AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
70-75A/B ise takma
Ama C kup büyük oluyor memede
Tak bence
Sen bu kadar bilgiye nasıl hakimsin dpwnxpwmd
@aybuvallaben çünkü meme uzmaniyim ben.
Doktora yaptim meme üzerine😝😅
Valla tebrikler 😂
@aybuvallaben içeri baksana utuz😅
... uyuz*
Takma özgür kalsın asılsın sallansın onlarında özgür olmak hakkı var
Bende takmıyorum çok rahatsız oluyorum sürekli çekiştiriyorum
kardesim zaman icinde sarkmalar olur cirkin gorunur birde merak ettim bralet nedir
3 gün sonra sarkmasını istemiyorsan tak, birilerin bakmasını, tahrik olmasını istemiyorsan tak
Yani tercih senin, dışarıda bakışlardan rahatsız olmaman için bol şeylet giyebilirsin
Ben de tam tersi takmayınca rahatsız oluyorum bazen bakkala sütyensiz çıkarken üstüme ceket bile giyince sanki herkes orama bakıyormuş gibi hissediyorum bide yürürken sallanması acı veriyor yürüyemiyorum bilmiyorum benim gibi olan var mı
O kadar büyükse destek kullanman lazım büyük meme iyidir ama yoruyo
Sanırım büyük memelerin var
Keşke olsa sürekli oynardım onlarla 😂😂😂😂
Görmemiş in malı olmuş misali
Ciddi misin ne oynaması?
Ne bilim elleyip dururdum meme sonuçta siz nasıl dayanıyonuz bilmiyorum
kıyamam yaaaaa sen takmasan da olur 75li memelerinle 😂😂
Sivilceler biraz büyük diyorsun. 😂
@bharcan şu yorumlara atlamaktan vazgeçin be
75 yazmış ama c cup a ya da b olsa küçük diyebilirdin bence
Aralarındaki fark ne?
A cup küçük C cup büyük
@Miroslava_Esra b yok galiba?
B orta gibi birşey sayılır (bence)
Benim bedenim değil diyorsun. 🤔😉
O benim bedenim ya da değil demedim ki bu da sizi alakadar etmez
Ben sadece göğüs ucu pedi kullanıyorum çünkü artık sıkıldım birşeyim sürekli beni sıkmasından
Yani. Hoppidi hoppidi olmaması için tak bence. Sütyen yerine ip askılı lambada tarzı bişey al onlar rahatsız etmiyor
Gerek var. Sütyen takmasanız memeniz sadece kıyafetinizin rengi olucak? o zaman çıplaklıktan ne farkı kalıyor.
Dik vurgusunu bittim yalnız Ahaha 🤣 🤣 🤣 takıp takmamak senin bileceğin iş. Kimse sana zorla tak ya da takma diyemez.
Göğüs ucu pedi tak satılıyor iç çamaşırı satan yerlerde pentide görmüştüm
merhaba, istemiyosan takma ama sokakta bir sürü abaza erkeklerin bakışına rastlayabilirsin
O onu göze alıyor bide beyaz giyer de yağmurda islanirsabak hele
Yani toplum açısından takılması gerek garip bir toplumumuz var ben de takılması taraftrı değilim bazen hiç çekilmez oluyor ama toplum da takmak zorunlu gibi bir şey
Sen takiyon mu
Takıyorum tabiki🤔
Rahatsız olmuyor mu
Bazen oluyor çok takınca alışıyorsun belli bir saatten sonra
Hiç takmmayi düşündün mu
Memeler baş kaldırmış memeler baş kaldırmış kavuşmuyor düğmeler 😂😂
Pardon da senin memelerinden bize ne? Resmen dikkat çekmek için yazmışsın. Bu kadar olur
Gerek yok ama toplum böyle olunca takmak zorunda kalıyorsunuz ister istemez
ay sonunda biri endişemizi anladı
Keşke elimden daha fazlası gelse ama bu kadar geliyor umarım bir gün herkes anlar sizin sütyeni zevkle takmadığınızı
Umarım 🥺
Buna olan inancımız ikimizin de sıfır ama Umut fakirin ekmeği
Takmamak çok ayıp ya ne o öyle erkeklere gösterme meraklisi gibi
Tabii ki önemli olan seni tercihin ama etraftaki abazanlara da dikkat et
yani gereklilik kısmı sana kalmış ama tak bence belli olunca kötü oluyoruz çünkü.
Bişey dilim mi evde hiç bişey takmıyorum 90b bekimki jndnd
Evde kim var @fatmahdb
Aile üyeleri
Kaç kişisiniz @fatmahdb
Odamdan çıkmıyorum 3 kişiyiz zaten
Neden çıkmıyosun odandan @fatmahdb
Ders çalışıyorum djndd
40 yaşında? @fatmahdb
Yaşıma takılma üye olurken salladım jdndjx
Kaç yaşındasın ki @fatmahdb
20 ne çok sordun ya
Ahahah @fatmahdb
90 beden vavvv çok iyi bee
Abazalar basmış burayı
istemiyorsan takma canım. görüntüden rahatsızsan yarım atlet alabilirsin. aynı görevi görüyor.
Çok şükür göğüslerim dik ve küçük nadiren takıyorum
Çok güzel kaç yasindasin
Bence var çünkü geç sağlık açısından hemde görüntü vermemek açısından sarma olasılığı çok yüksek ve meme başı gözükmesi çok yüksek sonuçta bi Rusya değiliz ki onlar kadar rahat olalım.
Saglik acisindan takmamak daha iyi diye biliyordum ben oyle degil mi? Ayrica geceleri uyurken bile takanlar var ve takilmamasi gerektigini okumustum oyle degil mi?
Metal olanlar zararlı şekil bozuyor ve gece bende hiç takmam çünkü vücut dinlemeye geçtiği zaman baskı yapıyor nefes düzenini bile bozabilir yatarken metalsiz daha iyi toparlayıcı baskısı yok
Zaten boyle olmali bencede hatta evde bile takmamiza gerek yok, saglik acisindan sutyenin bir faydasi yoksa ne gerek var ki takmasak daha iyi evde takiyor musun peki sen
Evde hiç takmıyorum gayet free 😂😂 ama dışarı çıktığımda mutlaka takıyorum
Göğüs uçları çok belirginse ve kıtafet üstünden çok olacaksa bence tak. Eğer sıkıntı olmaz diyorsan sen bilirsin takma ama birçok erkeğin hatta kadının gözü kayar
Sütyensiz görmek, istenmeyen duygulara yol açabiliyor...
İstenmeyen duygu gotunuze girsin
🤣🤣🤣
Takmadan dışarı çıkamıyorum hiç rahat edemiyorum sürekli ucu görünecek bişey olacak diye kendimi kasarak yürüyorum
çok rahatsızsan takmak zorunda değilsin senin bedenin ve senin kararın. Ama dışarıda dikkatli olmanı öneririm malum Türkiye🙄🙄
Bence gerek yok. İnsanların değil senin rahatlığın, senin fikirlerin önemli. Nasıl rahat ediyorsan öyle olmalı bence :)
Haklı olabilirsiniz bu konuda saygı duyarım fikrinize ama merak ettiğim bir konu , sarkma konusunda sorun yaratmaz mı peki sütyen takmamak?
Hayır sanmam. Mesela her gün düzenli masaj yapabilirsiniz göğüslerinize doğal yağlarla kremlerle vs. Arada takarsınız canınız istediğinde istemediğinde de takmazsınız.
Bugün çok şaşırdım, genelde kadın yorumcular sizin fikrinizde hep, takmak ya da takmamak sarkma ile alakalı değil diyorlar
Bunun için kullanılan göğüs bantları var onlardan yararlanılabilir :)
Göğüs bantları sütyen gibi dik durmasınımı sağlıyor yoksa göğüs uçları için olanımı anlattınız?
İki amaçla kullanılanı da mevcut piyasada
Bazen bende takmıyorum çünkü rahatsız ediyor cikarinca hafifliyor göğüslerim ama ucu biraz belli oluyor bol giyin
Ben halen sarkması konusunda düşünüyorum gerçekten sarkmayı engelliyormu?
Sütyen takmana bende dayanamıyorum. Çıkar fırlat artık su sütyeni.🤣
Belli olur abaza cok yoksa bence takmasanizda olurdu ama ne yazikki bu ülkede zor
Bu südyenin olayı ne tam olarak? Yani neden takılıyor? Göğüsler sarkmasın diye mi? Yoksa göğüs ucu belli olmasın diye mi?
Her zaman takılmasa da olur kıyafete göre durum değişir ama sağlık açısından takılmasının iyi olduğunu okumuştum.
ya takmayabilirsin tabi kim ne der ama ben uçlarının belli olmasını sevmiyorum mesela o görüntü hoşuma gitmiyo
Benim göğüslerim dik, uçları da zaten belli olmuyor sütyen takmasam. Takmıyorum genelde ama benim takmayınca takmadığım belli olmuyor.
Millet kimse bi şey diyemez demiş ama aşırı tahrik edici olur takmalisin
tahrik de ediyor zaten
Yere ve zamana göre değişir bence özel günlerde takmak gerekir diye düşünüyorum
Bence gerek var sağlıksız şekil alabilir ve bel ağrısı yapabilir
Olm ne uzatıyorsunuz? Takarsanız takın takmazsanız takmayın. Bu kadar basit
Göğüs bantları satılıyor sütyen takmak istemeyenler için Trendyol da pentide falan var
Takma canim sarkarsa sarkar yani nolcak
Zaten bebek oldugunda sarkicak
Rahatsiz ediyor
Haklsn
onu sen bilirsin canım bize kalırsa memelere özgürlük diye slogan atarız :)
Takmassanda olmuyor ki
Ben sütyensiz rahatsız oluyorum aksine
Fazlası meme kanseri yapar bilgine
Sarkıklığın yoksa takmana gerek yok nasıl rahatsan sal gitsin
Bence takmaya hiç gerek yok o kadar rahatsız bir şeyi neden takıyoruz anlamıyorum zaten
Ne alaka ise, Grup Vitamin'in "takmayacaksın, tak açacaksın" mottolu gazoz reklamı geldi aklıma :)
Silikonlar oluyo ucu gozukmesin diye onlardan al takma sutyen
Ucunda ne var göğüs uçları mı özel sadece yani
Nasıl rahat ediyorsan öyle takıl kimse bir şey diyemez
bence tak erkekler bakmasın diye söylüyorum ondan yani yoksa takmamak da güzel 😂😁
Ahh o kadar haklısın ki memelere özgürlük, sevmiyorum sütyen falan valla bıkkınlık geldi
Küçük olsa gerek yok derdim ama c büyük kanka takmazsan sarkabilir
Uçlarına bant yapıştırıp takmaya bilirsin öyle kullanan bir iki kişi görmüştüm gayet başarılı :)
Ben takmıyorum ikizler hep serbest 😂
Reis senin herseyin kolpa 😂
@persordinary Çok enerji dolusun hayata her cevabın pozitif ne güzel seninle canı gönülden arkadaş olmak isterdim
😂
Şekli, boyutu ne olursa olsun bu bir gereklilik değil. Toplumun bir dayatması. Takmayabilirsin bence.
Amaaan takma hatta al bir sıkı sporcu sutyeni onu tak cok daha rahat oluyor
Yok ya ne gerek olcak rahat ol
Gerek yok