Moda & Stil Giyimim nasıl sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ben böyle kapanıyorum. Genelde siyah beyaz giyerim. Böyle bi giyimden hiç şaşmadım ve bol giyerim.. hırka içine bluz altına etek ve spor ayakkabı.. sizce nasıl? Mutlaka koyu siyah çorap kullanırım bacaklarım gözükmez.. Giyimim nasıl sizce? Cevapla Ayakkabı Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
pllyna Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Ben beğeniyorum böyle çok şık oluyor kapalı kadınlar bu tarzla.Sadece etek kumaşı parlak bir kumaş olmamalı. 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Sade her zaman hoş.. Yorumla pllyna +1 yıl Evet aynen Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Gayet TatlisSadece bone kullanSaçın gözükmesin...Bir de parlak cancanlı renkleri seçme lütfen...Sade ve zarif olsun tercihin 1 0 Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Gayet güzel ve hoşBayramın Mübarek Olsun Abla <3 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağol ablam 💙 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Belin belli olur ama mesela ben ferace giyiyorum ve hic bir yerim belli olmuyor bileklere dikkst etmek gerek ve sali omuzlara dogru yapmak 0 0 Yorumla
felsefikcii Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Güzel ama tek anlamadığım kapalılarda bacak neden gözüküyor yani neden eteği yukarı doğru çekme gereksinimi hiisediyorşar 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ben kapalı çorap giyerim bacağım gözükmez.. bende anlamıyorum gostereni🤷🏻♀️ Yorumla felsefikcii +1 yıl Eşimde kapalı lakin çorabı bile gözükmez ama etrafımızda çok var görüyoruz bacak açık üst taraf dar yani neden Yorumla Soran +1 yıl Amaç farklı belki de.. Ben sadelikten yanayım.. Yorumla felsefikcii +1 yıl Evet doğrusunuz bencede amaç farklı ve söyleyince de hemen üste çıkıyorlar maalesef Yorumla Soran +1 yıl Allah ıslah etsin diyorum artık Yorumla felsefikcii +1 yıl Ben islahıda geçtim neleri gördük neleri allah akıl versin ne deyim bir iki olaya şahit oldum da iğrendim Yorumla
Cangrkkegk Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Hoş bence etek azcık daha kısa olabilir çok kesmesin diye diyorum 0 0 Yorumla
Bihtoziyagil Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Her fizikte böyle güzel durmuyor ama 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende böyle duruyor Yorumla
NoluyooYa Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Gömlekli olanı beğenmedim diğeri güzel 0 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 343 cevap paylaştı. Güzel 2 0 Yorumla
bayben06 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl O bacak niye görünüyor ki tesettürde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Normalde olmamalı bende olmuyor şükür ama başkasına anlam veremiyorum Yorumla bayben06 +1 yıl Bazıları moda için yapıyo çok saçma kuzenimden biliyorum kapalımı açıkmı belli değil kız Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. gayet güzel 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 595 cevap paylaştı. Çok hoş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben beğeniyorum böyle çok şık oluyor kapalı kadınlar bu tarzla.
Sadece etek kumaşı parlak bir kumaş olmamalı.
Sade her zaman hoş..
Evet aynen
Gayet Tatlis
Sadece bone kullan
Saçın gözükmesin...
Bir de parlak cancanlı renkleri seçme lütfen...
Sade ve zarif olsun tercihin
Gayet güzel ve hoş
Bayramın Mübarek Olsun Abla <3
Sağol ablam 💙
Belin belli olur ama mesela ben ferace giyiyorum ve hic bir yerim belli olmuyor bileklere dikkst etmek gerek ve sali omuzlara dogru yapmak
Güzel ama tek anlamadığım kapalılarda bacak neden gözüküyor yani neden eteği yukarı doğru çekme gereksinimi hiisediyorşar
Ben kapalı çorap giyerim bacağım gözükmez.. bende anlamıyorum gostereni🤷🏻♀️
Eşimde kapalı lakin çorabı bile gözükmez ama etrafımızda çok var görüyoruz bacak açık üst taraf dar yani neden
Amaç farklı belki de.. Ben sadelikten yanayım..
Evet doğrusunuz bencede amaç farklı ve söyleyince de hemen üste çıkıyorlar maalesef
Allah ıslah etsin diyorum artık
Ben islahıda geçtim neleri gördük neleri allah akıl versin ne deyim bir iki olaya şahit oldum da iğrendim
Hoş bence etek azcık daha kısa olabilir çok kesmesin diye diyorum
Her fizikte böyle güzel durmuyor ama
Bende böyle duruyor
Gömlekli olanı beğenmedim diğeri güzel
Şık bir giyim tarzıymış.
Annemin aradığı gelin
Güzel
Güzel görünüyorlar:)
Bence hakkini veriyorsun
Güzel bence uzun kapalı giymektense bu daha iyi
Çok şık ve zarif olmuş
O bacak niye görünüyor ki tesettürde
Normalde olmamalı bende olmuyor şükür ama başkasına anlam veremiyorum
Bazıları moda için yapıyo çok saçma kuzenimden biliyorum kapalımı açıkmı belli değil kız
Çok güzelsin
Bence gayet hoş
Gayet sevimli
gayet güzel
Güzel
süper bence
Hoş bir giyim tarzı.
harika şık
Bayaaaa hos
Çok hoş
Güzel