Sevgiliniz ter kokuyor ve söyleyemiyorsanız naparsanız giyinişi de hoşunuza gitmiyorsa?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBenim bir tane hoşlandığım bir çocuk vardı yıllar öncesi abimin en yakın arkadaşımdır hatta... çocukluk gördüğüm görebilcegin en en bütün güzel özellikleri kendinde barındırdığı yetmiyor karsılıklı da bir şeyler hissediyorduk ki eve ne zaman gelse ayakkabılar çıkınca o kokudan sonra her şey bitiyordu... aşkın gözü kör ama burnu kırık değil 🤦♀️🤦♀️ acilen çözüm bulsun yoksa bitir
05 Yorumla- 1 yıl
Evet işte bende de öyle oluyor dış görünüş sevgi bir yere kadar oluyo önem verdiğim için bu tarz şeylere soğuma oluyo aldığım an günüm berbat geçiyo
- 1 yıl
Anlatıpım kişi gördüğüm görebileceğim artistlerde dahil en yakışıklı, karizmatik, entelektüel, zeki bir insandı ozaman korona filanda yoktu ki korona olup koku durumunu kaybedelim 🤦♀️🤷♀️ yani koku fena bir şey
- 1 yıl
Evet bende söylemesem bu gidişle evlenemicem sanırım bazen diyorum ki kendime haksızlık mı yapıyorum niye uğraşıyorum ki ama onun bana karşı emeklerini çabasını görüyorum değer veriyo sevgi veriyo sırf bundan sebeb haketmiyo diye düşünüyorum sonra
- 1 yıl
Bilmiyorum konusmalısınız acilen
- 1 yıl
Evet öyle olucak gibi görünüyor
En İyi Cevaplar
1 yılBirini gerçekten seviyorsun ama bazı şeyler ister istemez gözüne batıyor işte… Ama tabi bu seni kötü biri yapmaz ki gayet insani bir durum. Ter kokusu mesela… Evet herkesin başına gelebilir, bir gün olur iki gün olur ama eğer sürekli oluyorsa bir yerden sonra ya of dersin ister istemez. Ama kalkıp da sen kötü kokuyorsun dersen, hem kalbini kırarsın hemde sen kendini kötü hissedersin çünkü amacın onu incitmek değil biliyorum. O yüzden işi tatlıya bağlamak lazım. Mesela bir gün güzel bir parfüm alırsın, aşkım şu kokuyu dene bak tam senlik bayıldım falan dersin. Hem onu düşündüğünü gösterirsin hemde tatlı tatlı yönlendirmiş olursun. Zaten seviyorsan onu güzelleştirmek istersin ama yargılamadan ve usulca.
Giyimi konusunda da aynı şey. Belki onun tarzı salaş rahat ama senin içine sinmiyor. Direkt eleştirirsen kırılır ama, biliyor musun şu tarzları üstünde hayal ettim sana acayip yakışır birgün beraber denesek mi falan dersen, işte o zaman sihir gibi işler. Yargı değil sevgiyle yaklaşım olmalı. Unutma mesele değiştirmek değil yanında olmak. Sevgi varsa her şey çözülür… tatlı tatlı, kırmadan.🙏🏻🌸🌸
03 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim onunla konuşabildim bu durumu ve birlikte çözdük🥰
- 1 yıl
Ben teşekkür ederim 😊🌷
Sevindim🫠 - 1 yıl
🥰🫶🏻
1 yılGiyim konusu çok basit bir şekilde söylenir aslında ama neden ter koktuğu tartışılır ağır bir işte mi çalışıyor keyfiyetten mi kokuyor ona da bakmak gerek fikrimce, biz erkek arkadaşımla iş çıkışı buluşsak ne kadar dikkat ederse etsin ter kokusu oluyordu ama normal günlerde buluştuğumuzda mis gibi oluyordu bence onun ter kokusu da mis kanskansjsjd ama o yüzden sorun etmiyordum eğer seninki keyfiyse o kendinebakmamaya utanmıyor sen mi utanacaksın
01 Yorumla- 1 yıl
Kıyafeti söyledim bugün onu hallederiz bir şekilde Onun işide ağır ona bir şey diyemem zaten ama normal de de ara ara bazen alıyorum işte ve her gün duş almasına rağmen roll on kullanmıyor bence ya da sağlık problemi olabilir
1 yılFlörtleşme zamanı oluyor 3 hafta en az bu benim için geçerli 3 hafta ben flört etmiştim Sevgilim ile buluşmustum cünkü belki karakterini begenmicem belki bakimsiz belki tavri degisik olur diye istemem diye en az 3 hafta flörtlesmistim yani
Ve ter kokusuna dayanamam sevgilimin böyle sorunu varsa bakim tavsiye ederdim flörtlesme zamaninda söylerdim ben acik acik01 Yorumla- 1 yıl
İlk başlarda bende almadım 4 yıl oldu sonra dan böyle bir şeyle karşılaştım şimdi de çekiniyorum işte ama söylicem mecbur
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
76
Cevap
70Cevap
1 yılBen söylemem çünkü dönüp bi kendini sorgulaman lazım bu adam/kadın neyse önceden de böyleydi giyiniş tarzı aynıydı. Naparsın en iyisi gidersin sevgiline bir hediye alırsın dedorant, jel, sabun vs sonra gidersin onu bir gün bi mağazaya götürürsün AA gel bak bu sana çok yakışır çok oturur vücuduna bence artık bu tarz giyin cidden dersin seven kişide sen sevdiğin için hep öyle güzel giyinir. Yani seven kişi gidip sevgilisine "Aşkım sen ter kokuyorsun ve kötü giyiniyorsun" demez kimseyi değiştirmeye çalışmayın. Ayrıca ter kokmak kadar bu dünyada normal bir şey yok biyolojik olarakta bunu kabul etmek zorundasın. Rahatsız oluyorsanda dediğim gibi yaparsın diğeri ayrılma sebebi.
10 Yorumla
1 yılİnsan bağışıklık sisteminde MHC adında proteinler var kadınlar bilinç altında ter kokusundaki feromonlardan bu MHC proteinlerinin kendi MHC proteinlerine benzeyip benzemediğini algılıyor, bu MHC proteinlerinin yapısı ne kadar benzerse erkekten aldığı ter kokusunu o derece pis algılıyor. Benzer bağışıklık sisteminde olanları kötü algılamasının sebebi de akraba evliliklerinin önerilmemesiyle aynı sebep. Kişiler ne kadar farklı gen havuzlarından geliyorsa işin sonunda ortaya güçlü genetikler çıkma ihtimali o kadar artıyor.
00 Yorumla
1 yılTer niye kokar insan ya temiz değil demek ki. Temiz insanın teri kokmaz. Sevgilisi olan insan her saniye temizliğine önem vermeli yani kötü koktuğunu bilmek ne kadar kötü bir şey. Giyiniş olarak da "hadi sana bir tarz yapalım" deyip kendi sevdiğin kıyafetler aldırmaya çalış. Erkekler sever sevgilisinin beğendiği gibi giyinmeyi.
17 Yorumla- 1 yıl
Zaten oda beni sen giydir diyo koku olayını da farketmiyo olabilir uyarıcam mecbur
- 1 yıl
Kendisi alışık olduğu için ona koku gelmiyor olabilir. Sık ve temiz bir şekilde duş aldığına eminsin değil mi? Eğer öyleyse bir rahatsızlığı olabilir, doktora görünmesinde fayda var gibi. Hepsini çözdükten sonra bir tane de güzel parfüm hediye edersin olur biter
- 1 yıl
Her gün duş alıyo yanıma geldiğinde de alıp gelir eminim duş alıp çıkacağım der mesela ama terlediği an alıyorum o kokuyu benim burnum da çok keskindir yani
- 1 yıl
Bir sıkıntısı olduğu belli. Tahammül edememen normal. Kibarca dile getir ve bir çözüm bulun.
- 1 yıl
Evet öyle yapıcam artık
- 1 yıl
Kolay gelsin
- 1 yıl
Teşekkür ederim🥲
Niye söyleyemiyormuşum anlamadım? Uygun dille söylerim ben. netice de yabancı deyil sevgilim açık olmak gerek. kiyafet konusuna gelsek bir şekilde mağazaya sokar uygun kiyafetleri denetir tatlı tatlı çok yakşıklı olduğunu gözlerimi üzerinden alamadığmı der o şekilde derdim yda doğum gününde falan kafamdakı kiyafeti bulur hediye eder giynmesini rica eder yine yaklştığnı bu tür kiyafet içinde çok cici göründüyünü söyler alışdırırdım yeni modele gerisi gelir
01 Yorumla- 1 yıl
Söyledim bende ve rahatladım
Söyleyememek ne söylerim.
Oradan buradan ıyy ne kadar iğrenç kokuyor ve ucube bir tarzı var laflarını duyacağına benden "Kişisel bakım ve hijyenine dikkat etmeye başla, ayrıca kıyafet seçimini gözden geçirmeliyiz bence" lafını duysun.
Ben böyle şeylerden çekinmem. Çeki düzen versin kendine.01 Yorumla- 1 yıl
Evet doğru o yüzden söylicem bende
Güzellik & Bakım konusunda 758 cevap paylaştı. - Önce insanligina , artılara bakarım
- Ama sevsem de koku olayı kritik bende usulüyle söylenmeli parfüm, Tolon hediye edilmeli kredisi yüksekse bu arkadaşın kıyafette değişebilir zamanla zevkler de mühim olan insanlığı, yaklaşımı ama hijyen onemli bu noktada çaba olmalı iki tarafta da
01 Yorumla- 1 yıl
Evet artıları var o yüzden bundan sebeb ilişki bitirmek istemiyorum ama koku benim için de çok önemli uyarmam gerekiyor galiba sadece
Güzellik & Bakım konusunda 646 cevap paylaştı. Düzelmesi için uyar. Bakımlı olması sana karşı saygısını gösterir. Kendisini düzeltmiyorsa ve bakımlı olmayı alışkanlık hale getirmiyorsa yapacak bir şey yok bırakırsın ve onu da o halde hiçbir kız sevmez. Kombin olarak pek bilgisi olmayabilir o konuda yardımcı olabilirsin beraber gidersiniz mağazaya üstüne başına kıyafet beğenebilirsin bunu kızların bazıları yapıyor sevdiklerine değer verdikleri için.
10 Yorumla
1 yılHamamı kapatırım hocam. Sevgilimi de alır derim ki sürprizim var. Hamama sokup iyice keselerim sjsjsj
Sonra gel seni giydirek der, kıyafetçiye sokar, yeni kıyafetler alırım.
Şu an Burkii benim ehehe
https://youtube.com/shorts/yGivfV1QwCg?si=3o7yo7H5HehlgfZT10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen bu konuyu en derinden yaşamış bir insanım önceden önemsemezdim insanlık hali derdim eski sevgilim yanıma uzaktan gelmişti iki gün beraber kalıcaktık ve sıfır hazırlık insan yanına diş macunu fırçası getirir o bile yok deodorant falan da getirmemiş giydiği deri montunun arkası delik deşikmiş kardeşi giymiş gece yola çıktığı için görmemiş vs her şeyi görmezden geldim sonuç ne oldu biliyor musun aldatıldım üstelik ona o kadar fazla olmama rağmen o yüzden gerçekten söyle bakımını dikkat et hoşuma gitmiyor bu durum de benimle buluşmaya geliyorsun ve ben senin için önemliysem kendine dikkat etmen gerekir de... Ben şimdi eski sevgilimden sonda başka erkekle buluştum çocuktan erkek parfüm kokusu gelince gözlerim doldu resmsn 😀 dedim gerçekten bakımlı erkek var mıymış kendimi ne kadar az şeye layık görmişüm oldum bir dahada o eski sevgiliyi önemsemedim kendisi hala ara ara yazar benim gibisini de zor bulur zaten
114 Yorumla- 1 yıl
Ay evet kötü olmuş gerçekten sizin için bende o yüzden kendimi sorgulamaya başlamıştım kendime bunu mu layık görüyorum diye dikkat etmesi gerekir diyorum ama farketmiyo olabilir fiye de düşünüyorum o yüzden söylicem daha fazla işkence etmicem kendime dikkat ederse devam edicez etmezse olmaz zaten
Cevap sahibi1 yılAynen öyle uyar uygun bir dille eğer dikkat etmezse ben seni uyardım bu konuda hassas olduğumu bile bile dikkat etmiyorsan güle güle de ilerde bu insanla aynı yerde yatacaksın inan işkence oluyor 🥺
- 1 yıl
Evet işte bunları düşünüyorum yarın bir gün bir şey bile yaşamak istemicem belkide onunla o yüzden hemen söylicem
Cevap sahibi1 yılBanada yazar mısın ne dicek cevabını merak ettim
- 1 yıl
Kullanıcı adın j ile mi başlıyo
Cevap sahibi1 yılEvett
- 1 yıl
Söyledim ona dayanamadım 😂
Cevap sahibi1 yılAy ne dedi 🥺
- 1 yıl
İş çıkışı olabilir evet dedi ama gündelik senin yanına gelirken çok dikkat etmeye çalışıyorum daha dikkatli olurum beraber roll on alırız falan dedi bide teşekkür etti ona söylediğim için 🥹
- 1 yıl
Ama varya gerçekten üzerimden bir yük kalktı sanki rahatladım
- 1 yıl
İnşallah dikkat eder bundan sonra ya
Cevap sahibi1 yılÇok kibar cevap vermiş alınmamış dediğin şeye değer vermiş sevindim senin adına ✨ daha dikkatli olur merak etme
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim🥰inşallah öyle olur
Cevap sahibi1 yıl💐🥰
Ter koktuğunu sanırım kırarım diye söyleyemem ama bir şekilde ima ederim. Giyinişi de hoşuma gitmiyorsa hediye alarak dengelemeye çalışırım sanırım. Emin değilim, başıma gelmedi :D
21 Yorumla- 1 yıl
Kıyafeti söyledim sıra koku da onu söylicem daha fazla işkence edemem kendime 😂
Gizli Üye(25-29)1 yılBiz dili kullanabilirsin. Bence biraz daha farklı güzel kokular denemeliyiz. Havalar da sürekli değişiyor/ısınıyor banyoları arttırma zamanı da geldi umarım üşenmem gibi. Son cümleyi gülerek söyleyebilirsin. Bence anlar. Kıyafet konusunda da mağaza önünden geçerken filan hadi gel bakalım deyip önce kendine bakıp sonra da ona bakalım deyip bence bu sana çok yakışır gibi önerilerde bulunabilirsin. Ya da bir kombin gösterip bu kombin üzerindekinden daha iyi çok yakışır da diyebilirsin. Hep böyleyse sorun biraz daha büyük. Ama bazen böyleyse psikolojik ya da zihinsel yorgunluğu olabilir. Yine de her durumda insan görünüşüne ve temizliğine dikkat etmeli etmek için kendini zorlaması çünkü bu o kötü ruh halinden daha az hasar almasına yardımcı olduğu gibi daha iyi hissedip daha çok toparlanmasını da sağlar. Hep böyleyse de kendine dikkat etmesi kendi farkına vurmasını sağlar ve daha özgüvenli daha değerli daha iyi hisseder. Görünüş önemli. Başkasından önce insanın kendisi için önemli.
10 Yorumla
1 yılter konusunda kibarca uyarılabilir ama giyiniş konusunda yapılacak çok bir şey yok. en fazla onu yeni tarzlar denemeye teşvik edebilirsin ama kendi tarzını benimsemişse o kadarına müdahele hakkı olduğunu düşünmem kimsenin
11 Yorumla- 1 yıl
Halledicez bir şekilde artık
1 yılSürekli ter kokması, bir sağlık problemi olduğuna veya bakımına dikkat etmediğini gösterir. Bu büyük bir eksi. Giyim konusunda da güzelce konuşurum kendisiyle. Sürekli ter olayı yüzünden ayrılınabilir ama düzeltmezse
11 Yorumla- 1 yıl
Hiç uyarmadım kendisini uyarmam gerekiyor
1 yılBen olsam ona parfüm hediye alırdım içimden geldi kokusunu beğendim sana da çok yakışır vs diyip kıyafet konusunda da zamanla yaparsın bence beraber kıyafet bakmaya gidip sana bu tarz daha çok yakışır gibi nazik bir dille yapabilirsin
011 Yorumla- 1 yıl
Kıyafeti söyledim kokuyu da söylicem
- 1 yıl
Allah kolaylık versin değişik bir durum
- 1 yıl
Teşekkür ederim sağol🥲
- 1 yıl
Öneriye bak parfüm sıksın ter kokmuyorsa Hergün duş alsın deodorant kullansın kolunun üzerine parfüm mü sıkılır yine alırsın o konuyu bastırmaz
- 1 yıl
Nabak adamı banyoya mı sokak
- 1 yıl
Yazmamışım bile.. ya adamdan vazgeçsin ya da dile getirsin bunda ayıp bir şey yok o adam banyo yapmıyorsa kokuyorsa bun da ayıp yok bunu dile getirmek mi kıracak ya da üzecek en azından aklı başına gelir sanmıyorum bilincin de olmadığını ya bir gün banyoya girmeyeyim korkuyorum sanıyorum da buna dikkat etmek Okadar zor değil hadi diyelim ağır bir işte çalışıyor yine engel değil kendine özen göstermek maks 1 saat erkek için maksss
- 1 yıl
Ben zaten kokmasını tastiklemiyorum herkes öz bakımına dikkat etmeli kız bunu buraya soruyorsa incitmeden onu nasıl farkindalik uyandırırım diye soruyordur ben diyemem sen kokuyon git banyo yap diye o onun bilince değilse zaten uğraşmam
- 1 yıl
Ben zaten en çok bu göndermeyi senin üzerinden ona yapıyorum ama önerin uygun değil çöpe parfüm sıksan ne olur.. kendine bakmayanı bu sözler kırmaz madem bu denli sözlere kırılıyor ozaman kendine baksın cinsiyet farketmeksizin
- 1 yıl
Öyle tabi de seviyorsa nasıl diycek bende düşündüm sevsem diyebilir miyim bilmiyorum zaten adam kokuyosa başından beri kokuyordur herhalde o yüzden sevmem de neeyse
- 1 yıl
Adam kokuyorsa başında kokuyordu hadi diyelim başında kokmuyordu salmış Ozaman nasıl olsa köprüyü geçtik demiştir özüne dönmüş.. eğer hep böyleyse bunlar ruhlar alemin de tanışmış
- 1 yıl
Efsaneperde sen niye bu kadar boş yapıyorsun nerden biliyorsun başta böyle bir şey olduğunu kime ne gönderme yapmaya çalışıyorsun boş yorum yap diye sormadım düzgün üslubla nasıl sorulur onu sordum adam gibi cevap vericeksen yazarsın vermiceksen bakıp geçersin
1 yılDeodorant alırdım bide beğendiğim tshort , pantolon hediye ederim bunlar sana çok yakışır falan filan öyle öyle anlar yani anlamiyosa ondan bi şey olmaz zaten
15 Yorumla- 1 yıl
😂😂
- 1 yıl
Napim aklıma bunlar geldi 😂😂
- 1 yıl
Direk söylicem anlamasını bekleyemem 😂
- 1 yıl
Bu en iyisi bence söyle gitsin
- 1 yıl
Aynen söylicem
1 yılKoktuğunu hareketlerinle belli edersin giysiler hakkında yorum yaparsın işte kuzenime akrabama hediye alacağım sence hangisini alsam şunlar çok iyi duruyor erkekte şeklinde yorum yapabilirsin konuşurken
00 Yorumla
1 yılKozmetik ürünleri satan yerlerde tereson var fayda gösterir alsın kullansın. Ayrıca olabilir yani insan ne kadar duş alsa da ne kadar deodorant ya da parfüm sıksa terleyebilir kırmadan söyle.
01 Yorumla- 1 yıl
Söyledim ve dikkat edeceğini söyledi bende normal görüyorum
1 yılSöylerim tabi ki kırılmasimi da umursamam kişisel bakımına dikkat etmeyen pis birine hakettiği gibi söylerim bu kadar duyaarsiz bencil olunmaz kıyafet konusunda ise destek olabilirsiniz alışverişini beraber yapabilirsiniz
00 Yorumla
1 yılKonuşmaya çalışırım ki bana karşı olmasa bile genel bir farkındalığı olsun. Tabii bunu yaparken kibar ve kabul edilebilir bir şekilde, kırmadan, incitmeden olmasına özen gösteririm.
01 Yorumla- 1 yıl
Evet doğru
1 yılBu söylenebilmeli bence. Bir defaya mahsus mu yoksa genel olarak mı böyle orası da önemli. Direkt söylenemiyorsa o anlama gelen imalarda bulunmakta fayda var 😉
07 Yorumla- 1 yıl
Hayır bi kaç defa oldu söylemek istiyorum yapamıyorum yapmadığım için soğuma hissediyorum
- 1 yıl
Aboo neden dikkat etmiyor ki ilginç 🤔
- 1 yıl
Belki farketmiyordur hiç uyarmadım bu zamana kadar söylicem artık yoksa ilişkim biticek
- 1 yıl
Söyle derim sen uyarmış olursun sonunda en kötüsünü de söyle ama yapmazsa ve sonunda yol gözükeceğini bildiği halde yapmazsa yapıcak bişey yok o halde
- 1 yıl
Söylesem dikkat eder bence zaten de işte bakalım olursa aynısı yoluma bakmak zorunda kalacağım problem benim için çünkü
- 1 yıl
O neden böyle yapıyor mesela içsel anlamda ne yaşıyor da böyle bi davranışa yol açtı yoksa kişiliği ile alakalı mı al sana sohbet konusu belkide kendisini dinleyen ve anlayan biri olursa karşısında o kadar mutlu olur ki bak benden söylemesi xmdmmdm
- 1 yıl
Bakalım konuşcam
Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ortam görmemiş ve daha geliştirilmesi gerekli bir sevgili. Eğer gerçekten sevdiğin biriyse, iyi bir marangoz ol ve bu odunu yontup istediğin şekle sen getir.
03 Yorumla- 1 yıl
Ortam görmemiş biri değil üniversite bitirmiş okumuş bir insan sadece tarzı bana uymuyo değiştircem sanırım
- 1 yıl
Yok öyle cahil kendini geliştirmemiş biri değil sadece benim kadar bakımlı değil Buda diğer güzel şeyleri siliyo benim gözümde işte o yüzden uyarıcam
Güzellik & Bakım konusunda 343 cevap paylaştı. Deodorant ya da roll on alır kendisine hediye ederim. O zaman anlayacağını düşünüyorum.
Giyinişi için de beraber alışverişe gidelim diye teklif ederim.00 Yorumla
1 yılDeodorant ve roll on alırım hediye olarak sonra mağazaya sokar aa bu ne güzel aa bak bu ne iyi derim aldırırım🤣
02 Yorumla- 1 yıl
Ben direk söylicem Sanırım 😂
- 1 yıl
Yok alınca anlar artık o kadar da değil
1 yılBir insan bu devirde ter kokmayı nasıl başarabiliyor anlamıyorum. Ter kokan kişinin koktuğunun farkında olmamasını hiç anlayamıyorum.
01 Yorumla- 1 yıl
Varmış demekki
- Güzellik & Bakım konusunda 443 cevap paylaştı.
m 1 yılŞu gözler neler gördü neler hahaha sonunda ayrıldım tabi ki. Ben sigara içen adamın 5metreden kokusunu alıyorum. Kötü kokan adama yaklaşamam
02 Yorumla- 1 yıl
Neler gördün😂
- 1 yıl
Ya başta alsam bende olmazdım sonradan farkettim
4 yıllık ilişkinse ayrılma. Yazık etme bu ilişki evliliğe kadar gidebilir kaç yaşındasınız bilmiyorum ama söyle bir an önce problemi çocuğa
02 Yorumla- 1 yıl
Evlenmek istiyo yakında gelicekler işte 4 yıl kısa değil ayrılmak istemiyorum bende mecbur söylicem artık
Giyinişini degıstırırsınde ter kokan insan çok degısmıyosa cekım hissetmezsinki uyarırsın olmadı
01 Yorumla- 1 yıl
önlemini alırsa problem yok
1 yılSevgiliysen söyleyebilmelisin. Sevgilimin bana söylemesini isterdim, ben de sevgilime söylerdim.
03 Yorumla- 1 yıl
Kendim gibi sanıyorum heralde onu bana söylese böyle bir şey yerin dibine girerim çünkü
- 1 yıl
Yerin dibine girse bile ondan soğumandan iyidir.
- 1 yıl
Evet işte daha fazla soğumamak için söylicem
1 yılBen söylerim. Kokuyorsa bilmeli. Koku hassasiyetim var, kusarım diğer türlü
07 Yorumla- 1 yıl
Bende söyledim o yüzden
- 1 yıl
Ne dedi?
- 1 yıl
İş çıkışı olabilir evet dedi ama gündelik senin yanına gelirken çok dikkat etmeye çalışıyorum daha dikkatli olurum beraber roll on alırız falan dedi
- 1 yıl
Mükemmel.
- 1 yıl
Evet bende rahatladım o böyle konuşunca ve bana teşekkür etti ona söylediğim için
- 1 yıl
Biz de kız arkadaşlarla bunu konuşmuştuk. Eğer bir gün birimiz ter kokarsa diğeri çekinmeden söylesin diye. Söylenmeli yani.
- 1 yıl
Evet ben genelde söyleyemem çekinirdim hatta ilk defa söyledim birine ama hem onun açısından hem benim açımdan söylenmesi daha iyimiş onu anladım yemin ederim aşırı zindan olmuştu hayatım üzerimden yük kalktı sanki iyi ki söyledim diyorum umarım dikkat eder bundan sonra
Bu devirde ter mi kokulur ya kibarca uyar yapıcak bişi yok
01 Yorumla- 1 yıl
Öyle yapıcam mecbur
1 yılBunca zamandır ter koktuğunu ya da giyim tarzının kötü olduğunu Yeni mi anladın derim Önce :)
05 Yorumla- 1 yıl
Koku olayını sonradan anladım tarzı da başta iyidi sonradan farklı olmaya başladı
- 1 yıl
Enteresan. Fikrimce Bunlar beni rahatsız ediyorsa ki ter kokusu beni gerçekten çok rahatsız eder ve benim için direkt Ayrılık sebebidir :) Evet giyim tarzı O da çok önemli yanına yakışanı istersen yani genel olarak ben devam etmezdim söyleyeyim :)
- 1 yıl
Ter kokusu beni de rahatsız eder ama uyarmadan direk ayrılmak bencillik diye düşünüyorum
- 1 yıl
Uyar da kendi kokusundan rahatsiz olmuyorsa nasıl düzelir bilemedim. Dene.
- 1 yıl
Alışmış olabilir 😂Öf ne biliyim ama çözücem bunu yoksa biter yani ilişkim
1 yılniye söylemeyip kendine eziyet ediyorsun acaba canına kastın ne?
01 Yorumla- 1 yıl
Evet eziyet ediyorum gerçekten 🥲ne olursa olsun söylicem ama
Zor bir durum ama uygun zamanda kibar dille anlatmak gerek. Eger laflarını dikkate alırsa çok güzel
01 Yorumla- 1 yıl
Pazar günü söylicem almasam bile kokuyu
- Güzellik & Bakım konusunda 358 cevap paylaştı.
1 yılSöylerim çok mu terledin sen falan diye kıyafet konusunda da uyaririm adabinca
01 Yorumla- 1 yıl
Bende öyle yapıcam
1 yılÖnemli olan sevgidir, davranıştır.. Koku bir parfüme, kıyafet de bir mağazaya bakar..
02 Yorumla- 1 yıl
Doğru çok haklısınız
- 1 yıl
💚
Söyle bilsin ne var bunda ilerde sonra nefret edersin
06 Yorumla- 1 yıl
Zaten o aşamaya girmeye başladım söylicem artık
- 1 yıl
Söylicem pazar günü yanına gidince sence söyleyince ve oda dikkat edince geçer mi bu soğukluk hissi seviyorum ama koku aklıma gelince uzaklaşıyorum
- 1 yıl
Hayır dayanamadım bu akşam söyledim ve üzerimden yük kalktı soğuma falan da yok dikkat edeceğini söyledi
1 yılBu durumda nereden buldun bunu o zaman arkadaşım diye sorarım yani
04 Yorumla- 1 yıl
Sonradan böyle bir şey olduğunu düşün mesela
- 1 yıl
o zaman deodorant hediye et, anlamazsa o zaman güzel güzel konuşursun kendisiyle, giyinişi için de ikna et alışveriş yaparken benim fikrimi alsana sana güzel kombinler yapayım de
- 1 yıl
Öyle yapıcam söylicem direk
- 1 yıl
Tamam o zaman hadi iyi şanslar
Parfüm dedorant hediye et hep böyle kokmanı istiyorum dersin giyinişine bişey diyemem ama
05 Yorumla- 1 yıl
ya da direk söylicem bunlarla uğraşmak istemiyorum çünkü daha önce roll on almıştım bir işe yaramadı
- 1 yıl
Herkes söyle diyo zaten 🥲eğer alırsam bu sefer söylicem galiba
- 1 yıl
Evet uyarıcam bu sefer etmek zorunda
Gizli Üye(25-29)1 yılbence güzel bir dille söyleyebilirsin ama şöyle de bir ihtimal var ben kendimden örnek vereyim aşırı terleme hastalığım var çok şık banyoya giriyorum ona rağmen aklımda "acaba ter kokuyor muyum" düşüncesi oluyor bazen, yadırgama kesinlikle dile getir sadece, kıyafet konusuna bir şey diyemeyeceğim açıkçası herkesin kendi tarzı diyip geçmek lazım
01 Yorumla- 1 yıl
Oda öyle aşırı terleyen bir insan söylicem mecbur galiba
Ya bu kadar kusurları varsa neden sevgilim beraber olmam ki
07 Yorumla- 1 yıl
Başta böyle değildi sonradan farkettim
- 1 yıl
bilmiyorum artık noldu söylemekten başka çare yok
- 1 yıl
Tamam denicem🥲
- 1 yıl
😂😂yada istek at bana söylersem gelip direk söylerim sana güncellemeye gerek yok
1 yılPasaklı adama asla tahhmğl edemem. Zaten öyle biriyle sevgili de olmicağım için sorun yok
01 Yorumla- 1 yıl
Bende olmam diyordum aşırı dikkat eden biriyim çünkü ama sonradan farketmeye başladım
- Güzellik & Bakım konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yılTer kokuyorsa ona ard arda parfüm hediye ederim. Eger hala anlamiyorsa artık söylerim yüzüne.
07 Yorumla- 1 yıl
😂parfüm de çözüm değil roll on kullanması gerekiyor
- 1 yıl
Roll on çok zararlı 😂
- 1 yıl
Ben kullanıyorum sabah akşam 🥲ama koku çok önemli benim için
- 1 yıl
Elbette çok önemli ter kokusundan nefret ederim
- 1 yıl
Bende öyle kendimi bildim bileli ve hep çok korkmuşumdur ya öyle biri denk gelirse diye korktuğum başıma geldi 😂
- 1 yıl
Soğuma sebebi 😂
- 1 yıl
Soğuyorum bende zaten ama hata bende başta söylemeliydim
1 yılNeden söylenmesin. Bazı şeyler direkt söylenmeli.
09 Yorumla- 1 yıl
Üzülmesin diye mesela
- 1 yıl
Ben neden ter kokusuna maruz kalıyorum. Beni önemseyip bakımlı gelmiyorsa yanıma bunu duymaktan da gocunmamasi gerekmez mi?
- 1 yıl
Ya farketmiyo sa ve bunu duyunca çok üzülür se?
- 1 yıl
Ter kokusunu fark etmemek daha da fena.
- 1 yıl
İşte o yüzden uyarmaktan başka bir şey yok gibi görünüyor
- 1 yıl
Bunda kırılacak bir sey yok. Kokulara karsi hassasim özellikle ter kokusuna diyerek girin söze.
- 1 yıl
ya da şey mi desem işte hayatım terlemişsin şunu kullansan koku oluşmaz biliyomusun o yüzden bende hep kullanıyorum sana da alalım deneyelimmi vs diye
- 1 yıl
Öyle de olabilir.
- 1 yıl
Tamam denicem bu sefer eğer alırsam
Deodorant al hediye et hergun koltuk altına sık yaz
037 Yorumla- 1 yıl
Hediye aldım bitti sanırım ğqnslsjdjd
- 1 yıl
Söyliyimmi terlemişsin diye 😂
- 1 yıl
Ay hayır bu çok kırıcı 😂
- 1 yıl
Ya hu o kokarken sen kokudan kırım kırım kırılıyorsun ama 😂😂😂😂 ya kahkaha attım yaa
Aklıma ne geldi
Bizim üniversitede bir kız vardı böyle sürekli gaz çıkartırdı böyle o da çok kötü kokardı
Tabi ben anlamıştım onun yaptığını kırılmasın diye hani epey bir sustum sustum sustum sustum bir gün boşluğuma geldi seni kırmamak için söylemiyorum ama benim burnumun direği her gün kırılıyor yeter demiştim 😂😂 - 1 yıl
😂😂😂😂sonra o ne dedi ne tepki verdi
- 1 yıl
😂😂ben olsam işte yerin dibine girerdin aşırı utanırdım onuda kendim gibi sanıyorum heralde
- 1 yıl
Zaten felaket takıntılıyım yaşayamıyorum 😢
- 1 yıl
Ya hahaha özür dilerim ama karşılaştığın insanları anlatınca çok komiğime gidiyor
- 1 yıl
Bu arada oda her gün alıyo ama bir şey kullanmıyor galiba
- 1 yıl
Farkettim onu zaten 😂
- 1 yıl
Peki bir şey soracağım sence nasıl söylemeliyim ona
- 1 yıl
Hayır ya dalga geçmeden söyle 😂
- 1 yıl
Bekliyorum
- 1 yıl
Hahah inşallah kavuşursunuz ve çok mutlu olursunuz
- 1 yıl
ya da şey diyim terlemişsin canım ben hep kullanıyorum kokmamak için sana alıp deneyelimmi diyim
- 1 yıl
Onu denedim 🥲
- 1 yıl
Hatta aldım verdim ona ama kısa sürdü ğsmsşsmdkf
- 1 yıl
Kötü kokuykrum demedim ama alıp sende denesene demiştim
- 1 yıl
Anlamadı sanırım
- 1 yıl
Söylemeyi tercih ediyorum
- 1 yıl
Evet o bana karşı o kadar mücadele ediyor ki bir dediğimi 2 etmiyo mutlu etmek için elinden geleni yapıyor bir koku yüzünden ayrılmam ondan haketmiyo bunu
- Güzellik & Bakım konusunda 341 cevap paylaştı.
1 yılaçık açık söyle eğer söylemezsen farketmeden devam eder
04 Yorumla- 1 yıl
Çekiniyorum işte üzülür diye
- 1 yıl
Napıcamm
- 1 yıl
üzülmez sadece yardımcı olmak istediğini söyle
- 1 yıl
Tamam aldığımda söylicem bu sefer
Deo al parfüm al çamaşır yumuşatıcı al kokulu
10 YorumlaYani onuda kırmayacak ve rencide etmeyecek şekilde güzelce anlatırım
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. giyinisine karışmam ama ter korkuyorsa ona parfüm hediye alırdım
00 Yorumla
1 yılKoltuk altına sürebileceği ter önleyici bir şey al banyodan sonra sürsün
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u 1 yılTer kokuyorsa sokarım onu duşa kıyafete bir sey diyemem ya giysin kendine yakışanı
00 Yorumla
1 yılSöylersin tabi dikkat etmesi lazım baktım düzelmiyor yolu açık olsun
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 496 cevap paylaştı.
1 yılKırmadan dikkat etmesini söylerim hiç lam cim etmem
00 Yorumla
1 yılMümkün degıl kokan bırıyle olmaz kım olursa olsun dırek soylerım
00 Yorumla
1 yılBunlara rağmen sen nasıl sevgili oldun🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 452 cevap paylaştı.
1 yılKokmuş kokanadan farkın yok derim ortamı terk ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNiye söylemiyim, söylerim. Flört değil sonuçta sevgili yani. Sevgiliye açık olunur. Açık sözlü olmak iyidir.
012 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTabiki , tatlı dil , yılanı deliğinden çıkarır , tabiki , kırmadan, kibarca ima edilir. Aşkim çok mu terledin dersin, evet der, anladım roll-on kullanmamışsın galiba bitti mi deodarantın dersin. İma edersin yani. Gerekirse birlikte gider watsonsdan roll-on alırsınız, hem kendine hem ona 😅 alirken de. Benim roll-on um bitmiş gidelim alalım dersin kendime alcam diye götürürsün ona da aldırırsın. Gerekirse parasını ben veririm ben alırım. Böyle şeyler kalp kırmadan yapılır. İnsanlar benim gibi muhteşem erkeğin kıymetini bilmiyor ahhh
- 1 yıl
😂😂😂ya bende bu şekilde söylemeyi denicektim ama ya kendini kötü hissederse işte
Cevap sahibi1 yılDünyanın 4/4 lük erkeğiyim de. Kadınlar herşeyin en kötüsüni hak ettikleri için, benim gibi brad pitte laik değiller. Kibarlık bende, cömertlik bende, karizma bende, komiklik bende, eğlence bende, tip bende, yakışıklılık bende, bakımlılık bende. Ama nedense kızlar gider, en bakımsız, tipsiz, cimri, * erkeklerin peşine. Efendi erkek istemez ler. Şerefsiz erkek isterler
- 1 yıl
Yani yakışıklılık görecelidir belkide sorun sendedir bilemezsin ayrıca insanız her şey olabilir sadece uyarmak konusunda yardımcı olsunlar diye soru sordum o kadar yoksa bu olay o insanı kusurlu yapmaz herşeyin bir çözümü var bence sende biraz kendini yokla belkide gerçekten hata sendedir
Cevap sahibi1 yılEvet gerçekten hata bende, hem değer veriyorum. Hem beklentiye giriyorum. Kaybetme korkusu falan. Yeterince şerefsiz değilim. Kötü değlim. Daha beter olmalıydım. Benim gibi kral Hansa fazlasınız 😃. Leonardo DiCaprio benim yanımda halt ediyor çünkü o ünlü bense normal. Normale gelmez kızlar. *
- 1 yıl
Mesela ben sana bir tane örnek vereyim ben olsam senle olmazdım niye biliyomusun çünkü kendini aşırı övüyorsun baktım profiline öyle aman aman bir yanın yok spora gidiyorsun diye böyleyse önemsiz yani hatta tipin benim asla çıkmayacağım bir tip kırıl diye söylemiyorum kendini bu kadar övüyorsun ya niye şöyle böyle diye önce kendini övmeyi bırak bence
Cevap sahibi1 yılKendimi övmesem sorunlar çözülcek sanki. Dün gördüm adam sevgilisini elinden tutuyor. Otostop çekiyor. Ben olsaydım arabamla evinden alır, evine bırakrdım. Millet onlarda ne buluyor demedim değil. Cömertim dedim. Öyleyim. Eski sevglimi de evinden alır, gezdirir, yedirir, içirir, evine bırakırdım. Elini cebine attırmazdım. Mesele kendimi övmek mi. Fotoğraf a bakmışsın bende ne fotolar var, koyamıyorum buraya. Kabul etmiyor uygulama. Yolda yürürken kızlarjn yüzde 90ı dönüp bakıyorsa yakışıklıyımdır ayrıca çok iltifat aldım. Senin tipin olmamak önemli değil. Ona bakarsam sende benim tipim değilsindir 😅
- 1 yıl
Hahaha tipimi görmeden değilsindir diyorsun sırf altta kalmamak için o yüzü gördükten sonra şişirilmiş vücudunu kim napsın ay valla uğraşamıcam senle içi boş cümlelerinle oturup kendini öv sen bakarsın bulursun birini sjsjsjj
Cevap sahibi1 yılYazma bidaha
- 1 yıl
Nasıl kudurdun ajajajajaj asıl sen yazma
Cevap sahibi1 yılKaybol
- 1 yıl
Kes ya yürüyen övünme makinası
Güzellik & Bakım konusunda 5b cevap paylaştı. valla ben söylerim hiç çekinmem
espri de katarım
sizin evde sular akmıyor galiba derim02 Yorumla- 1 yıl
😂😂duşda problem yok her gün alır ter bezelerinde sorun var galiba roll on kullanması gerekiyor
Gizli Üye(25-29)1 yılBegenmiyorsan neden birliktesinki sorun saçma geldi bana
13 Yorumla- 1 yıl
Adam farkında değildir belki olamaz mı burnu ney alışmıştır kız sevmese zaten duzeltmeye uğraşmaz
Cevap sahibi1 yıl@pandapanya düzeltmeye uğraşmak sevmek değildir her haliyle ya kabul edersin ya da hiç beraber olmazsın çıkarcılik var ozaman
- 1 yıl
Öf sen ne biliyorsun da ne konuşuyorsun çıkarcılıkla ne alakası var insan ve kokabilir farketmemiş de olabilir normal onu seviyor olmam kokusunu çekeceğim anlamına gelmez uyarırım oda dikkat eder boş boş yorum yapma
1 yılGiyinişine "şu sana çok yakışır" diyerek el atabilirsin. Deodorant ve parfüm alıp "aşkım bu şekilde kokmanı istiyorum" diyerek kırmadan söyleyebilirsin.
11 Yorumla- 1 yıl
Giyinişini söylerim çekinmeden de koku olayı beni biraz sıkıyo işte söylerken ya üzülürse diye
1 yılEvirip çevirmeden, kelime oyunları yapmadan, kırıcı olmamaya özen göstererek durumu söylerim.
013 Yorumla- 1 yıl
Keşke sizin kadar bende rahat söyleyebilsem
- 1 yıl
Küçük imalarla başlayın
- 1 yıl
bir kere başka bir şey için duş al demiştim niye ter mi kokuyorum diyip kendini koklamıştı bende koltuğu halde hayır demiştim ama o an ki ifadesi değişikti utandı gibi o yüzden cesaret edemedim bir daha
- 1 yıl
Valla ne dicem bilemedim. Zor bi durum. Karşı tarafı kırmak istemiyorsun, ama söylemek istiyorsun.
- 1 yıl
Evet ama söylicem yoksa ilişkim biticek soğuyorum çünkü
- 1 yıl
Kararınızın arkasında durun en önemlisi
- 1 yıl
Problemse benim için biter yapacak bir şey yok
- 1 yıl
Tabi ki
- 1 yıl
Önce uyarıcam ama
- 1 yıl
Tabi ki önce uyarı, ondan sonra açık açık konuşun
- 1 yıl
Evet baktım olmuyo bitiririm ilişki arasında büyük bir problem çünkü bu
- 1 yıl
Hakkınızfa hayırlısı🙂
- 1 yıl
Teşekkür ederim🥲
- Devamını Gör (86)
Devamını Gör(131)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Sevgilin ter kokuyor ama ona söyleyemiyorsun, giyinişi de hiç hoşuna gitmiyor. Bu durumda ne yaparsın?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler