Erkekler neden şık giyinir?
Erkekler, kadınlara güzel görünmek için şık giyinir.
Bilmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aslında birçok sebep var diyebiliriz. Kendini iyi hissetmek bunlardan biridir mesela. Yalnızca erkekler için gerçeli olmayan bakım aktiviteleri, kişinin psikolojik durumunun pozitif yönde gelişmesi ve öz güven duygusunun artmasına sebebiyet verir. Kişi bu yüzden de kendine bakar, bakımını yapar ve güzel giyinir. Ancak inkâr edemeyiz ki, bu durumun içinde karşı cinse güzel görünme çabası da vardır.
kadınlar neden şık giyinirse erkekler de o yüzden şık giyinir. aşalım artık bu cinsiyet kalıplarını lütfen ya.
kadının hayattaki tek derdi kendini erkeklere beğendirmekmiş, erkek dişini dahi kadınlar onu beğensin diye fırçalarmış yoksa pislik içinde yatar dururmuş gibi karikatür önyargıları bir bırakalım. kadınlar da erkekler de özsaygıdan dolayı kişisel hijyenine dikkat eder, kendini içinde rahat ve iyi hissettiği kıyafetler giyer, aynaya bakınca kendini beğenmek için güzel ve şık giyinir. bu kadar. kimsenin kimseye güzellik borcu yok, kimse kendini başkalarına beğendirmek için yaşamıyor, yaşamamalı.
Cevap
7Cevap
Tek derdimiz kadınlara düzgün görünmek. Hatta sadece kadınlara değil, dişi kedilere, dişi kuşlara, dişi köpeklere ve hatta dişi hamam böceklerine bile iyi görünmek için gerekirse ölürüz. Bizim başka hiç bir amacımız yok hayatta. Hatta denize smokinle gireriz çünkü dişi denizanalarına iyi görünmeliyiz.
Bence erkekler de iyi giyinerek kendilerini iyi hissedebilir. Neden illa kadınlar içindir seçeneği dayatılmış anlamıyorum ama ''bilmiyorum'' seçeneğini işaretledim. Kendine öz saygısı olan bir erkek kendine yakışan, güzel parçaları giyer
kadınlar kendilerini şık ve temiz görmeyi sevdiği gibi aynısı erkekler içinde geçerli.
güzel bir şeyler giydiğim zaman genelde daha mutlu oluyorum ( genelde giyinmeme pek dikkat etmem eşofman sweat takılırım )
2 seçenek te değil.
Elbise, kişinin kendine verdiği bir değerdir. Ve kendilerini iyi hissetmek için şık giyinirler.
Shakespeare der ki ; '' Elbiseler, insanın ruhudur...''
Ve insan kıyafeti ile karşılanır, konuşması ile uğurlanır...
kızlar makyajı kendi için yapıyorsa erkeklerde kendi için giyiniyor seçeneklerden at gözlüğü kokusu geldi
Kız tavlamak için şık giyinirler başka ne için olacak. :D
Açıkçası ben etrafa şık görünmek için şık giyinirim :D
kadınların yaptığı gibi işte
Erkekler kadınlar için süslenir
Erkekler kadınlar için güzel yakışıklı giyinir.
Gacı avına çıkmak için diyormuşum bir de.
Kızlara
Neden giyinmesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?