Moda & Stil Giyim tarzım sizce nasıl? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Gündelik ve sade , fazla dikkat çekmesin istiyorum. Mesela bir kafeye oturunca montumu çıkarıyorum. Giyim tarzım sizce nasıl? Cevapla Mont Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Normal. Gözümüzün görmeye alışkın olduğu kombinler. 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu kombinde değiştirilmesi gereken bir kaç şey var, beğenmedim açıkçası bir de giydiğin crop yeterince dikkat çekici ve bu kombinle orantısız olmuş. 0 0 Yorumla
Kuşadali88 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Artık herkes bu stilde giyiniyor fabrikadan çıkmış gibi😄 2 0 Yorumla
Parçalayıcı Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Bu halinle bile dikkat çeken bir durumun var. Montu çıkarınca iyi mi olur kötü bilmem görmem gerek 0 0 Yorumla
gonegirl_ Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Skinny jean yerine mom ya da straight jean daha iyi olabilir bence 1 1 Yorumla Halilly +1 yıl Bencede 😅 Yorumla
GöbekRakısı Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Giyim tarzında çok güzel sen kendin de çok güzelsin 1 0 Yorumla
Tolgamx Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kot pantolon tam gözükse iyi olur du kot pantolonunda popon nasıl duruyor 1 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bence son derece dikkat çekiyorsundur bacım. Kandırmayalım birbirimizi 1 0 Yorumla
Yzlmm Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Bulunduğunuz mekân ve yere göre değişir bu kıyafet ile dikkat çekip çekmemek 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Moda & Stil konusunda 944 cevap paylaştı. Çanta saçma olmuş. Dikkat çekmesin demişsin de dikkat çekersin öyle. 1 0 Yorumla
Remulo Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 73% +1 yıl Herşeyi bıraktımda çantanın üstündeki mav şeye takıldım ben o neki?:) 1 0 Yorumla
filiz8900x Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Bence gayet iyi yorumlarda niye o kdr değişik şeyler denilmiş. çokmu düzgünsunuz acaba. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Pantolonun bel kısmı yanlış boyda biraz daha üstte dursa iyi olur. Sanki düşük bel gibi durarak çirkin bir görüntü oluşturmuş. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl soru şimdi oldu.. . fizik gzl. tamamen soyunsanda kimse dur demez. 1 0 Yorumla
aassddsa Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Memene kadar açık göbeğinle hiç dikkat çekmiyorsun emin ol 1 0 Yorumla
efsun_alatav Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Bence çok demode duruyor ama genede sen bilirsin senin zevkin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İçindekinin yarısı yok dikkat çekmesin diyosun 4 1 Yorumla Soran +1 yıl Çıkarınca dikkat çekebilir Yorumla
ladymelo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 519 cevap paylaştı. Herkes böyle giyiniyor şimdilerde? 2 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Üşümüyormusunuz ya öyle göbek açıkta 1 1 Yorumla Richardgör +1 yıl Ayakkabı seçimini düzelt yeter Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Mon çıkarsa mal meydan olur dikkat ceker 1 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Dikkat çekmek istemiyorsan içine bir şey git bebek 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 896 cevap paylaştı. oldukça zevkli ve cesurca 0 0 Yorumla
DişiAslanlarDiyârı Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kot 👖 pantolon hiç ama hiç olmamamış. 🤧 0 0 Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 311 cevap paylaştı. Ozaman daha fazla dikkat çekersin 0 0 Yorumla
ayyıldızgökyüzü Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Gayet iyi 2 1 Yorumla ayyıldızgökyüzü +1 yıl Deri montunu çıkarma bence, yoksa çirkin durur içinde ki Yorumla
Elmaseverim Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Kesin istemiyosundur o yüzden göbeğin açık kanka 2 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. başarılı 1 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Moda & Stil konusunda 974 cevap paylaştı. Fena değil 1 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 424 cevap paylaştı. Süper harika 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Moda & Stil konusunda 312 cevap paylaştı. Karini kapat derim 0 0 Yorumla
cottoncannddy Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Guzel normal 😊 2 1 Yorumla cottoncannddy +1 yıl Bu arada cantaniz cok tatli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Normal. Gözümüzün görmeye alışkın olduğu kombinler.
Bu kombinde değiştirilmesi gereken bir kaç şey var, beğenmedim açıkçası bir de giydiğin crop yeterince dikkat çekici ve bu kombinle orantısız olmuş.
Artık herkes bu stilde giyiniyor fabrikadan çıkmış gibi😄
Bu halinle bile dikkat çeken bir durumun var. Montu çıkarınca iyi mi olur kötü bilmem görmem gerek
Skinny jean yerine mom ya da straight jean daha iyi olabilir bence
Bencede 😅
Giyim tarzında çok güzel sen kendin de çok güzelsin
Kot pantolon tam gözükse iyi olur du kot pantolonunda popon nasıl duruyor
Bence son derece dikkat çekiyorsundur bacım. Kandırmayalım birbirimizi
Bulunduğunuz mekân ve yere göre değişir bu kıyafet ile dikkat çekip çekmemek
Çanta saçma olmuş. Dikkat çekmesin demişsin de dikkat çekersin öyle.
Herşeyi bıraktımda çantanın üstündeki mav şeye takıldım ben o neki?:)
Bence gayet iyi yorumlarda niye o kdr değişik şeyler denilmiş. çokmu düzgünsunuz acaba.
Pantolonun bel kısmı yanlış boyda biraz daha üstte dursa iyi olur. Sanki düşük bel gibi durarak çirkin bir görüntü oluşturmuş.
Sıradan ve kötü sayılır
Giyim konusunu fazla mi etkileyici sanıyorsunuz?
soru şimdi oldu.. . fizik gzl. tamamen soyunsanda kimse dur demez.
Memene kadar açık göbeğinle hiç dikkat çekmiyorsun emin ol
Bence çok demode duruyor ama genede sen bilirsin senin zevkin
Açık biri için ideal
İçindekinin yarısı yok dikkat çekmesin diyosun
Çıkarınca dikkat çekebilir
Herkes böyle giyiniyor şimdilerde?
Gayet güzel bence
Kapalı olan dikkat çekiyor artik
Üşümüyormusunuz ya öyle göbek açıkta
Ayakkabı seçimini düzelt yeter
Normal bir artısı yok
Hiç dikkat çekmez böyle 😂