Tarzım çok kötü maalesef ya hep eski kıyafetler giyiyorum. Influencer gibi giyinmem için illa sosyal medyada kariyerim mi olması gerekiyor? Nasıl onlar gibi giyinebilirim?
Tarzımı hiç beğenmiyorum, influencer gibi giyinmek için neler yapmam lazım?
Onlar giyinmeyi bilmiyor özendigin kızlara bak ya kazık eşek kadar kız olmuşsun beynin daha gelişmemiş ne yazık ki sen kendine yakışanı giyeceksin aynı kiyafetse onları atıp yenisine bakacaksın kıyafet değişikliği yapacaksin ama kendine göre bu özendiğin boşlara göre değil
Öncelikle nasıl bi fiziğin olduğu önemli herkese aynı kıyafet yakışmaz Giyinmek istediğin tarzın sana yakışıp yakışmadığına bak, evet bu giyim tarzını seviyorsun ama sana yakışmıyorsa olmaz Kendine yakışan kıyafetleri ve renkleri bul buna uygun kombinler yap Yok ben Influencer gibi giyinicem illa diyorsan kombinleri iyice incele neyle neyi kombinlemişler bunlara dikkat et illa çok paran olması gerekmiyo zaten uygun fiyata aradığın tarz kıyafetleri olan çok mağza var ...
Kendi tarzın olmalı bence her moda moda değildir beğendiklerimi giyerim ben ve bana yakışanı onlarla aynı olmaman senin farklılığın zaten bir influencer özelliğidir.