Moda & Stil Siz nasıl nişanlık tercih ederdiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor KS nin bana gönderdiği bildirim üzerine güzel yüzümü göstereyim dedim. 😁 Şaka bir yana, bunlar işledigim nisanlıklar. Siz nişanınızda nasıl modeller ve renkler tercih ederdiniz. Fikirlerinizi Sultan hanıma bildiririm. 🥰Herkese hayırlı akşamlaar 💜 Siz nasıl nişanlık tercih ederdiniz? Cevapla İş Soruları Nişan Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
benxray Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Birinci baya iyi kesinlikle çok net tartışmaya kapalı 🤚 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bende onu cok begendmm 😍 Yorumla benxray +1 yıl Teşekkürleeeee 😄 Yorumla Soran +1 yıl Rica ederiiim 💜 Yorumla
ƘƲƦƬƘıԼıƇı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Öyle bir şeyin hayalini bile kurmam 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Deme böyle. Hayırlısı olacaksa olsun. 🙏 Yorumla ƘƲƦƬƘıԼıƇı +1 yıl Yok ya Bizim hayatımızda ne hayır ki Yorumla Soran +1 yıl Simdi oralara girersek cıkamayız. 😏 Herseyi hayra yormak lazim Yorumla ƘƲƦƬƘıԼıƇı +1 yıl 😊😊 Yorumla
regiss Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 72% +1 yıl baya güzel ikisi de. ikinciyi beğendim. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkr ederim Yorumla
UDixon Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Evleniyor musunuz yoksa :D 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayıır. İslemesini yapıyorum 😃 Yorumla
adropoflife Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Hayırlı olsun yeğenim 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok yok benim degil ben islemesini yapıyorum sadece 😊😊 Yorumla adropoflife +1 yıl Maşaallah. Benim kız kardeşim de modacı Yorumla Soran +1 yıl Ne güzeel 🥰🥰 Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Bu ne güzellik efenim 😅 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederim efendmm 😊 Yorumla
LoveAndEngineering Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 46% +1 yıl Tercih etmem, niye edeyim :D 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yani ilerde olursa sen hangi renk isterdin peki, sevgilin illaki sorar 😊 Yorumla LoveAndEngineering +1 yıl Nisan , dugun isteyen biriyle zaten olmaz :D Yil olmus 2021. Yorumla Soran +1 yıl Peki 😁😁 Yorumla
FIRTINA4561 Takip Et Xper 1 Yaş: 39 +1 yıl Yesil ve siyah gözü yormaz dinlendirir... kısacası ilk olan güzel... 1 0 Yorumla
TuğraAkıncı Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Mavi olan çok daha yakışmış @Lavinia_41 her renk ayri bir yakışıyor orası ayrı tabi 1 0 Yorumla
Pastacı89 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Nişanlılık bilmem de sen güzelsin 🙂🙂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaa tesekkr ederim. 🥰 Yorumla Pastacı89 +1 yıl 🙂🙂🙂 Yorumla
plstkDRcrrh Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Ama sana hepsi yakışmış 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkur ederim. 😊 Yorumla plstkDRcrrh +1 yıl Maşallah çok fit görünüyorsun Yorumla Soran +1 yıl 3 kızın pesinden koşturunca böyle oluyor sanırım 😇 Yorumla plstkDRcrrh +1 yıl 3 kızın derken? 😉 Yorumla Soran +1 yıl Kızlarmm 😊 Yorumla plstkDRcrrh +1 yıl Maşallah 😉 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkr ederm Yorumla plstkDRcrrh +1 yıl Ömürleri uzun bahtları güzel olsun inşallah Yorumla Soran +1 yıl Aminn insallah 🙏 Yorumla
EşofmanlıÇocukk Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Sen dikim mi yapıyorsun? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Üstündeki dantelleri teğelleyip, işlemelerini yapiyorum. Yorumla
Slim_Shadyy Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Birincisi daha çok yakışmış. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkr ederm Yorumla Slim_Shadyy +1 yıl Önemli değil. Birinciyi seç, pişman olmazsın.😏 Yorumla Soran +1 yıl Ben sadece taslarını isliyorum. 😊 Teslim etmeden giyiniyorum eksigi var mi diye 😁😁 Yorumla Slim_Shadyy +1 yıl Peki ozaman. Eğer olurda bigun, bi yerlerde reel olursak sana o elbiseden hediye edicem.😊 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkr ederim Yorumla
anticorr00 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl mavı daha guzel olmus ustunde 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen daha agır bir model Yorumla anticorr00 +1 yıl ewet sexyyyy Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mor olani sevdim☺ 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Senin hayallerindeki nisanlık var mı peki? 💜 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hic dusunmedim genelde gelinlik dusundum ama nisanlik boyle sade mor bir tarzda olabilir az tasli ve az simli☺ Yorumla Soran +1 yıl Guzel tercih 😊😊🥰 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelinlik ise prenses model ve gogus dekolteli☺ Yorumla Soran +1 yıl Hafif taşlı falan 🥰🥰 ayy nasıl gozumde canlandii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya cok tatli olur☺ mukemmel olur hatta Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl üstteki çok yakışmış 1 7 Yorumla keremkayar +1 yıl bu arada eline emeğine sağlık çok daha güzelleri giymek nasip olur inşallah sana Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederim. 😊 Yorumla keremkayar +1 yıl msaj kapatmışsın yazamadım :( Yorumla Soran +1 yıl Evet kapattm.. Yorumla keremkayar +1 yıl yapacak bişey yok sen nasıl istersen Yorumla keremkayar +1 yıl umarım yanlış bişey yamamışımdır sana karşı Yorumla Soran +1 yıl Yok baya yoruldum da ben. Yorumla
mrinciniyır Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Gayet basarili bence 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederim Yorumla mrinciniyır +1 yıl Ben 2 sinide çok beğendim Yorumla mrinciniyır +1 yıl Kıyafet dıkıyor musun sadece işleme mi yapıyorsun ki Yorumla Soran +1 yıl Sadece işlemesini yapıyorum. Ufak tefek tasarımlar model uzerinde birde. İmza gibi düsün 😊 Yorumla mrinciniyır +1 yıl T k p edebılır mısın bırsey sormak istiyorumda bu kıyafet konusunda Yorumla
En İyi Cevaplar