünmek zorundayım
01 Yorumla- +1 yıl
Degişik mantık :)
+1 yılSevgilimi kızın gözünün içine baka baka öperim, sonra pis bir gülüş atarım. Bu ona yeter.
11 Yorumla- +1 yıl
Kıskandırmak haa vayy cok adiceee :))
+1 yılOnun laf atmasi degil benimkinin tepkisi ne olur ona bakarim yolacagim kisini onceligi buna gore degisir
02 Yorumla- +1 yıl
Hahah güzel düşünce :))
- +1 yıl
:))
+1 yıl1 kisiyse doverim. 2 kisiyse tartisirm. 3 ve uzeriyse atarlanirin dayak yer otuurm asagi. d
02 Yorumla- +1 yıl
Daha kalabalıksa yazık olur :)
- +1 yıl
:D yapck bsy yok dayak yeriz. d
çok mu beğendin aşkımı darısı başına der koluma takar giderim. hiçde arıza yaratmam:) gerek yok:)
02 Yorumla- +1 yıl
Darısı başına mı ahah :))
+1 yılBen çok kıskancım. Kıza bir şey demem ama sevgilimin başının etini yerim. Çok kıskancım çoook.😒
02 Yorumla- +1 yıl
Çocuğun ne suçu var anam a
- +1 yıl
ee canım sinirimi ondan çıkarıcam, elimin altında olan o. 😢
keşke sevgililere bakmak yasak olsa, ceza falan verebilsek bakana hukuken.😠
ona bu yaptığının çok onur kırıcı olduğunu söylerim
04 Yorumla- +1 yıl
Oldu o da pardon abi dicek sana
- +1 yıl
Hahahaa 😃
- +1 yıl
Hiç güleceğim yoktu
Hiçbi erkek yürek yemeden yanında sevgilisi olan kıza laf atmaz, atamaz yani. O erkek bir anda vahşi bir kaplana dönüşür çünkü
03 Yorumla- +1 yıl
Vala atanlar var
- +1 yıl
Herkesin erkeği bir degil
+1 yılBöyle bir şey olduğunda ne sevgilim, ne de ben umursuyoruz. Sadece bakarlar onlar
01 Yorumla- +1 yıl
Oluyor mu size bu durum
Edepsiz derim dewam ederse laf atmaya tekme tokat dowerim...
01 Yorumla- +1 yıl
Bende dalarım direk
bende bunu derim
https://i.hizliresim.com/dnGGqX.jpg14 Yorumla- +1 yıl
Hah karamurselli deli hamdi :)
- +1 yıl
Anasını ne karıştırıyon bee :/
- +1 yıl
Cok pis anladım hem de :/
+1 yılYapabilecek bir yiğit kişiliğe rastlamadım henüz. ama diyelimki oldu o zamanda bir daha olamaz zaten ona öyle bir dayak atarımki sonsuza kadar feriştahını bile susturur o dayak
14 Yorumla- +1 yıl
Ooffff cok sert :/
- +1 yıl
Standart prosedür ;)) @DeAmor
o adam canına susamıştır muhtemelen... bu herkez için böledir dye düşünürdüm hep ama genişler de warmış bak
00 YorumlaDiğer konusunda 331 cevap paylaştı. Umursamam bile. Eğer cevap verirsem basit bir görüntü çizmiş olurum.
04 Yorumla- +1 yıl
Aa hiçte bile asla susmam
- +1 yıl
Bazıları bilerek sinir etmek için laf atarlar ve sen sinirlenip kızınca sana gülerler dalga geçerler. Hem gerçekten atsa ne olacak ki? Yanımdaki kişi beni tercih etmiş elalemin kızından bana ne... Kendine özgüvenin olmadığını veya sevgiline güvenmediğini yansıtır bu karşı tarafa.
- +1 yıl
Güven tam ama sinire hakimiyet sıfır bende :)
Birşey dememki, onunda diyecek bir ağıza sahip olması için 3 ay geçer zaten :)
01 Yorumla- +1 yıl
İnce mesajj alındı :)
+1 yılYa şiddet yanlısı biri Değilim ama en çok kızdığım şey bu sanırım. Tamamen kontrol kaybı olur. Hayal gücüme bırakın gerisini
00 YorumlaNe kadar yok döverim yok tartışırım desem de öyle bir an geldiğine muhakkak sadece ters bir bakışla yetinirim. O seviyede bir insanla tartışmaya neden gireyim ki. Sevgilimi de az sıkıştırırım.
00 YorumlaOraya gelirsem gömerim seni oraya şimdi yoluna git kendi sağlığın için söylüyorum bide sonunda gülerim :D
03 Yorumla- +1 yıl
Kendi saglıgın için ha ahahah :)
- +1 yıl
Ablanı yesinler ya ahaha :))
Diğer konusunda 415 cevap paylaştı. çok sakat bir durum hacı muhtemelen ya hastanede tedavi görüyor olurum ya da karakolda ifade veriyor...
04 Yorumla- +1 yıl
İkisinden biri olur muhakkak :) hastaneye düşme de
- +1 yıl
yapabilcek bisey yok o yuzden kesin buyuk konusmuyorum ama ikisinden biri kesin olur.. ya ben onu yerim o hastaneye ben karakola ya o beni yer ben direk hastaneye.. haa sen karakoldaki ifadeyi sikayet olarak anladiysan yanlis anladin ben karakolda ifade veriyorsam adam yüzde seksen yogun bakimda olabileceginden dolayidir..
- +1 yıl
Haa şimdi toparlandı durum hahah iyiymiş :)
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=MCiVPZeafQs#t=36
Kesinlike bu olur hiç acımam.04 Yorumla- +1 yıl
Bunu biri daha atmıştı fena bişey ya ahah :))
- +1 yıl
Hiç sorgu sual yok :)
- +1 yıl
Kesinlikle direk dalış :)
- +1 yıl
Türkiye'de böyle :)
Ağzını Burnunu Kırarım Büyük Olay Çıkartırım Dişlerini Eline Veririm Bizim Kankaları Çağırıp Arabanın Arkasına Bağlayıp Sürüklerim Bu Kadar Yani Pek Bir Şey Yapmam...
01 Yorumla- +1 yıl
Allahtan bişey yapmıyormuşsun neyseki :)
O kızın saçını yollarım. Benim olan benimdir o kadar...
06 Yorumla- +1 yıl
Atıl kurt! Hahah yırtarım onu vala :)
- +1 yıl
Kaşınıyor bazıları dimi :)
- +1 yıl
Vala bende sinir oluyorum mallar ya tapulu arsaya ne diye bina dikmeye çalışıyorlarsa :)
Güler geçerim. yoldan geçene laf atan insanın zeka seviyesinden şüphe ederim
11 Yorumla- +1 yıl
Şüphe et ama gülüp geçme bence
+1 yılbişey söylemem. kavga edecek değilim böyle bişey için
12 Yorumla- +1 yıl
aynen katılıyorum.
- +1 yıl
Vala laflarımla döverim onu da
+1 yılhttps://youtu.be/MCiVPZeafQsbuna benzer şeyler olur.
01 Yorumla- +1 yıl
Ohaaa o neydi la öyle ahahahah :)) (
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben laf atan tarafta olurum. Kıza laf atar üstüne herifini iyice bir ttartaklarım. Çok zevkli birşey bu :dd
12 Yorumla- +1 yıl
Yok devenin nalı :/
Hiç bir şey yapmam..
Hoş bir davranış şekli değil, bunu yapan insan seviyesizdir.
Sinirlenirim ama tepki vermem..00 Yorumla
+1 yılzaten kendini bilen erkek yanında erkek olan bir kıza laf atmaz atarlarsa eğer onlar benim içimdeki hapsettiğim hulk'u bilmediklerindendir
12 Yorumla- +1 yıl
tabi ki hayır kardeşim türkçe bu ucu açık nereye çeksen oraya gider adam olan atmaz zaten
+1 yılBenim sevgilime laf atacak adami deşerim yasatmam:))
02 Yorumla- +1 yıl
Senden de bunu beklerim :)
- +1 yıl
ahah knka napim yani benim erkegime bndrn baskasi bakamaz:))
+1 yılo kızın soyunu sopunu kurutur olesiye dayak atardım
02 Yorumla- +1 yıl
Helaaalll olsun beeee :))
- +1 yıl
:) acayip kıskanırım :)
Dayak yiyeceğimi bilsemde dalarim direk dayak yesem bile iki yumruk attim ya yeter bana :)
02 Yorumla- +1 yıl
İçinde kalmamış en azından :)
- Diğer konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılSadece baktıkları için masalarında şemsiye kırmıslığım var :P
18 Yorumla- +1 yıl
Kafa kırman lazım şemsiye ne be :/
- +1 yıl
onuda yapcaktımda kafeden kovdular işte hala daha almıyorlar beni :D
- +1 yıl
Olsun şansını başka cafelerde denersin artık :)
- +1 yıl
Kısmet :DD
- +1 yıl
Hayırlısı :)
- +1 yıl
Kızın gözüne girmişsindir böyleleri az bulunuyor be
- +1 yıl
@ÖyleÇocuğumki bana kızmıstı ama o zaman :D
- +1 yıl
içinden sevinmiştir o.
Belli etmeyiz bizz
Mına korum adamın birde benim yanımda , üstelik laf atıcak :D , ahaha cinayet sebebi :)
01 Yorumla- +1 yıl
Haha cok iyiymiş ya :)
büyük kavga çıkarır erkek arkadaşım..
ben de çok sert laf sokarım..02 Yorumla- +1 yıl
Koruması lazım dimi :)
+1 yılSinirlenirim, belki kıza bişey olur belki olmaz. Ama sinirimi erkek arkadaşımdan çıkarırım.
08 Yorumla- +1 yıl
Cocuktan niye çıkarıyon :)
- +1 yıl
Çok sinirlenirim çünkü o an ki halime bağlı olarak kıza da bişey yapabilirim eğer yapamazsam erkek arkadaşıma saldırırım heralde
- +1 yıl
Büyük ihtimal kızı sallamıyıcam ama sinirim içimde kalıcak sonra erkek arkadaşıma patlıcam yaşandı onaylandı :d
- +1 yıl
Yazık kız cocuga onun suçu günahı yok :)
- +1 yıl
Biliyorum ya ama elimde olmadan oluyo gerçekten :D Neler çekti benden.. :D
- +1 yıl
Yazık acıdım çuçuga :))
sizi laf iyimis bol ozguven:)
ama aten erkek ne diyon l*n sen derisik diyince susarlar02 Yorumla- +1 yıl
Ben susmam şahsen değişikler her zaman kazanır :)
+1 yılkarşımdakine göre değişir. kalabalıksa kız yanımda yokken; tek veya iki kişiyse o anda girişirim. sevgilim benim için namustur
04 Yorumla- +1 yıl
Kalabalıksa niye kız yokken :)
- +1 yıl
kalabalıksa gücüm yetmezse ya rezil olursam?
- +1 yıl
Sende haklısın ahahah :)
- +1 yıl
bu kız için hayal kırıklığı olur ama yinede gülüncek taraf yok yani saçma şey seni.
Orda arkadaşım olsa sorun olmaz fakat sevgilimse o tabi sevgilim olmaz benim olamaz da bu da ayrı konu deliririm galiba direk yüze yumruk atarım
00 Yorumlaşiddete karşıyım ama böyle bir durumda sevgilim değil de sıradan arkadaşım bile olsa, o an kendimi tutabileceğimi sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yıllafı felan geçtim yanımdaki kıza göüzünü ayırmadan bakan admaı bile dağıtırım laf atnıda sen düşün artık gmecek parçasını bulamazlar...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1 Defa Başıma Geldi, Sevgilimdi ama amacım çakmaktı, saten kızda 0rosbuydu bana aşkım derken başka sevgiileride olan tiplerden
6 tane apaçi laf attı , kızı bırakıp kaçtım * :D05 Yorumla- +1 yıl
Ohaa bee yazık kıza :)
Cevap sahibi+1 yılYazık mı ? kıza hangi ön adları saydım yukarıda? bir bak bakalım öyle kıza yazık olur mu?
- +1 yıl
Pardon bir anlık boşluğuma geldı ama madem öyle biriydi nden koluna taktın ki sende
Cevap sahibi+1 yılonun cevabıda yazıyor :D yukarıda
- +1 yıl
Ulan yine mi dalgın oldum ben dikkatli okumadım kusura bakma bee off :(iyi degilim pek ondan haklısın sende diyip sıyrılayım bari ne diyim :/
benim için nezaret ona hastane yolu gözükür.. ki bir kere başıma gelmişliği var :)
03 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya nasıl oldu anlatsana :)
- +1 yıl
Hah iyi peki madem :)
- Devamını Gör (112)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası