Selam, Her ne kadar bayramı evde geçirecek olsak da yine de insan özenmek istiyor. Siz kombin yaptınız mı peki? Yoksa pijama yeterli bir kombin mi sizin için?
Bayram için kombin yaptınız mı? Bayram için nasıl kombinler hoş durur?
6 yıldır bayramları hiç sevmiyorum, kutlamıyorum da. Babam varken daha keyifli olurdu. 2 çaydanlık çay ve gelen misafirlerle de 2. Bir kahvaltı yapardık. Babamdan sonra 3-4 kişi geliyorsa gelir ondan önce evde bir yere geçmek büyük meziyetti... Mutlu bayramlar dilerim 🙏🏻
Merak etmeyin din değiştirmedim, atayiz de değilim.
Irak-Amerika savaşında o kadar rezillik oldu ki arşa çıktı bir Bayram sabahı Amerika bombardıman yaptı ve çocuklar Bayram sabahı öldü üstelik ilkte değildi sonda olmadı o gün kendimdem utandım çünkü haberi almadan bir kaç dakika öncesine kadar Bayram heyanı yaşıyordum ve o an kalbim acıdı sonra koca bir utanç kaldı ruhumda, ben o günden beridir Bayram kutlamıyor Bayram dilekleride almıyorum.
Eğer bir Bayram çocuklar olmadan olacaksa o bana Bayram değildir.
Söz verdim kendime ne zaman ki Çocuklar güven içinde ve mutlulukla Bayram yaşadı topyekün o zaman içten " İyi Bayramlar " derim.
Bayramların özelliklerini yansıtmalıyız, ben bu bayram farklı bir şeyler deneyeceğim, öncelikle uzaktan bayram namazı sonra uzaktan kabir Ziyaretleri sonra uzaktan bayram tebrikleşmeleri sonra en yakınından bahçede ayrık otu temizliği meyve ağaçları ilaçlamaları, keçileri sağıp tavukları yemleyip köpeklerimle yürüyüşe çıkıp eve gelip verandada kahve
Sadece fotoğraf çekmek için giyinip makyaj yapabilen bir cinsiyet bunu yapabilir ama hiçbir erkeğin böyle bir uğraşa gireceğini zannetmiyorum 😅 Akşama kadar yatacaklar. Çalışanlara şimdiden Allah kolaylık versin. Hayırlı bayramlar 🙋🏻♂️
Benim kombinim beyaz gömlek lacivert kumaş pantolon siyah çorap siyah kundura ayakkabı ve olmazsa olmazım kravatım ve bunlar varken ne eksik otobüs eksik bu bayram ben evde değil yolda olacağım 😉🙂
Krem rengi bir pantolon, beyaz üstünde haki puantiyeli bir gömlek ve üzerine de okyanus mavisi blazer bir ceket giymeyi düşünüyorum.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Elbise aldım onu giycem sacimi da toplayıp küpe takcam insanin içinde yeterki heves olsun kimse için suslenmiyoruz bayram sonucta pijama nedir Allah aşkına:)))
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Dini bayramları "kombin defilesi"ne indirgemek cehalet göstergesidir. Dilerseniz milli bayramlarda bunu yapabilirsiniz ki bence o da manasız ama kişiye kalmış sonuçta topluluğu ilgilendiren bir kutlama.
Ne dışarı çıkabileceğim ne de evdeyim. Bayramda yurt odasında olacağım ve yanımda peki bi sivil kıyafetim yok. Bu bayram da pek bayram gibi geçmeyecek. Umarım kurbanda ailemle olurum.