AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
Benim de %80 eşyalarımın siyah. Bizimkiler çok sitem ediyor ama hiç taviz vermiyorum.
Bence düz renkler ve düz şeyler giyen erkekler daha çekici. Seviyorsa istediğini giysin.
Demekki huyu bu aynı rengi giymekten hoşlanıyor çokta karışma bence
Hangi renk.. Pembe, yavru ağzı, mor.. vs ise arkana bakmadan kaç 😉
aşkım alışverişe çıkalım falan de ya da şey dedirek ihtiyaçların yok mu seninde gel alışverişe çıkalım de orda bu sana yakışır falan hem belki çocuğun parasıyok hepsini sana yediriyor al ona
Her erkek aynı değilki mesela ben renk renk giyiniyorum?
Bak bu bentişörtlerimin 10 da 9u siyah 😂vazgeçiremezsin
Farklı renkte tişörtler hediye et giymezsen üzülürüm de.
Gidin beraber alışverişe. Denettir ona değişik güzel şeyler. Hoşuna gider bence.
Ona değişik bir renk hediye et ve alacağı zaman beraber gidin.
Bir erkeği en iyi bir kadın giydirir. Bunu bilir bunu söylerim. Ama sevdiği renkler olabilir
Benimkide öyle değişik değişik tişört alıp hediye ediyorum hediye olunca mecbur giyiyor 😂 en azından yanımda giyiyor
İşte beklenen cevapm😂 siz alın biz giyelim 😂
:) tebessüm ettirdi bu soru. Beraber alışverişe çıkın. Gözüne çarpan bir kıyafeti üstüne tutup ne kadar çok yakıştığını söyle. Aralarda hediye al. Hediye sonuçta atamazda.. böyle böyle dizersiniz dolabı😁
Yaa benimkinin de dolabında 4-5 tane düz siyah V yaka tişört var 😂😂😂😂😂 her seferinde kendime alıyorum eksilenin yeri doluyor bu adam nerden buluyor getiriyor anlamıyorum 😂😂😂 Malesef öyleler boşver paspal olmasın da.
O nu değiştirmeye çalışma aksi taktirde itici görünebilirsin tişort leri değiştireyim derken sevgilini değiştirmek zorunda kalabilirsin zamanı geldiğinde kendi farkına varacaktır
Bir sevgilim vardı zamanında takmıştı bir hırkaya ama devamlı giyiyordu hiç çıkartmıyordu birsürü kıyafetinin olmasına rağmen ameliyatla üzerinden çıkarttık sjjsjsu
Hahhaah ay yorumuna ne guldummmm
Sevdiğin bir renkte onun da giyebileceği bir renk tişört veya gömlek hediye edip bu renk sana çok yakışıyor gözüme daha bir yakışıklı gözüküyorsun diyerek onu manipüle edebilirsin
Aşkım niye aynı tişörtten 8 tane var farklı renker de alsana. Meselaa bence sana mavi çok yakışıırr 😘 böyle de ya da ona giymesini istediğin renkte tişört hediye al
temiz giyiniyorsa sorun olmaz. ama istiyorsan sen bi kaç tane hediye et
Küçük çaplı bir Acun etkisi yaratmak istedi demek ki
Düşük bütçeli acun Ilıcalı ndkckdos
Değişik şeyler giymesi gerektiğine sen mi karar verdin onun hayatı istediğini giyer karışmayın şu insanlara lütfen
Ence farklı renkler ya da modeller de çok iyi durur çok yakışır vücudun buna aşırı elverişli diyebilirsin
Deki tenine gore hangi renk gider onu aratır ilk once deki sana su renk cok guzel gider bu renk gıy de
Sen benim herseyimsin senin saçına sakalına herseyine karışma hakkim var lütfen şu tarzını degis diyebilirsin tatki bir dille😇
Neden karısıyorsunuz ki bırak aynı tonda giyinmeyi seviyorsa öyle giyinsin. Bana karısılmasını sevmediğim gibi karışmayı da sevmıyorum bu konuda.
O senin giyimine karışıyorsa sen de onunkine karışabilirsin. Karışmıyorsa istediğini giyebilir bence.
Birlikte alışverişe gidin ve hani ona göster deki bu sana çok yakılır falan diye bu şekilde sinyali verbeilriisn belki.
çift tişörtleri alabilirsin ya da bak bu çok hoş denemek ister misin de deneyincede çok beğendim de alır heralde
Hediye al ona hangi tişörtü beğendiysen içine de farklılıklar güzeldir:) diye not bırak, anlar o zaman.
Valla ben de sürekli siyah şeyler giyiyorum depresif ruh hali işte
vur ağzının ortasına iki tane sen acun musun lan de :d
İstemsiz çok güldüm buna hahdhjcjzjx
@esranıızzzxx valla yazarken bende çok güldüm :D
Sesli güldüm 😄😄
Neden değişik şeyler? Bir rahat bırakın istediğimizi giyelim. :)
Değişik renkler seni açıyor yakışıyor felan de iltifat et bence 😁
tişört alabilirsin hjediye olarak aa askım bak çok yakıştı bu renk böyle giy falan yap
Yemin ediyorum benimde öyle ya 😂 demekki seviyoruz ya 😂😂
peki o sana gelip aynı renk tonla rujun var diyor mu? xd ayrıca erkekler sade ve klaslardır. mesela sürekli siyah giyinen ve dolabı siyah tişört ve pantolon dolu olan erkekler vardır.
o senin giyimine karışmıyorsa sende ona karışma o karışıyorsa sende karış herşey eşit olsun
Ona farklı renk bi tişört alıp giy bak ne kadar yakışır filan de emin ol seni kırmaz😇
İstediğin bir rekte tshirt alıp ona giymesini rica edebilirsin seni kırmaz ve giyer diye düşünüyorum
İkna etme, nasıl mutlu olacaksa öyle giyinsin
Yav belki Batman adam nereden bileceksin? 😂
Canı öyle istiyor belki
İyi de sanane ki bundan ne istiyorsa onu giyer
Belki Acun'a özeniyordur
Beraber alış verişe çıkabilirsiniz
Değişime açık değil sanırım
Hediye al birkaç tane
Ben seninle uğraşamam - de ayrıl.
bırak nasıl rahatsa öyle kalsın
Zeki adamış ne giyecem derdi çekiyor hepsi aynı😀
Ona, "Dedem gibi giyiniyorsun" de.