AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
Yine bir amerikan projesi oldu. Miley Cyrus gibi ilk istediğini yaptı şimdi yapmacık olmak zorunda
Bol bol kıyafetler giyerken bi anda nasıl bu hale gelmiş, wtf
Çen çekçi mi olcen çen. Ya herkes seksi olmak zorunda değil, neden bu çaba
Kendi yüzünden anlaşılıyo o da memnun değil bu durumdan bence 😂
Kisa sort giyen kizlara orspu diyen kiza bak sen.. hic sevmiyorum su kizi ve bence siritmis bu tarz
Cok guzel bi kadin ve zaten kendi zevkini pek begenmiyordum sjdkd boyle daha iyi
Billie'de niyeti bozdu mk noldu hani rahat kızdın çuvallarla geziyordun koltuğa çıkiyodun tv şovlarında işte herşey ünlü olana kadar ünlü oldummu herkes kıç baş açıyor , haklılarda yoksa neyden para kazanacaklar? :)
Billie çok ergen bir arkadaş aklı daha oturmamıs diye düşünüyorum şan şöhret. Onu böyle iddiali gösteriyor
Yaşı ve giyimi çok uyumsuz. Onun dışında güzel bir kız sesi de iyi.
berbaaaaaaaaaaaaaat resmen donlu babannelere benzemıs yanık corap kokuyo foto ıyyyyyyyyyyy
Ha soyle yaa.. kadina benzemis. 👌👌
O eaki hali neysi ole apaci erkek gibi tavirlar falan. Kadinlarda cok itici oyle aeyler.
Ama tarzı öyleydi şimdi herkesleşti
Haklisin aslinda🙂
Bir eksi de benden
Yaşına gore cok olgun bor vücudu var yuz 19 vücut 40
Hola,
Eski tarzı daha güzeldi bu değil bana göre
Bu tarz fazla gösteriyor yaşını... çok güzel bulmadım
Bu kızın göğüsleri bu kadar büyük müymüş? Yeni fark ettim.
ne sandın 😎😎
Ahajah sana memişler sanki fkfkfk
Memeleri bu kadar büyük değil korse sahaneymjs koskoca göstermiş memikleri
çok gereksiz abartıldı. bize ne awk ne giyiyorsa giysin
ergenlerin büyüttüğü overrated ve kendini güzel sanan birisi bence :d
Neoliberalizmin ürettiği gün kurtaran "müzisyenlerden". 50 sene sonra kimse hatırlamaz
Kanka Neo-Liberalizmle alakası yok, ama gerçekten son 40 senedir gerçekten sanat eseri üretimi çok çok azaldı, hatta azalmadı, sadece günlük tüketilebilen, üzerine düşünülmesi gerekmeyen, insanları sadece eğlendiren müzikler piyasaya pompalanıyor. Çünkü öyle şeyleri üretmesi de zor değil, tüketmesi de. 50 değil, 10 sene sonra unutulacaklar.
Usta direk neoliberalizmle alakası var. Haketmeyene değer, sürekli sen aslansın sen kralsın telkinleri, reklamla pazarlamayla sektörü ele geçirme, birisi tek sosyal medya paylaşımından milyon dolar kazanırken diğerinin ne kadar çalışsa da ayın sonunu getirememesi falan hepsi yeni düzenin eseri
Aslında haklısın, ama bunun sebebi aslında insanların da bilinçli bir şekilde yüzeyselleştirilmesi. Son 30 senede çıkan hiç bir müzisyen 10 sene sonra hatırlanmayacak. Ama bir Beethoven, bir Beatles, led Zeppelin ne biliyim pink floyd hep dinlenecek. Sadece onların eserleri yeter yeni üretmesinler ya
Evet benim dediğim de öyleydi
bence olamamış eski yeşil saçları ve bol kıyafetleri daha iyiydi 😁
kızı seviyorum. ama tarzını pek beğenmiyorum. o ne öyle heryeri açık saçık. çok çirkin. mesela şort ffalan giyebilir.
Bu kız bunları yapmak zorunda hepsi bir oyun çoğü sanatçı tam kendi emeğiyle bir yere gelmedi hep birilerin oyuncaği olarak geldiler
Bu kız zaten cok güzel ve seksiydi sadece gostermiyordu bence çekici bir kardeşimiz kiz benden küçük herhalde
fazla abartılıyor avrupa ve amerikanın enes baturcu tayfası gibi tayfası var lovely şarkısı dışında hepsi normal seviye çok daha sağlam şarkıcılar var kısaca balonun teki ergen şişirmesi
Aynen lovely bir tek seviyorum o şarkısı çok güzel diğerlerini beğenmedim
@Berivann6 zaten tek o idare eder ergenler meşhur etti işte yoksa tip olarak karakter olarak benim gözümde 5 para etmez buna gelene kadar kimler kimler var
Benimde tarzım değil bir r9portajında samimi gibiydi ama bakışları falan hayattan bezmiş Koko çekmiş gibide birazda erkeksi o yüzünden tarzım değil ama başarılı özellikle o lovely şarkısı güzel milyar dinlenmiş zaten
Reklam şirketinin amacı seksi yapmaktı zaten Billieyi onuda başarmışlar ama bence yakışmıyor Billieye. :/
Sizde çok güzel siniz
Aynen ilk defa farklı biriydi oda gitti
İlluminaticiler den biri herhngi bir farklılığı yok gözümde 😂😂
Ozgunlugu ile sevildi. Bence yine oyle devam etmeli.
Ekranda scarlett johansson gören bir tek ben miyim? :)
Bu kızı ben hep lays in reklamında oynayan o kadına benzetiyorum ikincisi fiziğini de beğeniyorum 😀
Ben çok beğenmedim ya spor giyinmek daha çok yakışıyor bu kadına
Kız benle yaşıt bana sesimde dahil 16 yaşında çocuk gibisin diyorlar anca ablam olur bu da benim.. bende mi problem mi var onda mı anlamadım gitti 🤦♀️
Sen normalsin tatlım emin ol! İleride hoşuna gidecek bu durum bende senin gibi düşünürdüm eskiden. Yalnız sakın ailendekilerden başka hiçbir erkeğe güvenme 😊 ben güvendim çok kötü şeyler oldu. Bu yüzden bu tarz şeyleri kompleks yapıp kendini depresyona sokma!! Hiçbir erkeğin seni beğenmesine ve sevmesine de ihtiyaç duyma.
Kıskanılacak başarıya sahip genç ve güzel bir sanatçı Billie. Bence aşırı seksi olmuş
Ben beğenmiyorum ama begenen varsada saygi duyarim.
Biraz bbw duruyor biraz belini inceltse biraz da kilo verde tamamdır bence
Demet Evgar'a benzetiyorum bu kızı nedense
kör müsün aslan parçası
@naftalinMandalin ne alaka?
Aynen benziyor ben de benzetmiştim 😄👍🏻
gerdek gecesine girecek galiba..
Çalışmaktan belim ağrıdı azıcık soluklanam pozu bu
Eski hali daha iyiydi
Vip eskortlar gibi olmuş
Şu kadınınki kadar çirkin meme görmedim
kaç tane meme gördün ki
Onu saymadım ama nerden baksan 20 bin vardır
Bu da cılbandı sonunda xd
Çöp mk daha kötü olamazdı
Daha kadınsı olmuş ama bakışlar hâlâ aynı
yeni bir lady gaga doguyor
Fit bulmuyorum bu kızı. Ama sanatçı...
Beğenmeyen bir benmiyim
demet evgara benzemis
Bu kızı çirkin bulan tek ben değilim demi?
Keffaret tutturur bu 😂😂
Beğenmedim açıkcası bacım
Duruş pozisyonu iyi olmamış 😒
O bir yay düzgün konuşalım kardeşim 😁😂
Replika Marilyn Monroe gibi.
Biz giysek babanne çamaşırı derler
sen kafayı mı yedin diyen akıl hastanesine gitsin
Bence samimi birisi. Bu fotolarda da iyi görünüyor
Billie Billie olmaktan çıkmış artık. Beğenmedim
eski hali daha iyiydi alışmıştım ona
bu kız hayatta böyle giyinmez
Menejeri ya dedi ya da kendisi istedi sıkıldı falan
scarlet johanson demet evgar karışımı
Scarlette ne kadar benzemiş le bu
Çok renksiz ve soluk duruyor elbisesi...
haklisin dm gel
Takip etmen gerekiyor dmden yazabilmem için
Sadece takip ettiğin üyelerden mesaj alabiliyormuşsun böyle bir uyarı veriyor bana...