Ögretmen bir arkadaşım vardı internette kendi gibi bekarbir ögretmen kızla tanıştılar ilk buluşmada kız senin gibi bir kıyafet giymişti anlattıgına göre ya dedikız çok açık giyinmişti itici geldi kızdadurumu belirtmiş kızda senin için giyindim gibi bişeyler demiş ilk ve son buluşmaları oldu arkadaşın begenmeme sebebi buydu... Sonra ne oldu başka bir kızla tanıştılar görenlerin yalancısıyım parkta kız bunun boynunu emiyormuş :) evlendiler onla çocuklarıda var... şimdi diyecegim oki ilk intiba önemli fazla abartıya kaçmayın duruma göre tanıdıkca strateji belirlersiniz işinize gelmezsse yolvarirsiniz başta saçma ve ilkerde sorun olmayacak bişey için elinizdekini kaçırmayın... sevgiyle kalın.
Daha ciddi bir şeyler seçilebilir ilk görüşme için, şahsen benle bu şekilde buluşsan çokta ciddiye almam seni ama genel olarak güzel üstün o ayrı tabi.
Vücudun çok hoş zarif ve arzulatici... Küçük kalça sıfır basenli incecik bacaklı kadınları arzulatici buluyorum Fakat giyimin çok ucuz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hangi semtte takılan insanlarsınız bu önemli. Ama sen böyle giyiniyosan ortam müsaittir heralde. O da seni bilerek senle buluşuyo. Olur bence bu kombin. He ben bu boyda etek hiç giymiyorum benim için açık kalıyor o ayrı.