+1 yılMerhaba aslında kadınlar iç çamaşırı olmadan gezebilirler. Erkekler sütyen takmıyor ise kadınlar neden taksın ki? Maalesef sütyen toplumlar tarafından dayatılan bir eşya. Erkek de ki de meme kadında ki de sonuç itibariyle. Ülkemizde buna karşı ve ağzının suyu akmış gibi bakanların bakmasının sebebi hem kadını cinsel obje olarak görmeleri hem de ayıp olarak görmeleridir. Yine aslında kadınlar kıllarını da almak zorunda değil ama zamanında jilet markası bunu öyle bir pazarlamaya çevirdi ki kadınların artık kıllarını almak zorunda olduğu görüşü benimsendi. Aynı bunun gibi sütyen takmakta. Birileri empoze ediyor. Başka ülkelerde kadın cinsel obje ya da sapıklık gözü ile bakılmadığı için kimse kimseye karışmaz ve normal gelir. Çünkü herkes istediğini giymekte özgürdür. Bu Türiyenin ahlakı kadınlarda aramasından başka bir şey değil. Üstsüz denize girerler ama kadın memelerini kapatacak şeyler giymek zorundadır. :D çok ''bu ne yaman çelişki ''içeriyor. Kadınların memesi neden büyüktür ya da erkeklerden farklıdır? Çünkü doğurganlık özelliği vardır. Süt üretebilmesi için vardır. Bunun dışında erkeklerin memesi ile aynı özelliktedir. Bence sütyensiz gezebilirsin. Ülkenin bazı tabuları yıkması ve farklı bakış açısı ile bakması gerekiyor. Kim ne der diye düşünme. BIKTIK ARTIK BÜTÜN GÜN SIKAN SÜTYENLERDEN, BIKTIK İZ BIRAKAN SÜTYENLERDEN! HER MEME GÜZELDİR. SARKIK, ÇATLAKLI, BİRİ BÜYÜK BİRİSİ KÜÇÜK BOYUTTA, RENKLERİ FARKLI, BİR MEMESİ OLMAYAN KADINLAR. BÜTÜN BU ÖZELLİKTE Kİ MEMELER GÜZELDİR. GÜZELLİK KALIPLARI, AHLAK BEKÇİLİĞİ, CİNSEL OBJE OLARAK GÖRÜLMEK SON BULSUN. ÇIKART TATLIM SÜTYENİNİ KİMSE KARIŞAMAZ! <3 <3
44 Yorumla- +1 yıl
Ulan bizim sizin gibi mememiz mi var delirtmeyin adami cehalet akiyor resmen
- +1 yıl
@marslijokeer İşte bende senin yobaz görüşünden bahsettim yukarıda. Yine okuyup kendini daha iyi anlayabilirsin. İyi günler. :)
- +1 yıl
Hepsini okumadim bir iki cumle yetti ne kadar cahil oldugunu kanitladin sana da iyi gunler 😊
- +1 yıl
Tebrik ediyorum sizi daha güzel yorumlanamazdı 👏👏✨
En İyi Cevaplar
+1 yılGiyebilirsin tabiki kime ne, sana bakan kadınları obje olarak gören Abaza’lar , sapkınlar utansınlar özgüvenli ol istediğin kişi ol başkalarına göre yaşama.✨
00 Yorumla
Moda & Stil konusunda 406 cevap paylaştı. Her şekilde dikkat çekersin Türkiye de kız olman yeterli
10 Yorumla
Yurt dışında pencereye perde çekmemek, parklarda yiyişmek, 18 yaş altı cinsel birliktelikler de normal... Yurtdışı demek her boku doğru yapıyor demek değil ki.
Burada bakmalarının sebebi sütyensiz gezenin az olması. Avrupada olduğu gibi çoğu kadın burada da sütyensiz gezsin burada da normal olur. Aynı şekilde avrupada çoğu kadına sütyen tak, takmayanlara mal gibi bakarlar. İnsanın doğası bu. Coğrafya fark etmiyor00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
Bende bu soruyu sık sık düşünüyorum ve çok bol giyinmeme rağmen bu soru yüzünden rahat olamıyorum. Erkekler, kızlar neredeyse çıplak dolaşıyorken bütün hatları bu kadar meydandayken sütyen giymeyen kadına neden hazır değilsiniz ülke erkekleri olarak?
00 YorumlaHangi yirtdisiymis orasi? 6 farkli ulkede en kalablik yerlerde gezdim tozdum hic gözume carpmadi... sahil ve orman partileri haric.. orada sudyeni birak memelere özgurluk deyip ustsuz takilan kizlar doluydu yalan yok 😅
00 Yorumla
+1 yılGece disariya cikiyorsan doguda yasamiyorsan ozellikle egedeysen cok normal ben asiri sık giyinirsem çıkarim vallaha kimse de bir sey diyemez
20 YorumlaSütyen'in asıl amacı kadınların göğüsleri daha fazla sarkmasındır aslında ama ülkemizde ya da coğrafyada farklı amaç ve emeller için kullanan çok kız var
00 Yorumla
+1 yılBunu önemsemiyorum türban giyende çok dikkat çekiyor kara çarşaf giyende normal giyinsende açık giyinsende. Zihniyetler değişmedikçe ne giyersen giy çok dikkat çekersin.
00 Yorumla
+1 yılTürkiyenin böyle olmasının nedeni cinsel açlık ve cahilliktir. halbuki insan insandır vücudunu oluşturan tüm parçalar ile hürdür bunu bilmez buranın insanı etek giyene or... u başını kapatana namuslu denir yani balık baştan kokmaz balığı önyargılar kokutur. yani gezme ne zamanki insanlar sana baktığı zaman kız kardeşini veya annesini hatırlar işte ozaman istersen hiçbirsey giyme:NOT Türk erkeklerinin cinsel açlık nedenini birazda kendinizde arayın
00 YorumlaModa & Stil konusunda 400 cevap paylaştı. Bence bu normal bir şey olarak görülmemeli. Her şeyin bir oluru vardır sonuçta.
33 Yorumla- +1 yıl
kanka bunlara göre nerdeyse çıplak dolaşıp cinsel obje olmak özgürlük
- +1 yıl
aynen bende sinir oluyorum
Ya siz neden avrupaya ozeniyorsunuz. Sizin kendi özünuz yok mu
30 YorumlaBende bazen geziyorum uclari belli olmazsa sikinti olmaz
37 Yorumla- +1 yıl
Seninkiler belli olmuo galiba
- +1 yıl
Seninkiler belli oluo mu büyük mu
- +1 yıl
Kaç beden
- +1 yıl
Küçükmüş evet baya
+1 yılTürkiye yani abaza sapıkların ülkesi.. erkeklerin yorumlarından belli zaten biri "ben görsem ır. spı derim" yazmış. Yobaz abazalar kaşşşarlar
10 Yorumla
+1 yılAhh ahh ben de alıştım takınca afakanlar basıyor erkeklerin yüzünden çile çekiyoruz öküz gibi bakacaklar diye ne saçma ya
10 Yorumla
+1 yılKomple çıkarırsan daha çok dikkat çekersin.
Ama bak bu soruyu sorarak cok kişinin dikkatini çekmişsindir🌼10 Yorumla
+1 yılHani milletin gözüne sokup ilgi çekmek için giymemek basitliğe kaçıyor
20 Yorumla
+1 yılMantıklı değil ayıplarlar
Ama diyorsan ki elalem degil ellialem ayıplasa umrumda olmaz dersen sen bilirsin00 Yorumla
+1 yılYoo yirtdisinda da çok sapık var istersen gez istersen gezme bu sefer de kadın oldugun için bakacaklar hejsbss
00 Yorumla
+1 yılNe birine gerekmedikçe bakarım ne de röntgencilikten anlarım. Birinin sütyen takıp takmaması ise, beni zerre ilgilendirmez.
00 YorumlaABD'de özellikkle yazın birçok kız sütyen takmıyor. Ve ne zaman klimatize ortama girseler, soğuktan olsa gerek, hemen meme başları kabarıyor :P
00 Yorumla
+1 yılYurt dışı günlük siqişiyor, hepsi karıya kıza doymuş. Bizim memleket daha ona hazır değil...
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılNiye yani amaç ne şu sutyenle olan derdimiz bi bitmedi
10 Yorumla
+1 yılHele ince biși giyersin dikkat ⚠ çekmek zirve yapar
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yılEvet dikkat çekiyor tabikide belli oluyor yürüdükçe goguslerin çok hareket eder
11 Yorumla- +1 yıl
Bu rahatsızlık ve kontrol dışına çıkma hissi yaratmıyor mu
+1 yılTurkiye de sutyenli bile gezsen dikkar cektircek bise bulunuyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAfedersin de şapşal mısın? Buraya böyle bi soru soruyorsan ciddi değilsindir zaten, ilgi çekmek için herhalde
21 Yorumla- +1 yıl
Bencede. Umarım mememi beğenirsiniz demek istedi gibi geldi
Benim ilgimi çekmiyor ciplaklik
Burada plajlarda bolca var meme...00 YorumlaYurdışındada normal değl kabaran şeyler dikkat çeker
00 YorumlaÇok dar giyersen zaten istemsizce dikkat çekersin.. Biraz bol giyersen çokta dikkat çekmezsin.
00 YorumlaTürkiye böyle çünkü çocuk yaştan itibaren yanlış yetiştiriliyoruz
06 Yorumla- +1 yıl
Doğru yetiştirilmek nasıl peki anlatırmısın? Çocuğumu senin önerine göre yetiştiriyim.
- +1 yıl
@DerinlerdenBirisi bu çok ciddi bir karar. yine de söylediklerimi tavsiye olarak alınız zira mutlak doğru değil.
cinsellik eğitimi hiç verilmediği gibi, cinselliğin bir suç olduğu ve sakınılması gerektiği söyleniyor ve bastırılmış duyguların travma yaratması ilkesi gereği ileriki yaşlarda sapkınlık, abazanlık veya aseksüalite gibi durumlar oluşuyor. benim gözlemim böyle bence ergenliğe yakın yaşlarda bunlar anlatılmaya başlanmalı diye düşünüyorum. - +1 yıl
Kimse cinselliği suç ya da sakınılması gerektiğini söylemiyor. Senin dediğin bu dayatmalar doğu illerinde kaldı.
Çok rahatsız edici olır bakıyorlarmı bakmıolarmj hoş değil
00 YorumlaMeme ucuna yara bandı yapıştır, ucu belli olmadığı sürece sorun yok
00 YorumlaBelli olursa salyası akan erkeklere karşı dikkatli ol 🥺🥺🥺🥺🥺
00 YorumlaModa & Stil konusunda 520 cevap paylaştı. Bu biraz da fiziksel ölçülerine göre değişir.
Kimisinde dikkat çeker kimisinde çekmez.00 Yorumla
+1 yılHerkes herkesin zaten memelerine bakiyor. Isteyen istedigini giyer. O senin kendi dusuncennn
00 Yorumla
+1 yılAslında kime ne dicem ama memleket şimdilik buna müsait değil gibi 😊
00 Yorumla
+1 yılButun dunyayi gezdim hicbir yerde normal degil, bu teshircilik baslangici)
013 Yorumla- +1 yıl
Senin dünyadan kastın konya falan herhalde
- +1 yıl
@Minnoşumbne evet japonya, amerika, guney afrika, almanya, hollanda vb heryer konyaya bagli)))))
- +1 yıl
Yobaz bir salksın.
- +1 yıl
@Minnoşumbne sende hayalperest bir dangalak
- +1 yıl
Yobaz
- +1 yıl
@Minnoşumbne ben solemesemde biliyosun d ile basliyor))))))
- +1 yıl
Yobaz.
- +1 yıl
@Minnoşumbne cocuk
- +1 yıl
Yoobaz abazaa
- +1 yıl
@Minnoşumbne hatatim cocuuum abaza olan sensin, yok mememin ucunu gosteriim, yok 7 duvel gorsun, ben abaza olsam sana asilirdim, bense sana atiyorsun diyorum, dimi cemisgezekli ergen kurbagam)
- +1 yıl
Abaza
- +1 yıl
@Minnoşumbne muhattap olmuyorum
- +1 yıl
Tm abaza
Her yer bir olmuyor, dikkat et kendine özgürsün tabi ama rahatsız ederler
00 YorumlaSeni eskort sanarlar peşinde on kişi pervane olur isterler senden
00 YorumlaModa & Stil konusunda 827 cevap paylaştı. Ölçüsüne bağlı 😊😊 birde uçları belli olursa dikkat çeker 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMeme ucuna bağlı meme ucun çok belli oluyorsa dikkat çekebilir meme ucu bantları var onlardan kullansana
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılSen kızını sütyensiz yolla... Midene de dikkat et..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGöğüs ucunu kapatan bant türü şeyler var ondan takarsan rahat rahat gezebilirsin. Tabi yere edilmediğin sürece
00 Yorumla
+1 yılgezersen gez bunun cevabnı sen de ben de biliyoruz.
s@l@k ayağına saf ayağına yatan kızlar çok itici35 Yorumla- +1 yıl
o kadar haklısın ki hnşshklşghf
- +1 yıl
bir de gizliden soruyor ilgi istiyorsan gizliyi kapa mesaj kutunu aç böyle ilgi gelse ne gelmese de iğrenç
- +1 yıl
aynen öylee, bunu bilmicek bi kız yani ne bileyim resmen ilgi istiyor hgnşfklhşgf
- +1 yıl
ben gibi düşünen başka birini daha bulmam sevindirdi :D
- +1 yıl
Bu TüRKiYe NiYe BöYLe YiAaAaAAaAaaAaaAa
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstediğin gibi gez kimse birşey diyemez. Ben öyle yapıyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani dikkat çekiyor tabiki ama takma bence. Zaten her türlü bakıyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer göğüslerin büyükse belli eder olur olmaz herkesin gözü sana dikilir.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Büyüklüğüne bağlı ama kücükte olsa ülke hazır değil buna adamlar ördek, damacana ne bulursa yapıyorlar senın sordugun soruya bak
00 Yorumla
+1 yılTürkiyeyi yapacağınız günaha bahane etmeyin. İranda yaşayanlarda Türkiyedeki hayata özeniyorlar. Ne yapmak istiyorsan yap kafana silah dayayan yok
10 YorumlaModa & Stil konusunda 9,2b cevap paylaştı. Dikkat çekebilir ama insanları umursamak zorunda değilsin
00 YorumlaAğa nasıl. rahat edecen çıplak geziyi gibi ben asla evde bile sutyeniz gezemiyorum ne diyiim
10 Yorumla
+1 yılŞu görüntünün nesi güzel?
Uçları görünüyor hafif sarkık ayrık
Nasıl rahat ediyorsunuz10 YorumlaYurtdışında da normal değil. Şehre göre ortama göre değişir.
10 YorumlaBen çoğu zaman takmam kimse de umurumda değil
41 Yorumla- +1 yıl
İnşallah yolumuz seninle kesişir
+1 yılDikkat çekersin ne demek bütün kaplan aslanlar seni yer
00 YorumlaHayır ya. Yazın südyen mi giyilir ölür insan. Bence dışardakileri boşverin.
00 YorumlaYurtdışında herşey normal reşit olduktan sonra onlarda normal mi senin için ya da ülkemiz için?
00 YorumlaLüks bir arabaların olduğu yerde klasik dikkat çeker 😊
00 YorumlaYani. Bir de tavsiyem yağmurlu havada hiç gezme dikkat tavan yapar😁
00 Yorumla
+1 yılOs. bu detim ben sahsen. Yirtfisinda olsam normal derim.
00 Yorumla
+1 yılben geziyorum hem de Üsküdar'da
311 Yorumla- +1 yıl
Daha 15 yaşında olduğun için olabilir mi
- +1 yıl
Allahım bunlar ne böyle
- +1 yıl
15 bile olmayabilirsin
- +1 yıl
of
- +1 yıl
küçük gösterdiğimi biliyorum ama 9 gün sonra 22 olacağım
- +1 yıl
15 değilsen de 27sindir be
- +1 yıl
22
- +1 yıl
Yok artık
- +1 yıl
Gerçekse de özür dilerim
- +1 yıl
27 yazmışım, 17 olacaktı
- +1 yıl
22
siyasal islamın bizi getirdiği nokta bu...
20 Yorumla
+1 yılSözde Müslüman ülkesi ya burası ondan
20 Yorumla- Devamını Gör (110)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım