Billie Eilish, British Vogue için kamera karşısına geçti. Sizce Billie ne kadar başarılı birisi? Ben her türlü görüşe saygı duyarım. Fakat Billie bana soğuk birisi geliyor. Ona bir türlü ısınamıyorum. Şarkılarına söyleyecek lafım yok. Gayet güzel bir sesi ve anlamlı şarkıları var.
Şarkılarını dinlemem tarzım değil ama giyim tarzı vs. ilgimi çekiyordu beğeniyordum o soğuk tavırlarını cool ve farklı geliyordu, şimdi saçlarını sarıya boyattı, sadece güzelliğe önem veren ünlülere dönüştü sıradanlaştı, çakma Madonna olmuş. Kendi tarzı aşırı cooldu bence bu saç bu tarz olmamış bence.
Sıradan olmamaya çalışan bi kız henüz küçük yaşta olmasına rağmen hem sesi hem kendi güzel ve kendisini iyi yönetebiliyor ben pek dinlemem 1 2 şarkısını anca ama tarzı hoşuma gitmedi kendinden büyük duruyor
Tipi berbat, fiziği okadar aşırı güzel ya da zarif değil, vogue billie yi sadece ergen kız kitlesinin fazla olmasından ötürü kapağa koymuş resmen. Vogue gibi bir dergiye hiç yakışmadı.. Ayrıca tarzıda gotik şişkodan Alman helgaya dönmüş. Tek kelimeyle söylüyorum iğrenç.
Resimde görünen fiziğe sahip birinin bu tiple manken olarak seçilmesi, gerçekten komik. Hadi giyim markalarında ya da dergi kapaklarında , tipi güzel olmayıp fiziği düzgün insanları seçmelerine alışığız eskiden tipleride güzeldi mankenlerinde ne yapmaya çalışıyorlar bize nasıl şeyleri güzel olarak gösterttirmeye çalışıyorlar anlamış değilim.
Manken olması için senin kıstaslarına uyması mı lazım? Ne kadar saçma yorumlarınız var. Farkında olmadan tek tip insanlardan hoşlanıyorsunuz. Güzellik algınızı bile medya belirliyor. Ne var balık etliyse? Sizin gibiler yüzünden nereye baksam aynı insanı görüyorum gibi hissetmeye başladım. Herkes aynı estetiği, aynı kıyafeti, aynı saçı yaptırıyor. Ruhsuz, nesnel varlıklar haline geliyorsunuz farkında olmadan.
Düşüncelerinde o kadar haklısın ki bende aynı şeyleri birebir düşünüyorum!
Bence çok keskin bir geçiş yaptı beğenemedim maalesef ya ilk çıktığında koyacaktı tavrını ya da hiç dönmeyecekti. Mahallenin Serap ablası gibi giyinmesi daha hoş ve karizmatik gösteriyordu bence. Şimdi o Serap ablanın kalkıp jartiyer giydiğini, stiletto ile yürüdüğünü hayal et! 🤦🏻♀️
Popülizmin kurbanı gibi bir tablo, dişilik satmaya çalışması düşürecek bence Billie'i.
Taa ilk baştan tavrını koyacaktı maskülen free spirit tarzının yanında cici ve feminen bir tarzda benimseyecekti ki geçişini yumuşatacaktı bence. Yine de saygı duyarım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ne ara zayıflamış böyle fizik yapmış😒fotoshopun gözünü seveyim. Kimsenin kilosuyla özel olarak sıkıntım yok ama kendisiyle barışık genç kız imajı çiziyordu. "Fiziğim şarkılarım (yeteneğinin) önüne geçmesini istmiyorum" benzeri cümleler söylüyordu. Şort giyenleri eleştiriyordu. 💩
Neyse böyle şeylerden dolayı 19-20 yaşlarındaki kişiliği daha yeni oturan biri aşalanamaz. Olmak istediği kişiye ters bir hareket olmuş, gözüme battı o yüzden. Gerçi genç olduğu için olmak istediği kişi portföyüde değişmiş olabilir, bu yaşlarda fikir değiştirmek gayet doğal.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Özel yetiştirilen operasyon kuklası bunlar. Zamanında da Britney Spears, lady gaga çıkarmışlardı toplumu dejenere edip kitleleri ardından sürüklemesi için. Daha onlarcası var böyle. Hiç bir fark yok aramızda aslında. Bu kıza dikkat edin bak buradan söylüyorum aklı başında olan insanlara. Bu kız x kuşağı için bilerek piyasaya sürüldü. X kuşağını ardından sürükleyip iyice yozlaştırıp, dejenere etmesi için. Başarıyorda zaten. Bts Amerika şubesi. Küçük şeytan 👿 Ben de ruhumu şeytana satsam olurdum bir billie eilish sonuçta 😏
Bende tam bu tarz bir şey paylaşacaktım gerek kalmadı sen paylaştın :DKonuya gelirsek bu kıza ne olmuş çok değisikmiş çok tarzım değil ama bir şarkısını beğeniyordum bir de kendine has tarzı vardı bol parçalar renkli saç düz saç falan bir de istediğini giyer fakat başta cinselleştirmemek sadece sesimle öne çıkmak istiyorum diyen kız herkesleşti bilemiyorum eski tarzı ona daha çok yakışıyordu ama kendi hayatı özgür tabi bu konuda sadece eskiden kendi yaşında görünürken şimdi 30 duruyor 🙈🤦
Karakteriyle zıt olmuş kendisi eleştirmiyor muydu şort giyenleri? üstündekiler emanet gibi duruyor işte ne bekliyordular ki zaten medya da öyle varolabilir zaten 19 yaşında genç bir kız düşünceleri her geçen gün değişiyor özeniyordur 50 yaşında kadın değil sonuçta
Billie'nin nerdeyse tüm şarkılarını dinledim gerçekten çok seviyorum kendisini hani hayran değilim ama onun gibi birşey. Yeni saç stilini beğenemedim kabarık marlyn Monroe tarzı sarı saç gotik takılan billie olmamış gibi. Heleki para kazanmaya çalışan medyanın billie ye tarzı olmayan ve yaşınada bence iygun olmayan elbiselerle foto çekimine girmesi hiç doğru değil
Gayet güzel taş gibi kadın. Yaşından cok daha büyük duruyor tabi ama genc yasta ünlü herkes öyle oluyor zaten. Rihannada 20yken böyle takılırdı ve büyük görünürdü ama güzeldi tıpkı Billie gibi.
Başkası gibi olmuş. yeni tarz dediğin zaman evet bi farklılık olması gerekir ama aslından tamamen uzaklaşmış bi şey eskisinden bi şeyler taşımıyo sevmedim
Bu markanın ve reklam şirketinin amacı Billie'yi seksi yapmaktı ve bunu oldukça başarmışlar bence, fakat ben Billie'yi eski tatlı, old school haliyle daha çok seviyorum ama bu tarzda yakışmış ona.
Ilk defa kızın tam bacaklarını görüyom değişik olmuş ksksksl
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Aşırı tahrik edici ve çok seksi olmuş. Ben çok beğendim. Bu kaliteli paltonun içinden böyle şehvet patlayıcı muhteşem bir kıyafetin çıkacağını kimse tahmin edemez. Erkeğine derin sürpriz yalatır bu dişi kadın. 🌸❤️🔥
Kimseden üstün tutmuyorum tabi kendimi özelden de atmam zaten vücut yapımız farklı bence kızın vücudu kötü değil ama fazla dolgun geldi tarzını değiştirdi ilk tarzıyla herkesten farklıydı
Bence çok güzel olmuş, tarzını değiştirdiğini sanmıyorum sadece tema amaçlı öyle yapmıştır ama değiştirmiş olsa bilene çok yakışmış sadece yaşı için biraz erken sanki. Şarkıları ve kendisi zaten ayrı güzel.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
O eski tarzı neydi öyle bol bol uzun kapri biraz kadın gibi giyinsin diyordum, bu sefer de aşırı abartmış bunlar hep uç nokta yaşıyor her şeyi
Çok çok iyi bilmiyorum müzikleri de dek geldiğinde dinlemiştim ve müzikleri sesi güzel hoş ama bu tarz ona gitmemiş bence sanki göğüsleri bu kadar büyük değildi ayrıca :) Ben biraz Christina Aguilera havası gördüm..