Yüzüm çok güzel değil beyaz tenliyim cillerim kizarikliklarim var siyah noktalar vs bir de pullNma oluyor dışarı çıkarken sadece gunes kremi sürüyorum cildim çok kötü durur mu bu şekilde cildim fotodakigibj. Gunes de daha çok beyaz ve kırmızı parlıyor tabi
Makyajlı sahte bir yüzle dolaşmak asıl en büyük hatalardan biri. Düğün olur, ciddi bir gün olur ya da kocan için makyaj yaparsın ya da canın o gün makyajlı gezmek ister yaparsın ama hep makyaj, hep makyaj, makyajsız dışarı çıkmıyorsun, özgüvensiz biri gibi, tabuları yıkamamış bir insana dönüşüyorsun. Biz erkekler makyaj yapmıyoruz ve kimse de bundan çekinmiyor. Kadın niye hep daha güzel olacak diye, kendini daha huzurlu hissedecek diye sürekli makyaj yapıyor. Takmayın kafanıza bu kadar. Çirkin olan onların kalpleri, onların düşünceleri. Bir kadın sizin gözünüzün zevki için makyaj yapmak, kollarındaki, bacaklarındaki kılları almak zorunda değil. Doğal olan her şey güzeldir. Güzelliği sahte şeylerle kapatmayın.
Hayır. Makyaj bir maske aslında. Yüzünü, kusurlarını kısaca kendini saklıyorsun herkesten. Gerek var mı gerçekten? Olduğun gibi çillerinle, duygularının yüzünde bıraktığı izlerle sensin. Güneşte, utançta kızaran kendi rengini ele veren yüzün sen. Makyajla, kremle kapatırsan kendin olmazsın ki. Yapma bunu, yüzünün inanılmaz hatları olmasına gerek yok. Doğal olsun, yaşamın izlerine rastlayabilelim kafi.
Bu mükemmel olma işini kim aşıladı bize? Kusurlarını kalem ile çizip efekt veren var😂😅yıkama, nemlendirme rutini ile sağlıklı bir görüntüyü de çok kolay yakalarsın bir kusurun yok🦦🤘🏻