Moda & Stil Giyim tarzım nasıl sizce? burkis06 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Sizce kaç yaşında duruyorum? Giyim tarzım nasıl sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ManFashionOne Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 31 +1 yıl Gayet cool görünüyorsun kardeşim. Modadan anladığın belli, uydurmuşsun her şeyi. 0 1 Yorumla burkis06 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Bence giyim tarzı iyi bro 0 0 Yorumla
Ayaşmm_ Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Senin sorularını göre göre seni rüyamda görecem galiba 😂 0 10 Yorumla burkis06 +1 yıl Farklı bir strateji uyguluyorum Ayaşmm_ +1 yıl Bu saatte enerjinize hayran kaldım ndnd burkis06 +1 yıl Sen çabuk yaşlanmışsın moruk Ayaşmm_ +1 yıl Uykum var oğliim ndndn burkis06 +1 yıl Gerçekten kafanı yastığa koyar koymaz uyuyabilecek kadar derdin yokmu? Ayaşmm_ +1 yıl Derdim var şimdi ama çok saçma dertler bu dünya komple saçma geliyor orası ayrı burkis06 +1 yıl Cok fazla sorgulama ateist olup çıkacan başımıza Ayaşmm_ +1 yıl Yok imanlıyım çok şükür 😂 burkis06 +1 yıl Benim çok düşündüğüm şeyleri sende düşünüyorsun o konu hakkında tartışmak istermisin Ayaşmm_ +1 yıl Hangi konu
melina_97 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çok özel bir tarz göremiyorum. Ama güzel. 0 7 Yorumla burkis06 +1 yıl Nasıl tarz yapabilirim Yorumla melina_97 +1 yıl Her gün mü böyle simsiyah giyiniyorsun? Genel olarak tarzın nasıl bilmiyorum. Ben buna yorum yaptım sadece. Tamamen siyah, genel olarak bir çok insanın giydiği bir tarz tshirt pantolon. Yani bundan dolayı özel bir şey göremedim dedim. Yorumla burkis06 +1 yıl Ya giyimden pek anlamıyorum neler giysen güzel durur sence Yorumla melina_97 +1 yıl Pinterest erkek giyimlerine göz atabilirsin, çok güzel tarzlar çıkıyor genel de. Yorumla burkis06 +1 yıl tamam teşekkür ederm Yorumla melina_97 +1 yıl Rica ederim Yorumla melina_97 +1 yıl Şu an ki giyimin de kötü değil bu arada Yorumla
Eveleen Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Fazla karanlık 0 1 Yorumla burkis06 +1 yıl Yok be Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 468 cevap paylaştı. Sanırsın zara mankeni 0 5 Yorumla burkis06 +1 yıl Neden öyle dedinki Yorumla Cemrekaya701 +1 yıl Övdün kanka anlamadın Yorumla burkis06 +1 yıl Teşekkür ederim alışık değilim övülmeye hagaha Yorumla Cemrekaya701 +1 yıl Neyse fazla övgü ego tatmini yapar jsfiejdow Yorumla burkis06 +1 yıl Öv öv az egodan bisey olmaz 😊 Yorumla
Canindancancan Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Iyi ama ben markalı giyimleri sevmiyorum 0 9 Yorumla burkis06 +1 yıl Neden Yorumla Canindancancan +1 yıl Bilmem kendini bisey sanıyorlar gibi geliyor Yorumla burkis06 +1 yıl Ben hoşuma gitti diye aldım ya indirimdeydi Yorumla Canindancancan +1 yıl tamam giy sen arada:) Yorumla Canindancancan +1 yıl Avrupa'da yaşıyorsun galiba Yorumla burkis06 +1 yıl Hayır neden öyle desin Avrupai bir duruşummu var Yorumla Canindancancan +1 yıl Ever giyimin duruşun. Ben Avrupa'da yaşıyorum da, öyle benzettim demek. :) Yorumla burkis06 +1 yıl Nerde yaşıyorsun Yorumla Canindancancan +1 yıl Almanya Yorumla
Wjej3j3j322j Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Mont giyilen havada güneş gözlüğü takmak? 0 0 Yorumla
yeahnofeelings Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Günlük bi kombin pantalon tshirt yani 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gayet cool görünüyorsun kardeşim. Modadan anladığın belli, uydurmuşsun her şeyi.
Teşekkür ederim
Bence giyim tarzı iyi bro
Hallo,
Cool
Merci.
Senin sorularını göre göre seni rüyamda görecem galiba 😂
Farklı bir strateji uyguluyorum
Bu saatte enerjinize hayran kaldım ndnd
Sen çabuk yaşlanmışsın moruk
Uykum var oğliim ndndn
Gerçekten kafanı yastığa koyar koymaz uyuyabilecek kadar derdin yokmu?
Derdim var şimdi ama çok saçma dertler bu dünya komple saçma geliyor orası ayrı
Cok fazla sorgulama ateist olup çıkacan başımıza
Yok imanlıyım çok şükür 😂
Benim çok düşündüğüm şeyleri sende düşünüyorsun o konu hakkında tartışmak istermisin
Hangi konu
Çok özel bir tarz göremiyorum. Ama güzel.
Nasıl tarz yapabilirim
Her gün mü böyle simsiyah giyiniyorsun? Genel olarak tarzın nasıl bilmiyorum. Ben buna yorum yaptım sadece. Tamamen siyah, genel olarak bir çok insanın giydiği bir tarz tshirt pantolon. Yani bundan dolayı özel bir şey göremedim dedim.
Ya giyimden pek anlamıyorum neler giysen güzel durur sence
Pinterest erkek giyimlerine göz atabilirsin, çok güzel tarzlar çıkıyor genel de.
tamam teşekkür ederm
Rica ederim
Şu an ki giyimin de kötü değil bu arada
Fazla karanlık
Yok be
Sanırsın zara mankeni
Neden öyle dedinki
Övdün kanka anlamadın
Teşekkür ederim alışık değilim övülmeye hagaha
Neyse fazla övgü ego tatmini yapar jsfiejdow
Öv öv az egodan bisey olmaz 😊
Iyi ama ben markalı giyimleri sevmiyorum
Neden
Bilmem kendini bisey sanıyorlar gibi geliyor
Ben hoşuma gitti diye aldım ya indirimdeydi
tamam giy sen arada:)
Avrupa'da yaşıyorsun galiba
Hayır neden öyle desin Avrupai bir duruşummu var
Ever giyimin duruşun. Ben Avrupa'da yaşıyorum da, öyle benzettim demek. :)
Nerde yaşıyorsun
Almanya
Mont giyilen havada güneş gözlüğü takmak?
Günlük bi kombin pantalon tshirt yani
İyi iyi